מידע על רייקי

מידע על רייקי

שלום. אני אלונה. חדשה בפורום. אני מתעניינת בכלל נושא הנשמה, חיים אחרי המוות, גלגול נשמות וגם רייקי. נאמר לי על ידי מתקשרת שאני הילרית. אני באמת מרגישה ככך אבל עדיין לא יודעת מה המשמעות בפועל, כשלב ראשון אני קוראת חומר רב בנושא. כרגע קוראת על רייקי ועוד ספרים נוספים כל מבנה הנשמה. מעוניינת להדבר בפורום בנושאים אלה. בקרוב אלמד דרגה ראשונה של רייקי ובאמתחתי גם טיול להודו ל 3 שבועות. האם יש הצעות לגבי הטיול.

אלונה היקרה

ברוכה הבאה לפורום. לגבי הודו אין לי המלצות, מעולם לא הייתי שם. אני מאוד רוצה אבל טרם יצא לי. אני מלמד את הרייקי בראי היהדות והקבלה עם מעט מודעות עצמית בצידה. אני מאמין כי אחרי אלפיים שנות גלות ומאז שאמרנו למרגלות הר סיני :נעשה ונשמע היינו עסוקים ב...לעשות ללא שאלות ללא עומק וללא רוח. כעת היגיע זמן ה``נשמע`` להבין את יהדותינו ולהבין את עומק הדברים שאנו מתעסקים איתם כי כרגע העולם לא ממש נראה טוב במיוחד וזאת בלשון המעטה. את הרייקי ניתן ללמוד ``בקלות`` סדנא של יומיים מסבירים היכן לשים את הידיים עוברים חניכה אצל המאסטר וגמרנו. לא צריך ידע האנרגיה של הרייקי חכמה מאיתנו ואי אפשר לטעות אבל...... ופה מגיע האבל: לדעתי ברגע שמבינים לעומק את מה שיש לנו בידיים והמשמעויות העמוקות בכל המישורים הפיזי והרוחני אזי הכוח יותר חזק והאפשריות בלתי מוגבלות. מישהו חכם אמר פעם: כשהתלמיד מוכן המורה מופיע. אני מקווה שתהיי מוכנה במהרה לעלות במעלות הרוחניות ושהמורה המתאים שלך יופיע. בברכת אור ואהבה אוריאל מעוז רייקי מאסטר

למעלה