מידע שחסר

• פותח הנושא abby1
  • פורסם בתאריך

abby1

New member
מידע שחסר

שלום לכן צריכה את עזרתן במידע חסר אני לקראת IVF כאשר לפני שנתיים עברתי כבר IVF אחד ואח"כ החזירו אותי לסדרה של הזרעות שהסתיימה בהחלטה לחזור ובגדול ל IVF אני צריכה להפגש עם הרופא כדי לקבל תכנית אבל אני לא רוצה לחכות עד לפגישה ואז לפספס עוד חודש (כי כבר פספסתי חודש והכוחות הנפשיים שלי ממש לא בשיאם) יש לי כמה שאלות - כמה זמן בדיקת PAP תקפה? - מלבד טיי זקס , סוג דם, איזה עוד בדיקות אני צריכה לעשות שלוקחות הרבה זמן? והאם הבדיקות שערכתי לפני שנתיים תקפות או הכל מחדש.

בולה101

New member
בדיקות

זכורות לי בדיקת איידס וצהבת. וגם בן הזוג צריך לעבור. בהצלחה

תמר27

New member
וגם

אם בשנתיים האחרונות לא בדקת - אז תעשי, מן הסתם, פרופיל הורמונלי, ביום השלישי למחזור.

נועם@בת

New member
רוב הבדיקות שעשית אינן תקפות היום

יכול להיות שבדיקות שאת מחוסנת לאדמת או CMV קבילות. כל היתר צריך לעשות מחדש. בדיקת פאפ עושים כל שנה מחדש. הבדיקות שלוקחות זמן הן בדיקת איידס ובלוטת התריס. לכל היתר יש תוצאות תוך שבוע בערך. נועם

בדיקת פאפ תקפה לשנה...

כך שתצטרכי לחזור עליה... לגבי טי זקס וסוג דם, לדעתי התוצאות עדיין תקפות... על שאר הדברים כדאי לדעתי לחזור (במילא מדובר בדקירה אחת בלבד+שתן בכוסית)... שיהיה בהצלחה בכל אופן! שרון

abby1

New member
פרופיל הורמונלי-שאלה דחופה

אם אני עושה בדיקת דם לפרופיל הומונלי ביום הרביעי למחזור במקום ביום השלישי למחזור לקראת IVF כמובן כמה זה קריטי?

חבובי

New member
../images/Emo108.gifלא יכולה לעזור אבל...

מ ק פ י צ ה

Big Mama 1

New member
לא קריטי בכלל!!!

פרופיל הורמונאלי עושים בין היום ה-3 ליום ה-5 למחזור. בדוק.

מם 1971

New member
למיטב זכרוני

אני עשיתי את הבדיקה ביום החמישי למחזור. ההנחייה שאני קיבלתי היתה שניתן לערוך את הבדיקה בין היום השלישי לחמישי של המחזור.

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה חדשה אחת ליומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות. בדרך כלל לא קריטי לעשות פרופיל הורמונלי ביום הרביעי. אלא אם כן יש תוצאות חריגות. למשל אם אחת התוצאות יוצאת גבוהה מידי, קשה לדעת אם לשייך אותה ליום הנוסף או לבעיה כלשהי. נועם

Galit29

New member
ההוראות הן בין היום ה-3 ועד ה-5

למחזור ולא לשכוח להיות ביקיצה לפחות 3 שעות לפני!

למעלה