מידע מקומי

angel cry

New member
מדוע בחרת לספר לנו על קיומו?

יש משהו שפיספסתי??

אירילה

New member
מדוע לא

האתר לפיד בקלב משמש כאלטרנטיבה לאלה שמאסו במלחמות האחים המנוהלות בפורום זה ( לדעתי ממש בושה לישוב ) , כל ההכפשות וההשמצות משני הצדדים גורמות לגולשים השפויים בדעתם להדיר רגליהם מהפורום ןבטח לא מוסיפות כבוד לגולש מבחוץ , לגולש מבחוץ לפיד נראה כמקום האחרון שנעים לגור בו , לעומת זאת כנסי לאתר וראי באיזו שלווה המקום מתואר . כבר הבעתי רבות את דעתי כאן על כך שגם הילדים שלנו גולשים באתר זה והם לומדים... תאמיני לי שהם לומדים...בעיקר איך לא להתנהג בסדר. אז בקיצור האתר סתם נותן עוד אתנחתא לאלה שמאסו במתרחש בפורום עד יעבור הזעם של ה 27/1 בקיצור לא פספסת כלום , חבל רק שלא גולשים גם שם כי שם אפשר לנוח. שתהיה לך שבת שלום ורגועה גרשון דרך אגב על הטיול לאירלנד בחול המועד פסח שמעת?

angel cry

New member
חוזרת מביקור באתר

אז חוץ ממני היה שם עוד מישהו אחד. (בדף הבית שלהם אפשר לדעת כמה גולשים מצויים ברגע נתון). לא ממש הבנתי מה אני צריכה לעשות שם ולמה אם בכלל! מצטערת!

angel cry

New member
עוד משהו קטן

נראה לי שמהרגע שתיתן להם את המייל שלך הם יתחילו לשלוח לך הרבה דואר זבל!!! בנוגע לטיול -שמעתי. הבנתי שהוא טיול למבוגרים בלבד, אין לי ממש סידור לילדים, אז ככה שכנראה אני לא נכנסת לקטגוריה של קהל יעד. אולי בפעם אחרת!

למעלה