מידע חשוב לציבור :))

יערית

New member
מידע חשוב לציבור :))

אם בעבר טענתי שלא מספיק ברעיון אלא גם בידע/כלים/כסף/זמן וקבלת פרס נובל על המצאת המאה, כשזה יירקום עור וגידים ויראו לנו שאנחנו יכולים לחקות את הטבע של הכרישים, הללוייה! אני אצטרך למכור דברים אחרים :)) מחוסרי שיניים לא לעד
זה בעברית זה באנגלית

עכשיו נרגעתי

באמת הייתי לחוצה איך אני הולכת לאכול את הקרקר באחוזת ראשונים . . . .

הילחצי שוב

הטכניקה נוסתה בינתיים על תאי גזע של בעלי חיים. עד שיהיה אישור לניסוי על תאי גזע של בני אדם... עד שהניסוי יוכתר בהצלחה... עד שיהיה אישור של ה-FDA... עד שיתחילו להשתמש בזה בצורה ממשית... אחוזת ראשונים כבר תהיה עזובת אחרונים. :))))

לא

אוהבת קרח באלכוהול סתם תופס מקום של עוד כמה אחוזים טובים מעדיפה שוטים נקיים

תגידי, זה מצמיח רק שיניים או

שאפשר עוד כמה דברים. מצידי זה יכול להיות גם מאותו חומר של השן משהו כמו שנהב בערך.(סתם בצחוק). אכן הללויה.!!! על התגלית. אגב, ניראה לי שאם זה באמת יעבוד אז הרבה מאוד רופאי שיניים יהפכו למובטלים.

זה מגיע גם בסיליקון?

כי אני מכירה כמה נשים שהיו יותר משמחות אילו היו צומחות להם ככה ב"טבעי" בלי השתלות למיניהם

אם כבר מדברים על מישקל, אז

ההצעה שלי עדיפה מסיליקון. משקל סגולי של שן-שנהב הרבה יותר קל מסיליקון ושנהב גם הרבה יותר עמיד וקשיח.

בנתיים אני יוצא

מדעתי ומידי פעם במחול. ולגבי הסטארט-אפ. אז כשתצמח לי השן-אפ אני בטח אהיה סטאר. ואז אני אצה בסטארט. .

יערית

New member
מתולתלת הקדימה אותי

בתגובתה,גם הרבה גברים היו שמחים לג'ל סיליקוני שינפח את חשבון הבטחון האישי שלהם:))

למעלה