מידע על השחקנים

אבי - אבי קורניק

אבי - אבי קורניק מגיע מן הדרום, וחי אצל מיקה. אבי הוא מומחה למחשבים, אמא שלו עובדת במפעל בדרום, אשר במהלך הסידרה יהיה בסכנת סגירה. אבי מלמד את מיקה, בת העשירים, כמה דברים על החיים האמיתיים. ואם כבר חיים אמיתיים, אז ביום יום אבי קורניק הוא בן 22, למד בבית הספר "אליאנס" בתל אביב. כבר שנתיים הוא משחק בתיאטרון הבימה בהצגה "קופסה שחורה" ( ע"פ הספר של עמוס עוז) בהצגה אני מגלם את בועז ברנדשטטר. בימים אלה אני מצטלם לסרט קולנוע צרפתי על מלחמת השיחרור. שיחקתי בסדרות הטלוויזיה הבאות: "פרנקו וספקטור", "קרב בדרך לירושלים" הייתי מבקר הקולנוע במגזין האקטואליה לנוער "חדש בעיניים" בערוץ 2, וגם הנחיתי אותה. הגשתי פינות קולנוע בערוץ הנוער בלווין, השתתפתי בתכנית "המגנט" בערוץ הילדים. לשנה הבאה אבי מאחל לכו-לם משפחתיות חזקה והרבה בריאות. אני מאמין שאם יש לך בריאות, יש לך הכול. הכל!!! לקראת החופש אבי מאחל שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב. אני לא הייתי אף פעם מאלה שאהבו מסיבות. אפשר גם סתם לרבוץ בבית. ( ולראות השמיניה! ) . האמת שאם יש משהו אחד שאני מאחל לכולם בחופש זה להיות זהירים בכבישים ושכל אחד ישמור על עצמו והחברים שלו. כולנו אדישים מדי לבעיה הזאת וצריך להתעורר.

תמונה

אנחנו יכולים לקחת בעצמנו אינפורמציה

על השחקנים באתר ערוץ הילדים אז חלאס

NOS האחת

New member
הוא בן 22?!?!??!?!? ../images/Emo10.gif

בא לי לבכות אווחחחחחחחחחחחחחח לא פלא שהוא שיחק בפרנקו וספקטור.. זה היה כ"כ יפההה הוא לא מאלה שיוצאים למסיבות? בדיוק האעם שלי..
אני רוצה אותווווווווווווווווווווווו
אוווחח

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifאני לא חושבת שיש צורך

בשרשורים האלה- מידע, תמונות.... בסה"כ כמעט כולם יודעים את זה, והמידע נגיש לכולם
, וסתם לפתוח שרשורים חדשים

רוני - דון לני גבאי+תמונה

רוני - דון לני גבאי רוני היא מומחית למתימטיקה גרה עם אחותה, אלינור (אביטל אברג'יל) מכיוון שההורים שלה בחו"ל. היא צחקנית, שמחה, אופטימית ונמצאת בקשרים רומנטיים עם אילן (לירון לב), חייל שלא מודע לגילה האמיתי. ואם כבר מדברים על אמת, אז בחיים האמיתיים דון לני גבאי היא בת 18, לומדת עדיין בעירוני ט' בתל-אביב. השתתפה ב"פוקימון", "פרנקליין", "אמא התכווצתי" ועוד הרבה סדרות מגניבות. אם תשאלו, היא תגיד לכם שהחלום הגדול שלה הוא לשחק, לשחק ולא להפסיק לשחק. ברכה לחופש הגדול: תעשו חיים כמו שבחיים לא עשיתם אבל כמובן תשמרו על עצמכם ( ממש אמא הא?) ברכה לשנה החדשה: שתהיה שנה של הצלחה בלימודים, אהבה משפחה ולראות הרבה ערוץ הילדים במיוחד "השמיניה".

ניני- ידידיה ויטל+תמונה

ניני- ידידיה ויטל כשהיה בן 10 קראו לו יונתן, ב"שמיניה" הוא הופך בן לילה לילד בן 15 בשם ניני. הוא אוהב משחקי מחשב וטלוויזיה ואלוף בשח. אינו בשל למעבר לגיל ההתבגרות, ומתקשה להשתלב בשמיניה. ומה בחיים? בחיים ידידיה ויטל (ניני) הוא בן 20, למד בבית הספר הדמוקרטי בחדרה. בעבר השתתף בקמפיין "יש לך בן" של האגודה למלחמה בסרטן. חולם לעשות תמיד רק מה שעושה לו טוב. ברכה לחופש הגדול: שלא יעבור מהר מדי, ושלא יעז להימאס. ברכה לשנה החדשה: הרפתקאות בלי סוף.

דורי - דני לשמן+תמונה

דורי - דני לשמן דורי הוא טכנולוג, שיכול לתקן הכל. חולה סוכרת, אבל משתדל שזה לא יפריע לו בחיים. הוא הבדחן של החבורה, דלוק על נטשה. בהמשך הסידרה דורי מתחבר לניני. ומה בחיים? בחיים דני לשמן הוא בן 23, למד בתיכון "בליך" ברמת גן במגמת תאטרון. החלום שלו הוא בית בכפר עם שלושה ילדים, כלב וסוס לרכב עליו (אחרי קריירה מזהירה בהוליווד). ברכה לחופש הגדול: שתבלו יותר בטבע ופחות בקניונים ברכה לשנה החדשה: שתשאירו זמן בין כל העיסוקים ל"שמיניה" ושלא תשתו הרבה קולה.

איה- הילי ילון+תמונה

איה- הילי ילון כשהיתה בת 10 קראו לה מאיה. ב"שמיניה" היא הופכת בן לילה לילדה בת 15 בשם איה. כשרונות מיוחדים: קריאת ספרים, זיכרון פנומנלי (זוכרת כמעט כל מה שהיא רואה), אהבת היסטוריה מאוהבת באדם היא וניני תאומים וידידי נפש שעוזרים זה לזה בקשיים. ומה בחיים? בחיים הילי ילון היא בת 20, למדה בבית הספר הפתוח ביפו. בעבר השתתפה הילי בפרסומת לאוסם, סרט לראשון בדרמה בשם "לילה ללא לולה", סרט שעומד לצאת בקרוב בשם "אלנבי רומאנס". אם תשאלו אותה מה החלום הכי גדול שלה, היא תבקש לדעת לעוף. ברכה לחופש הגדול: שתמצאו אהבה. ברכה לשנה החדשה שתהיו מאושרים ועשירים.

נטשה- עדי הימלבלוי+תמונה

נטשה- עדי הימלבלוי עלתה בהיותה ילדה מרוסיה, בעלת כשרון נדיר בציור. נטשה היא האקסית (חברתו לשעבר) של אדם, ובמהלך הסדרה מתפתחת חברות בינה לבין דורי. נטשה ורוני הן החברות הכי טובות, וסודות ביניהן ממש לא קיימים. ומה בחיים? בחיים עדי הימבלאוי (נטשה) היא בת 20, למדה תיכון "קוגל" בחולון. בעבר השתתפה בפרסומת למפעל הפיס. עדי חולמת להיות מאושרת תמיד, ובגיל 80 להסתכל אחורה ולחייך חיוך גדול בידיעה שהגשימה את כל הרצונות והחלומות. ברכה לחופש הגדול: party party והמון כיף ברכה לשנה החדשה: שתהיה לכם שנה מקסימה, מאתגרת, מפתיעה, משמחת ומגשימת חלומות.

אדם- מיכאל אלוני+תמונה

אדם- מיכאל אלוני החתיך של הכיתה, מנהיג, ספורטאי ושולט בשפות. היה החבר של נטשה, ועכשיו הוא בקשרים רומנטיים עם איה. בנו של אבנר הלוי, מנהל הפרוייקט. ומה בחיים? בחיים מיכאל אלוני בוא בן 21 למד בתיכון חדש בת"א, והיום הוא מנחה בערוץ הילדים. החלום שלו זה לטייל בעולם. ברכה לחופש הגדול: תטיילו תהנו תחוו תתרגשו והלוואי ותהיה שביתה כשתצטרכו לחזור ברכה לשנה החדשה: אושר יושר וכושר והכי חשוב הבריאות.

מיקה - שירה וילנסקי+תמונה

מיקה - שירה וילנסקי בת עשירים- אמה אשת עסקים, ואביה – איש טלוויזיה. פסנתרנית ומוזיקאית מחוננת, עקשנית ומרדנית. בת יחידה שהקשר עם אבי ישנה את תפישת עולמה. ומה בחיים? בחיים שירה וילנסקי היא בת 21, למדה בתיכון מקיף ה' בראשון לציון. שיחקה תפקיד אורח ב"מיכאלה" ובסרט "כנפיים שבורות". חוץ מזה היא גם השתתפה בפרסומת לקוקה קולה, וירג'ין דרינקס, מירס מוטורולה, מסטיק must ופלאפון. שירה חולמת על חופשות בחו"ל ולראות עולם, וממליצה לכם לעשות בדיוק אותו דבר, כבר מהחופש הגדול הקרוב. ברכה לשנה החדשה – מה שאיחלתי לחופש הגדול

מישהו יודע...

... בתור מה היא הופיעה ב"מיכאלה"???? קראתי על זה שהיא הופיע ב"פנאי +", ואני לא מבינה!

היא הייתה אחת מהחברות הדוגמניות

של מיה........היא זאת ש"יצאה" עם דן, אבא של מיה.....שהוציאה אותו לכל מיני מקומות, גרמה לו לעשות עגיל באוזן...זאתי שהוא התנשק איתה...שכחתי משהו?

יש לי שאלה..

למה ילדים מהשמינייה הולכים בין לילה מבין 10 לבני 15 הם משתנים בצורתם? למה הם הופכים? כולם הופכים? מה מיוחד בהם? נמה קורה שם? ולמה המורה חלחשון הזה רוצה מדגנית? תסבירו לי כי לא הבנתי כלום!

למעלה