מידע על גיבורי על

yosefpol

New member
מידע על גיבורי על

יש לי שאלה לevil beast שמעתי שיש אחד שקוראים לו "לואי". מה הכוחות על שלו? ואיך הוא נראה? ומה הוא עושה? אלכס~!

Evil Beast

New member
אז ככה

לואי זה דמות שאני המצאתי. היתי מגדיר את הכוחות שלו כמו הכוחות של היידרו מן. ז"א, יש לו אפשרות להפוך את עצמו למים. איך הוא נראה? לא'דע, אולי אני אעלה ציור שלו מתישהו.

Woogyman

New member
נצל"ש - שאלה על אולטימייט ../images/Emo110.gif

כמו שכבר אמרתי כמה פעמים, אני לא מאוד מבין בקומיקסים (בחוברות, כאילו), אז אפשר הסבר קצת על יקום האולטימייט הזה? לפי מה שהבנתי, פשוט התחילו את כל הסדרות החשובות "מההתחלה", כדי שגם קוראים חדשים יוכלו להצטרף. זה נכון? אם כן, לאיזה סדרות יש גירסאות אולטימייט? כמה זמן זה כבר קיים, וכל כמה זמן יוצאת חוברת? אח שלי הוריד (כן, לא חוקי) את כל החוברות של המון סדרות אולטימייט, אז אני שוקל להשלים ולהיכנס לעניינים.

Artoo Detoo

New member
יקום האולטימייט הוא גרסא מחודשת ל

יקום 616 (היקום המקורי של מארוול). ליקום הזה אין השפעה על יקום 616 וליקום 616 אין השפעה עליו, כביכול אין בכלל קשר בין העולמות. יקום האולטימייט הוא עיבוד מחדש של יקום 616, כמו שעושים בסדרות טלויזיה וסרטים שמבוססים על קומיקס : ההיסטוריה של העולם שונה, הדמויות שונות במקצת (גם באופי, גם במראה, גם בהיסטוריה שלהן, ואפילו חלק בכוחות). הסדרות העיקריות שרצות הן אולטימייט ספיידרמן (חידוש לספיידרמן), אולטימייט אקסמן (חידוש לאקסמן וגם קצת לוולברין), אולטימייט פנטסטיק פור (חידוש לפנטסטיק פור), ואולטימייטס (חידוש לאוונג'רס). כל שאר הסדרות בעולם הזה הן מיני-סדרות (המיני-סדרה שרצה כרגע היא אולטימייט וולברין נגד האלק, עיבוד לקרבות המפורסמים בין השניים). כמה זמן יוצאת חוברת? החוברות של אולטימייט ספיידרמן יוצאות בתדירות די גבוהה (לא זוכר בדיוק, אני חושב פעמיים בחודש), אבל אולטימייטס (סדרה מעולה) יוצאת כל כמה חודשים! אם אתה רוצה לראות הבדלים בין העולמות אתה יכול להסתכל על דמות מסויימת בין 2 העולמות, על העיצוב השונה שלה בין העולמות. ולקרוא על הנתונים הפיזיים והביוגרפיים של הדמות ב-2 עולמות (למשל, הגובה של וולברין המקורי הוא 160 ס''מ והגובה של אולטימייט וולברין הוא 175 ס''מ, הפרש של 15 ס''מ. עוד דוגמא : גרין גובלין המקורי הוא חולה נפש בתחפושת שרוכב על גלשן מעופף, אולטימייט גרין גובלין הוא מפלץ ענק שיורה כדורי אש ומסוגל לעוף בעצמו).

Woogyman

New member
וואו, תודה. ../images/Emo110.gif

אני אתחיל להיכנס לעניינים, זה נחמד. איך אתם משיגים חוברות (בכלליות)? קונים? מאיפה?

spidey 82

New member
גם אולטימייט גובלין חולה נפש...

שכחת לציין שמיני סדרה נוספת שרצה כעת היא Ultimate Invasion, השלישית בטרילוגיה של וורן אליס בה גיבורי יקום מארוול (וגם דמויות שלא הוצגו לפני כן ביקום) מתמודדים עם איום חוצני. לא "גרסאות מעודכנות לסדרות" אלא "גרסאות מעודכנות לדמויות". ספיידר-מן: הכותר שהתחיל את הליין. כאן הזמן עובר לאט יותר ופיטר פארקר הוא עדיין תלמיד תיכון. הסדרה נמצאת בקו כמעט קבוע (תודות לכך ששני יוצריה המקוריים, בריאן בנדיס ומארק באגלי, עדיין עובדים עליה. בספטמבר ייצא גליון 100. 103 יסמן את שבירת השיא הקודם של צוות יוצרים על סדרה אחת, אותו החזיקו סטן לי וג'ק קירבי על הסדרה המקורית של Fantastic Four.) אקס-מן: רוב הדמויות עדיין בתחילת שנות ה-20 לחייהם, למעט וולברין חסר הגיל כמובן. דמויות אחרות עדיין בגיל התיכון. אקסאווייר נראה כאילו הוא מסתיר כמה שלדים רציניים בארון ומעט מניאק לעומת המקור (למרות שלאחרונה התברר שגם למקורי לא חסר...). הסדרה מעט מבולבלת, מאחר ועברו עליה שלל יוצרים. בתחילה היא הייתה סדרת סופר הירוז טהורה (מארק מילר). לאחר מכן היא הפכה לפוליטית יותר (בריאן בנדיס). עד לאחרונה היא חזרה למקור ונוסף לה מימד סבוני (בריאן ווהן). כעת היא בעיקר סבונית (רוברט קירקמן). אולטימייטס: הכותר שנתן למושג "סדרה חודשית" משמעות חדשה, ולא במובן הטוב. אחד הכותרים הכי טובים בשנים האחרונות, גרסה אפלה וריאליסטית יותר של האוונג'רס, בתיבול אירועים חדשותיים ופוליטיים עולמיים. מארק מילר ובריאן היץ' מסיימים בקרוב (ארר... טוב, לא בדיוק...) את עונתם השנייה על הכותר, לאחר מכן עונה 3 ו-4 (שיצאו, אל תשאל איך, בו זמנית) יעברו לידי ג'ף לואב והציירים ג'ו מדורירה (3) ואד מקגינס (4). פנטסטיק פור: סדרה שמעולם לא קראתי. התחילה בגמגום (בריאן בנדיס, מארק מילר ואדם קיוברט). המשיכה בבלבול גדול יותר (וורן אליס וסטיוארט אימונן. נדמה לי שהיו עוד ציירים, אבל אני לא בטוח בכך). הפכה ללהיט שהוליד את אחד מלהיטי הקאלט המצליחים של השנה האחרונה (מארק מילר וגרג לאנד; הכותר שנולד מכך הוא Marvel Zombies). לאחר הפסקה קצרה 2 היוצרים האחרונים חזרו לסיפור נוסף אחרון, לאחריו הסדרה תעבור לידיהם של מייק קארי ופסקל פרי. כיום היא בעיקר סדרת סופר הירוס/מד"ב/פנטזיה.

Woogyman

New member
תודה על התשובה, ../images/Emo110.gif

אני אנסה באמת לקרוא. כמה גליונות כבר יצאו לאקסמן, האולטימייטס ופנטסטיק פור? מי הדמויות שחברות באולטימייטס, אגב? כי זה היחיד שאני לא בטוח עדיין אם אני רוצה לקרוא.

Artoo Detoo

New member
מממ... לאולטימייטס יצאו עד כה

כ-24 גיליונות (13 לאולטימייטס [הסדרה נגמרה], ו-11 לאולטימייטס II [העונה השנייה של הסדרה]). לאולטימייט אקסמן יצאו עד כה כבערך 71-74 חוברות, אני לא יודע בדיוק... לאולטימייט פנטסטיק פור יצאו 32 חוברות. חברי האולטימייטס הנוכחים הם קפטן אמריקה, איירון מן, וואספ, בלק ווידו, ניק פיורי, האווקאיי, סקארלט וויץ', וקוויקסילבר. בעבר היו בצוות גם ת'ור וג'אינט מן. אולטימייטס סדרה מומלצת מאוד, היא שונה מהאוונג'רס המקוריים. הגיבורים לא הירואיים מידי, העלילה יותר רצינית, ועוד. גם כאן הגיבורים נראים כצעירים יותר, הם בסביבות ה-20 פלוס. אולטימייט ספיידרמן גם סדרה טובה, למרות שיש כמה נפילות פה ושם. אני לא קורא קבוע שלה, סך הכל סדרה חביבה למדי. פעם הייתי קורא קבוע של אולטימייט אקסמן, אבל לקראת סוף ההרצה של מילר הפסקתי, עשיתי הפסקה עם עולם הקומיקס. וכיום אני קורא את הסדרה אבל לא כקורא קבוע. סדרה טובה לא פחות מספיידי, למרות שההרצה של מילר הייתה הטובה ביותר. אולטימייט FF. כמעט לא קראתי את הסדרה הזאת, אני רק יודע שדי הרבה אוהבים אותו אבל כמו בספיידי גם כאן יש נפילות (כמו הארק של דום למשל...).

spidey 82

New member
אולט' אקס-מן: 71 גליונות.

אני דווקא חושב שההרצה של בנדיס על UXM הייתה הכי טובה (הצטרפתי רשמית בתחילתה, אבל קראתי חלק מהריצה של מילר). אח"כ הסדרה הפכה לסבונייה דביקה שבריאן ווהן הצליח להוציא ממנה רק לעתים משהו טוב. על קירקמן אני מעדיף לא לדבר כרגע... הבעיה עם אקס-מן ו-FF היא חילופי היוצרים וחוסר היציבות. בקרוב גם באולטימייטס... (לא חילופים כל הזמן, אלא חילוף יחיד שימוטט את הכותר לתהומות ה-Superman/Batman).

Artoo Detoo

New member
תקרא את כל הריצה של מילר, היא מעולה

גם הריצה של מילר כמעט אותו כמוה. אז אתה חושב שלאולטימייטס תהיה נפילה? באיזה מובן (אומנות, כתיבה, וכ'ו)? אני יחכה שייצא כמה חוברות בודדות לאולטימייטס III, יראה מה אומרים עליהן, ואם אין ביקורות טובות אני לא ימשיך את הסדרה. אבל בכל זאת אני מקווה רק לטוב.

spidey 82

New member
אני מקווה שאני טועה, אבל ג'ף לואב

הוא אחד מכותבי המיינסטרים הגרועים בתקופה האחרונה. יכול להיות שעם אולטימייטס הוא יתעשת ונוכל לשכוח לו את סופרמן/באטמן.

Artoo Detoo

New member
סופרמן/באטמן היתה נפילה, אבל מה עם

לונג האלווין? יצירה די טובה, מבחינת עלילה וכתיבה.

gloria23

New member
אני התאכזבתי מהלונג האלווין

"hush" יותר עניין אותי

Woogyman

New member
נצל"ש 2 - חדשות "וולברין" ../images/Emo110.gif

לא רציתי להגיב בשרשור למטה כי לא היה לי מושג אם הוא יקפוץ. בכל מקרה, מסתבר שהתסריט לסרט פחות או יותר מוכן כבר, ואחד המבקרים הצליח להניח עליו יד. הביקורת הייתה מצויינת ממה שקראתי. יש שם גם הרבה פרטים על העלילה, אבל לא קראתי כדי לא להרוס לעצמי יותר מדי. שני הדברים שכן הבנתי, וזה ספויילרים לגבי 2 דמויות שמופיעות בסרט: 1. סטרייקר אכן שם. 2. מופיע שם גם הבלוב (THE BLOB), ויש מצב דיי טוב שהוא הדמות שרצו להכניס לX3 (הוא הרי עבד עם מגנטו לפעמים) ושמרו לסרט. את סייברטות' לא ראיתי שם, אבל כפי שאמרתי - את הרוב לא קראתי. אם אתם רוצים לקרוא בעצמכם: http://latinoreview.com/scriptreview.php?id=26

Artoo Detoo

New member
משהו בקשר לניצלוש נושאים

למרות שאין חוק שאוסר זאת, אבל למה לנצלש נושא שעדיין בשימוש? ניצלוש עושים בדרך כלל בנושא שהוא כבר לא בשימוש ו/או שהפורום עצמו רץ מהר מידי ועדיף לפתוח כמה שפחות נושאים. במקרה הזה הפורום רץ די בסדר, והנושא עדיין פעיל... אתה הרי שאלת שאלה בהודעה הקודמת שלך ומיד לאחר מכן פירסמת נושא חדש באותו שירשור. בכל מקרה, תודה על החדשות!

Woogyman

New member
אממ ../images/Emo110.gif

אני כותב בפורומים כבר 4 שנים, אני מכיר את הטכניקה
... פרסמתי את ההודעה השניה כמעט יום אחרי הראשונה. ההודעה הראשית בשרשור לא פעילה, ושני נושאים קטנים יכולים להיכנס באותו השרשור.

Artoo Detoo

New member
התסריט נראה נחמד מאוד

סייברטות' לא שם? הוא ולוגאן מופיעים שם הכי הרבה. ראית אולי את השם ויקטור קריד? ויקטור קריד זה שמו האמיתי של סייברטות'. ובלוב לא נראה הדמות שכולם כל כך חיכו לה, הגיוני שזה אייג'נט זירו, שמופיע בתסריט. כמו שאמרתי התסריט נראה נחמד מאוד. אבל אם הכל מתרחש בעבר אני לא יכול לראות לסרט סוף הגיוני. הוא יגמר כאשר וולברין יאבד את הזיכרון ויברח מוופון X? לדעתי, אחרי איבוד הזיכרון יראו עוד כמה סצינות ואז יעברו להווה לזמן בו הסרטים של אקסמן מתרחשים. שם הסרט ימשיך, במהלכו הוא יגלה דברים שראינו בסצינות הקודמות, ובסוף יגמור חשבון עם סייברטות'.

Woogyman

New member
אממ 2 ../images/Emo110.gif

בקשר לסייבר - לא ידעתי שזה השם שלו, שמח לשמוע שהוא שם. בנוגע לדמות - הם לא אמרו שכולם חיכו לה, הם אמרו פשוט שהם רצו להשתמש בה בX3 (הבלוב יכל להתאים בכל הקרבות שם) ובסוף החליטו לשמור אותה לוולברין.

Artoo Detoo

New member
אמרו שהדמות תפתיע את הצופים בגלל

שהיא דמות שחיכו להופעתה מאז הסרט הראשון, זה יכול להיות בלוב?

למעלה