אבי - אבי קורניק
אבי - אבי קורניק מגיע מן הדרום, וחי אצל מיקה. אבי הוא מומחה למחשבים, אמא שלו עובדת במפעל בדרום, אשר במהלך הסידרה יהיה בסכנת סגירה. אבי מלמד את מיקה, בת העשירים, כמה דברים על החיים האמיתיים. ואם כבר חיים אמיתיים, אז ביום יום אבי קורניק הוא בן 22, למד בבית הספר "אליאנס" בתל אביב. כבר שנתיים הוא משחק בתיאטרון הבימה בהצגה "קופסה שחורה" ( ע"פ הספר של עמוס עוז) בהצגה אני מגלם את בועז ברנדשטטר. בימים אלה אני מצטלם לסרט קולנוע צרפתי על מלחמת השיחרור. שיחקתי בסדרות הטלוויזיה הבאות: "פרנקו וספקטור", "קרב בדרך לירושלים" הייתי מבקר הקולנוע במגזין האקטואליה לנוער "חדש בעיניים" בערוץ 2, וגם הנחיתי אותה. הגשתי פינות קולנוע בערוץ הנוער בלווין, השתתפתי בתכנית "המגנט" בערוץ הילדים. לשנה הבאה אבי מאחל לכו-לם משפחתיות חזקה והרבה בריאות. אני מאמין שאם יש לך בריאות, יש לך הכול. הכל!!! לקראת החופש אבי מאחל שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב. אני לא הייתי אף פעם מאלה שאהבו מסיבות. אפשר גם סתם לרבוץ בבית. ( ולראות השמיניה! ) . האמת שאם יש משהו אחד שאני מאחל לכולם בחופש זה להיות זהירים בכבישים ושכל אחד ישמור על עצמו והחברים שלו. כולנו אדישים מדי לבעיה הזאת וצריך להתעורר.