מידע על הופעות

מהרהרת1

New member
מידע על הופעות

שלום אני זקוקה לכל המידע על ההופעות הקרובות של פוליקר! רצוי באיזור ירושלים/תל אביב, אם ידוע מחיר ומספר הזמנה. אני יודעת שיש אחת בתאטרון ירושלים, אבל נגמרו הכרטיסים... אה, ועוד משהו, זה חייב להיות בסופ"ש, (חיילים). תודה!

shay poli

New member
בקשר למחיר...

לפי נסיוני (הלא מבוטל) מחיר כרטיס בזאפה עולה בדר"כ 180 ש"ח. מקווה שתוכלי לעמוד בזה. כמובן שמיותר לציין ששווה כל שקל. יש הופעה גם בהאנגר שזה יוצא גם יום חמישי-הזמנתי כרטיס אבל שכחתי לשאול כמה,חחח... אבל אני מניח שבין 150-180 או גג 200 בטח תלוי איפה. בהצלחה.

gadoso

New member
אני מקווה שלא דפקו אותי אבל

בהאנגר 11,ב25.10 עלה לי כרטיס 190 שקל...

shay poli

New member
אני בכלל שכחתי לשאול בכמה קניתי

את הכרטיס ואיפה,אבל תהיה בטוח שבמחיר הזה אתה בטח תהיה קרוב מאוד ליהודה סכ"ה המחיר לא נשמע לי תלוש מהמציאות,בטח לא כשמדובר בהופעה של יהודה. אם בזאפה הקטנה והצפופה עולה 180... אז הגיוני. מצד שני ההגיון אומר לי שככל שהאולם מכיל יותר אנשים מחיר הכרטיס אמור לרדת ובגלל שבזאפה יש מעט מאוד מקומות,אז בגלל זה מחיר הכרטיס גבוה. אבל אני לא משוכנע שהתיאוריה שלי נכונה.

leasch

New member
תרגיעי, לא דפקו אותך

קנינו 3 כרטיסים ב"קסטל" להופעה המדוברת. (האנגר 25/10) היו לנו בולי הנחה של ישראכרט רק ל-2 כרטיסים, (שם דווקא יש הנחה גדולה. תמורת 430 נק' מחיר הכרטיס 60 ש"ח, אבל לא היו לי 1290 נק') ולכן על הכרטיס הרגיל שילמנו 190 ש"ח.

illani

New member
וב-27.10 בי-ם (שזה יוצא במוצ"ש)

וככל שידוע לי עדיין יש כרטיסים. שווה לבדוק ב-"קלעים" והמחיר - משהו מסביב ל190-200

למעלה