מידע לגבי..

מכור

New member
מידע לגבי..

שלום רציתי לדעת איפה ניתן למצוא מידע על תפקידו של אחראי אחזקה בבית מלון. כלומר מהם תפקידיו בבית המלון עצמו ואלו דרישות יש ממנו. לאו דווקא לעבודה ספציפית בבית מלון מסוים. אשמח לקבל קישור או מידע. תודה

אורום

New member
כמה מתפקידו של אחראי אחזקה

בעל ידע באינסטלציה, נגרות, מיזוג אוויר ותחזוקה כללית

גם ליהות אחראי על החדרניות../images/Emo70.gif

מה שמזכיר לי שהציעו לי בקיץ שעבר עבודה בתור חדרנית.כמובן שסרבתי,אני את החדר שלי לא מנקה אז על אחת כמה וכמה חדרים של אחרים.

מכור

New member
תודה רבה לשניכם!

וידוע לכם במקרה אם האחראי אמור לבצע גם בדיקות תקופתיות למערך האחזקה שבמלון?

../images/Emo132.gifסביר מאוד להניח שכן../images/Emo127.gif

אגב,למה שלא תשאל את המעסיק/מנהל המלון/מי שהציע לך משרה זו?

אגב,לקבלת ייעוץ נוסף

ממני תוכל לפנות גם לפה.אומנם זה לא מחליף את הפורום אבל אולי זה עוד משהו שיכול לסייע לך למצוע עבודה

פיאנו

New member
מה את מקשקשת

ממתי אחראי תחזוקה במלון אחראי על חדרניות? אין לך מושג אז אל תעני כאילו את יודעת הכל.הספיק לנו ממך בגלגול הקודם שלך כאן.

Snoopyz

New member
אל תיפגעי!!

מאנשים מגעילים כאלו...את הסיבה היחידה שאני מגיע כל הזמן לפורום הזה.

תודה רבה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני בסה"כ ניסיתי לעזור לבחור

Snoopyz

New member
../images/Emo39.gifבבקשה

שמתי לב שניסית לעזור,ובמקרה "הגעת" למישהו עצבני שלא שווה שתעזרי לו.

motior

Member
אל תיפגעי, אבל...

עדיין לא הבנתי מה מכשיר אותך להיות יועצת תעסוקתית מעבר להיותך מובטלת. זה מאוד נחמד לקרוא את ההודעות שלך, אבל אורחים מזדמנים עלולים לחשוב שאת באמת מקצועית בתחום, אז אולי תשתדלי לסייג את תשובותייך ("ככל הידוע לי...") תודה

משרדית

New member
רציתי להוסיף כי היום נדרש להיות

חשמלאי עבור משרת אחראי אחזקה, ולפעמים גם ידע בבקרים מתוכנתים. אפשר לבדוק ברשתות אורט, ובמדור לימודים בעיתונות סופשבוע. המשרה טובה מאד למוכשרים במקצוע זה. התפקיד מאד מאד אחראי. גם אם לפעמים משתמשים בקבלני משנה לעבודות מסויימות. עדיין איש האחזקה הוא האחראי על. שיהיה בהצלחה

למעלה