מידע על ה-מג"ל

מידע על ה-מג"ל

אהלן, רציתי לשאול את מי שמכיר מבינכם את המיקרו גליל שיש בתחנות ושוטרי הסיור לוקחים. אם יש כאן שוטרים שיודעים,מה טוב. אז ככה: - משקל הנשק - קוטר (5.56 נכון?) - כמות כדורים במחסנית - מצב דריכה (האם רק כאשר הנשק בבודדת או גם בנצור?) - ועוד מידע שכדאי לדעת.... ולמי שיש תמונות כמובן אז בבקשה שיוסיף. תודה לכל המשיבים ושבוע טוב.

רועי ב

New member
מידע שידוע לי

קוטר-5.56 כמות כדורים-30 זהה לגליל ולm-16 ניראה לי שניתן לנצור את הנשק עם כדור בקנה

tofff

New member
תשובות

קודם כל יש להבדיל בין המג"ל - קיצור למיקרו גליל לבין המגל(גרסה של המיקרו שהותאמה לירי תחמושת קרבין ונחלה כישלון עד כמה שידוע לי...) מכיוון שלא יריתי במגל אלא רק במיקרו אני אדבר רק עליו: משקל ריק: 2.95ק'ג. משקל מחסנית מלאה כ750גרם אם אני זוכר טוב. קוטר: 5.56X45מ'מ כדורים במחסנית: 30 ניתן לדרוך רק כשהנצרה מכוונת לבודדת או לאוטומט. נשק נוח מאוד לירי בהשוואה לקרבין. נוח לנשיאה. לא נתקע כלכך בקלות. קטן מאוד שהקת מקופלת. תמונות אפשר למצוא בגוגל. תריץ חיפוש לGalil MAR. אני מצרף לינק לתמונה אחת. שים לב רק שהגרסה שנמצאת בשימוש המשטרה היא קצת שונה מאלה שבתמונות. ההבדל העיקרי זה שהידית דריכה היא מאוזנת ולא מאונכת ונמצאת בצד השמאלי של הנשק לעומת צד ימין ברוב התמונות ברשת. כמו כן יש מעל המתפסים מסילה לחיבור אביזרים כמו כוונת השלכה. http://kalashnikov.guns.ru/foreign/galil/mar-2.jpg

tofff

New member
תוספת

לא רק שוטרי סיור לוקחים מיקרו לפעילות... אני מתנדב ופועל עם מיקרו כל הזמן... אומנם צריך לחתום עליו ביומן(לא כמו קרבין שיש בבסיס ההפעלה) אבל זה שווה את זה...

tofff

New member
זה סך הכל מידע בסיסי...

בקיא... כולה ידע בסיסי על הנשק... את הרוב אפשר ללמוד מאתרים שונים ברשת. איך אני קשור? אני מתנדב שטווח כמה פעמים עם מיקרו...(ופועל איתו בפעילות)

ובסופו של דבר, אין כמו הקרבין...

ב"ה שלום, טווחתי בהרבה, לפעילות שלנו לא צריך רובה עם מצב אוטומטי מלא יורים בבודדת. ואז אין כמו הקרבין, קל, אמין, נוח והכי חשוב, עם אפס תקלות...

איציק ב ח יי ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

לקרבין אין תקלות??? הרגת אותי אחי- יריתי פעם אחת הכדור היה ישן איך שהקליע יוצא לי מהקנה הוא נפל לא עף לחומת פגיעה. על מה אתה מדבר ידידי? למרות שאני מת על הנק הזה יעיל ונוח אבל יש לו פול תקלות למרות שהוא ישן

ענית לבד: "הכדור היה ישן"

ב"ה נשק שמתוחזק בצורה לקוייה, אל תצפה שהוא יגיב כשתצטרך אותו. לדאוג לתקינות הנשק, לשימון שלו, לכדורים תקינים. והכדור לא 'יפול'. השלב הבא אצלכם, זה על כל מחסנית כדורים, להכניס מחסנית של וויאגרה, שהכדורים 'לא יפלו..'.

tofff

New member
מתי ש

מתי שתירה בM16 טוב(לא נשק גדנ'ע בלאי או משהו דומה) אתה תבין את ההפך. הבעיה היחידה בM16 ארוך בהשוואה לקרבין זה האורך. תראה לי בן אדם שפוי אחד שיעדיף קרבין על פני מיקרו גליל או M16 מקוצר/פלאטופ.....

שום דבר אני מעדיף את המיקרו נשק

הרבה יותר נוח טווחתי בו לפני כמה ימים, נשק מצויין! הקראבין לא נוח כמוהו

למעלה