מידע

lior003

New member
מידע

שלום לכולם, למי יש המלצות על מקומות טובים באיזור תל אביב לקניית רולר בליידס במחירים טובים. מחירים זולים הכוונה .... : ) מי נחמד היום ומגלה לי ? תודה, ליאור.

נתן.ל

New member
ישנה המלצה על שלוש חנויות

אטלנטיס ברמת גן אנדלסרול בתל אביב קרייזירולר ברעננה אבל אני לא נחמד

תכףאשוב

New member
לחושך

כמה מהפוסטים האחרונים על אחת החנויות, אני חושש שיש רק שתי חנויות מומלצות. הקרייזירולרס בפארק רעננה, ואטלנטיס ברמת גן. אם אתה מתמצא, אפשר למצוא ציוד סביר גם בחנויות של ספורט וורטהיימר (אבל במרבית הסניפים הזבנים לא יודעים מאום על רולרס, אז התעלם מעצותיהם) ומגה ספורט (כנ"ל). מתרוצצות שמועות שבאנסלדרול יש מבצעי הנחות + מוכרים מאד לא אדיבים (ההנחות לפי הודעה שלהם בפורום, חוסר האדיבות - רק מפי השמועה).

הם גם דוחפים "סבה" למתחילים

כשמגיעים אליהם מחליקים מתחילים שלא מכירים את התחום הם דוחפים מיד נעלי SEBA וקוטלים את השאר. לטענתם נעליים קשות עוזרות למתחילים. מה רע פה? מחיר יקר מאוד יחסית לנעלי פיטנס אחרות, ותקופת הסתגלות קשה. לדעתי מיותר בהחלט. אני אישית ממש לא מחבב את החנות הזאת, וגם השירות לאחר הקניה תלוי במצב הרוח של המוכרים... לפעמים זה מעולה ולפעמים לוקה בחסר.

tHuNdEr cRaCkEr

New member
אנטיפתים ברמות ../images/Emo31.gif

ועושים לך בכלל טובה שמוכרים לך רולר כאילו אתה חייב להם משהו חבל מאוד כי החנות מצוינת וסה"כ הם אנשים סבבה אבל השירות הוא קצת בטעם לא הכי טוב.

luzanslider007

New member
תיכף אשוב

אתה אומר שהם לא נחמדים? ואני שואל את עצמי : מעניין מה הטרול היה אומר על כך..

למעלה