מידע חשוב ביותר

גוצלי2

New member
מידע חשוב ביותר

ההסעות בקדימה וצורן מיתבצעות על הצד הטוב ביותר....... וההוכחה לכך בשטח אין איחורים ואת זה ניתן ליבדוק עם אנשי השטח של המועצה ומשהו חשוב ביותר נכון שאישתו של רוני דעבול עובדת מועצה . אז מה כל כך אסור ומה פשע בזה חברת ההסעות המבצעת בקדימה צורן לא שייכת לדעבול רוני ואת זה ניתן ליבדוק ברשם החברות אז לכל הנידחפים המציקים כך טובה הזאת הם בסך הכל רוצים להסיע בזהירות ובביטחון את ילדנו אז תיתעסקו בצרות שלכם לפני שאתם רוצים לעזור לאחרים ...

iris1000021

New member
תשובה...

היי שמי איריס ואני חושבת שחברת ההסעות שמסיעה את הילדים שלנו עושה את העבודה שלה על הצד הטוב ביותר, יצא לי המון פעמים לעמוד בצורן ולראות לא היו איחורים האוטובוסים תקינים והכל בסדר גמור, כשהייתי גרה בעבר ברמת גן היה לנו המון בעיות עם חברת ההסעות שם, לשמחתי כאן הכל מצויין ומתהנל על הצד הטוב ביותר.. תמשיכו ככה!!!!!!!

סמדר54

New member
אין איחורים???

תגידי, בהסעה של ילדי אין איחורם!!!!! אצלי יש והמון ואיחורים של 45 דקות גם כן....., אני לא בטוחה שזה רוני אלא אמצע הדרך במקרה שלי

iris1000021

New member
תשובה

זה לא משנה מי החברה לפעמים קורה שיש איחורים כולנו בני אדם ואם יש כאלה שלא מבינים את זה וכועסים או "מפחדים על חייהם של הילדים שלהם" שיקחו אותם ברכב הפרטי לבית הספר אני אישית מאוד מרוצה מההסעות של הבן שלי לרבין ואני חושבת שאנשים כאן מגזימים בצורה היסטרית וזה ממש לא נכון להגיב כך אני בטוחה שהם עושים הכל כדי שהכל יהיה טוב.

תותח9

New member
אני לא בודק עם אנשי השטח, אני בודק עם הילדים

ובהחלט יש איחורים, ויש לעיתים נהיגה לא זהירה אינני יודע מיהם אנשי השטח של המועצה, אולי הם מסתובבים בשטח של בנין המועצה. אשמח לדעת שמות. במקביל, אני חושב שצורת ההתבטאות של אנשים שמאיימים בתאונות, שכול ומוות, איננה ראויה, וכדאי שתימחק.

למעלה