מידע על להקה

מידע על להקה

לאחרונה התחלתי לשמוע קצת ten years after הייתי רוצה לדעת קצת עליהם. איפה הם עומדים ברוק העולמי, האם הם נחשבים, אלבומים מומלצים, שירים מומלצים וכו'. תודה מראש

Ten years After...

חביבי נפשי הם להקת בלוז-רוק מעולה שהוקמה אי שם בשנת 1967 ומאז ועד 1974 הוציאו תקליטים - רובם מעולים. לדעתי הם די נחשבים, למרות שהם לא במיוחד מוכרים בארצינו הקטנטונת. לדעתי האלבום הטוב ביותר שלהם הוא Cricklewood Green מ-1970 (כתבתי עליו פה ביקורת), אבל גם רוב האחרים מעולים. גם הולדן לדעתי כתב ביקורת על A Space in Time שלהם (גם אלבום מעולה). הייתי מצרף קישור אבל אני עייף, אז תבדוק במאמרים.

LadyG

New member
בעיני נחשבים

בלוז בריטי משובח, עם שילובים של רוק כבד. והרבה בזכות אלווין לי מנהיג הלהקה. A Space in Time מאוד מומלץ ואני גם מאוד אוהבת את Undead (לאוהבי הבלוז שווה לשים לב לקטע הנקרא I'm going home - פשוט בלוז איכותי).

מה שהם אמרו

קודם כל ולפני הכל בפנתאון הרוק לגיבורי גיטרה ממש ב top10 שלו, לצד ג'ימי הנדריקס, ריצ'י בלקמור, אריק קלפטון, דווין אולמן ושאר ענקים, שמור מקום של לאלווין לי, מנהיג ה ten years after, אחד מנגני הבלוז היותר טובים בעולם הרוק. חוץ מזה, יש את הביקורת של הולדן ל a space in time המצויין שלהם, ואת זו של התרנגלות השיערה ל Cricklewood Green המצויין לא פחות, הייתי ממליץ גם על Ssssh המצויין ועל אחד מאלבומי ההופעה שלהם (כמו כל הרכב בלוז רוק שמכבד את גם הם היו במייטבם בהופעה, למשל על Undead המצויין (שהזכירה הליידי) או את ההופעה מפילמור מ 1970 שיצאה לא מזמן, חוץ מזה אם אתה יכול לשמוע את ההופעה המעולה שהם נתנו בוודסטוק גם כדאי, מאוד כדאי אפילו.

למעלה