מידפוינטס

ענבר70

New member
מידפוינטס

הי לכולם, האם מישהו יכול להסביר קצת על מידפוינטס. מצאתי כמה מעניינים במפה אבל אני לא מצליחה לנתח... לדוגמא - מה יכול לרמז לנו אורנוס במפה של גבר על המידפוינט שמש ירח של אשה? הרבה זמן לא קפצתי, ואני רואה ששוב שוקק פה... תודה!

היי ענבר

שולח כאן משהו על מידפוינטס שאולי גם יסביר לך יותר. אורנוס במפה של גבר על מידפוינט של שמש וירח של אשה, אומר שאורנוס מפעיל את שניהם בו זמנית, ובחוזקה. איך אורנוס פועל את יודעת: הוא יוצר ריגושים, אובססיות קטנות, לפעמים דווקא ניתוק ולפעמים פחד עזיבה: צריך לראות את כל המפה כדי להחליט. אבל בגדול, אין כאן שקט, בלשון המעטה..
האם זה ילך לכוון של ניתוק וחוסר נגישות, או משיכה חזקה שלא נגמרת? תחליטו אתם..

ענבר70

New member
ועוד שאלה קטנה...

לשם השקטת הסקרנות - כיצד מושפעת מערכת היחסים אם אותו מידפוינט של שמש ירח אשה הוא גם ה-mc שלה? (ועליו האורנוס של הגבר...) שוב, תודה

בעיקרון - הרבה אדרנלין..

כלומר, צורך בלתי פוסק להתרגש ולרגש, להתנתק ולחזור, צורך בסיפוקים מיידיים, צורך לדעת כרגע שאוהבים אותך, קושי בהשקעה לטווח ארוך - אבל אפשרי בהחלט שהקושי הזה ביחד עם המערכת שכל זקוקה לליבוי אורני, תימשך לא מעט זמן, למרות הקושי למסד או להפוך להרגל נעים, קבוע או בטוח. דעתי..

ענבר70

New member
צודק בכל תיאור...לא פשוט

אבל הכי לא פשוט זה לסיים את זה. אין ספק שזה קשר אורני ביסודו : האשה נשואה, הגבר הוא חבר של הבעל, אין שם מערכת יחסים אמיתית, לא סקס או בגידות, אבל יש רגשות ומשיכה שאי אפשר להתעלם מהם אבל שני הצדדים לא מדברים על זה ופשוט ממשיכים "לשחק בכאילו כלום לא קורה פה". ניתוקים, ריגושים, בלי מחויבות, מפתיע, לא צפוי. חייבת להוסיף שהכיוון של מערכת היחסים הזאת הוא ברור : רק הרס! אבל אולי זה לא בגלל האורנוס, זה נראה לי קשור יותר לצמידות ונוס פלוטו בקומפוזיט. אני מוסיפה את המפות, למי שבא להכנס לזה, אני אשמח לאללה.

זוית העימות בין מרס לירח

זוית מאוד לא קלה לקשר, בעיקר לצד הנשי. פגיעות יתר מצד האשה, היא תמיד תהיה זו שנפגעת ממנו, ולא להיפך. כלומר, אם תוכל לעזוב את הקשר הזה, היא תהיה המרויחה הגדולה מכך.

or311

New member
יאיר- ואם מרס הוא מהמפה של האשה וירח-הגבר?

אז האם, אפשר לאמר שהאשה היא המרסיאלית בבטויה כלפי הגבר ?

ענבר70

New member
נראה לי שיאיר דיבר על הקומפוזיט

בסינסטרי התפקידים מתחלפים אם כך.

../images/Emo45.gif ברור שעל הקומפוזיט, אלא מה?..../images/Emo13.gif

וזה לא משנה אם זו מפה שלו או שלה, זו מפה של ש נ י ה ם. כלומר - משהו מהותי בקשר של דיאלוג כוחני בין החלק הגברי של הקשר לחלק הנשי, ובמלים אחרות - בינו לבינה, בלי קשר למי יותר דומיננטי שתלטן או 'גברי'.

למעלה