מידע

מידע

האם אני יכולה לקבל אינפורמציה היכן גננות רוכשות את מוצריהן? האם יש מקום קבוע? כמה פעמים בשנה רוכשים ציוד משרדי לגן כגון: בריסטולים, צעצועים, מתקני חצר וכיוצא בזה? אני מודה לכל מי שיעזור לי בנושא.

קרני12

New member
בכל איזור ישנם סוכנים שמוכרים

תלוי לגבי איזה איזור את/ה רוצה לדעת. לגבי החומר המתכלה, שוב זה תלוי בכמות הילדים. יש פה גננות של משפחתונים/גנים פרטיים וגנים ציבוריים והתקציבים שונים. כדאי להיות יותר ממוקד/ת בשאלה כדי שנוכל לעזור

angel10

New member
נשמח לשמוע קצת עליך-

במה את/ה עוסק/ת, מהיכן את/ה וכו.

אני מתנצלת על חוסר הנימוס שלי

שמי רותי ואני עובדת ברשת אשר מספקת חלק מהמוצרים שהתחלתי לשאול עליהם אני מעוניית לדעת האם המוצרים שהרשת שבה אני עובדת יהוו מקור לעניין בענף גני הילדים. אשמח לענות על עוד..

gili111

New member
שלום רות...

אני שמחה שהסברת מי את, משום שההודעה תחת הכנוי שלך הייתה קצת תמוהה. בכל אופן, יש ציוד שמתכלה כמו בריסטולים, טושים צבעים, גירים, דבק וכוW שאותו רוכשים מספר פעמים במשך השנה. מתקני חצר - ציו שמשמש לשנים. בובות , ספרים וכדומה בד"כ בתחילת השנה אני מוסיפה ומחדשת.

ממשיכה לשאול

שוב תודה מהו סדר הגודל הכספי של רכישות שונות בציוד המתכלה? האם המחירים הם גבוהים?? מה מצפה היום גנן/ת מהמקום בו היא רוכשת מוצרים אלו??כמו למשל תנאי תשלום מחירים הנחות .... כל כמה פעמים בשנה רוכשים צעצועים כגון: כלי רכב , בובות סט כלים לאוכל, סט כלים לרופא ועוד והאם מוצרים אלו חייבים לעבור אישור פדגוגי??או שהאישור הפדגוגי מחייב רק שהמוצרים יהיו בעלי תו תקן??

קרני12

New member
לגבי סדר גודל כספי

אני עובדת כשכירה בגן פרטי בעקרון, בעלת הגן היא זו שעושה את הרכישה. אני צריכה לומר לה מה אני צריכה והיא רוכשת (כך שכאן אני לא יכולה לעזור כי אני לא מתעסקת עם כסף). לעיתים אני רוכשת בעצמי כל מיני עזרים שיכולים לשמש אותי במפגשים עם הילדים. לדוגמא: סיפורים בהמחשה בובות אצבע או כפפה. לגבי שאלתך מה אני מצפה מהמקום...אז ככה קודם כל המון סבלנות כי גננות אוהבות לגעת בדברים ולשאול שאלות ולברר כל מיני דברים אז צריך המון המון סבלנות. מבחר של חומרים-יש מקומות שהחומרים כ"כ יקרים ואין אופציה לחומרים זולים יותר (או בגלל הכמות או אפילו איכות) לדוגמא יש את המוצרים של גוניס שהם מאד יקרים מול מוצרים של אומגה . אה!!! ועוד משהו-יש מקומות שהם מציעים לגננות סדנאות או כל מיני רעיונות חדשים לעבודות יצירה עם הילדים. ישנם מקומות שתולים את הרעיונות ואז הגננת רואה את הרעיון וקונה את החומרים הדרושים לכך, ויש כאלה שעושים סדנאות

במידה והיו מציעים לך

במידה והיו מציעים לך באזור הקרוב אליך חנות אשר מוכרת בין היתר מוצרים לגני ילדים והיו מעניקים לך הנחה של 6% על הרכישה כמובן שהיא מלווה בחווית קניה בבבחר עצום של מוצרים איכותיים ייעוץ על המוצרים תנאי תשלום נוחים איש קשר שניתן יהיה להתייעץ איתו היית מעוניינת להיות חלק מקבוצת מועדון הלקוחות שלה ( מועדון לקוחות גננות )

קרני12

New member
ואם בחומרים לגן עסקינן אז...

אני מחפשת פלסטיק שנדבק למגרות שאפר להכניס לתוכו את שם הילד+תמונה שלו. אני לא רוצה להדביק מדבקות על המגירה ולכן אני מעדיפה לרכוש את הפלסטיקים הללו. מישהי מכירה? איפה ניתן לרכוש? עלויות?

אני מצמידה למגרות צמדנים עגולים

ואחר כך להם על גבי כרטיסיות מפל רושמת את השמות . נוח מאד להחליף לשנות ... ואת הצמדנים לא צריך להחליף אצלי הם כבר כמה שנים על המגרות.

קרני12

New member
הי הללויה

אצלי זה קצת בעייתי הרעיון הזה
ואפרט: היות ואני עובדת עם פעוטות ויש לי ילדים בגילאי שנתיים +- הם בודקים כמעט כל דבר, מושכים, מקלפים, מוציאים וכמובן מכניסים לפה. לכן, ברגע שזה בא בצמדני סקוטש, זה פשוט קלאסי בשבילהם להתחיל להוציא את הכרטיסיות ולהכניס לפה... לכן אני מחפשת את הפלסטיקים

קדן

New member
הי קרני

אני חושבת שבניר גלים(באזור אשדוד) יש את הפלסטיקים הללו. אני כותבת את השמות מעל כרטיס מפל ומדביקה את זה בעזרת טפט שקוף וזה נשאר במהלך כל השנה בסוף שנה זה יורד בקלות מנקים ומחליפים.

מאיגל

New member
קדן, גם אני משתמשת בטפט שקוף...

פעם כתבתי על מפל מאז שהמציאו את המחשב, אני מדפיסה על נייר רגיל, גוזרת בגודל המתאים ומדביקה. פחות עבודה.

לו לאה

New member
מדבקות שקופות

בפעם האחרונה שרכתי בכל אחת מחנויות שוסקות במכירת ציוד לגנים. זה עלה למיטב זכרוני כ-8 ש"ח ל-10 יחידות.

קרני בזמנו קניתי כאלה למגירות

שקופות וריבועיות אלה המתאימים לספרי ספרייה ואז מדביקים על המגירות תשאלי בחנות של המוצרים לגן

למעלה