מידע בקשר לצבא

adir10102

New member
מידע בקשר לצבא

אני צריך פרטים על יום סיירות. כמו מה עושים שם? איזה מבחנים? איזה רמות?

Umang

New member
אני יכול להגיד לך מה אני עשיתי

בעירבון מוגבל, כי אני לא זוכר הכל כבר
. הגענו לשם בסביבות 4, ואז די הרבה זמן עשינו שטויות והתבטלנו...סימנו מספרים על החולצות, עשינו בדיקה רפואית ועוד כל מיני. אחרי שכל זה נגמר אז יש את מה שנקרא ה"בר אור". זה שכיבות סמיכה, בטן ו-2000 שממיינים לקבוצות של היום שאחרי. מזה אתה לא צריך להיות מודאג יותר מידי, רק טיפ, תזנק חזק ב-2000. אחרי זה יש ארוחת ערב וכל מיני כאלה לא משהו חשוב.. עושים השקמה בבוקר נראה לי עשו ב-4 בבוקר. אחרי ההשקמה אוכלים, אורזים את השק"ש ומתארגנים לפי קבוצות. מ-5 בערך עד סביבות 8 וחצי אתה ביום סיירות עצמו. זה כולל ריצות ספרינט למעלה ולמטה על דיונות, סחיבת שקי חול על הדיונות, חפירת בורות וזהו אני חושב. אחרי שזה נגמר אתה הולך לנוח קצת, ואז אנחנו פירקנו את המחנה ועשינו עבודות סינג'ור עד 3 בערך, שם אמרו לנו מי עבר ומי לא. בספרינטים אתה תרגיש שאתה לא יכול יותר כבר על ההתחלה אבל אל תשבר!! בהצלחה!

shira245

New member
אבל לך היה ביולי לא?

הימי סיירות בינואר הם יום אחד בלבד ולא יומיים.

Umang

New member
צודקת...למרות שהוא לא אמר מתי

הוא ניגש, אבל בהחלט
את לא מצפה ממני לזכור נכון?

אלירן י

New member
הייתי ביום סיירות ב-12.1 השנה ו..

פרשתי אחרי שהגעתי אחד לפני אחרון בריצת אלפיים
לא היה לי כושר בגרוש באותה תקופה, ואפס מוטיבציה לשרת בסיירת, סתם הלכתי בשביל החוויה ולהוריד לעצמי יום לימודים (אחח התקופות הלחוצות של פעם.. מתגעגע
) בכל אופן מגיעים ב-7 לוינגייט (יש כאלה שמגיעים ב-8) אבל היו כמה שהגיעו בערך אחרי שמונה וחצי וחטפו צעקות מהפקידות ועשו אחורה פנה חזרה הבייתה (לידע כללי יש שם בערך 500 איש) אחרי ההמתנה בתור וקבלת מספר (הייתי 276) יש איזה בדיקה רפואית קלה הרצאה על היום והסיירות ושאלון רפואי נוסף, אחר כך מתחלקים לעשריות ויש חימום, אחר כך העשיריות מתחלקים לזוגות ועושים שכיבות ובטן (לא כדאי לרמות אפילו שנדמה לך שהם לא שמים לב כמה באמת עשית, הם כן. הבן זוג שלי למשל ביקש ממני לשקר כשישאלו אותי כמה הוא עשה אז יאללה שיקרתי גם ככה לא השקעתי בכלל ביום הזה ואחד המפקדים שמה ספר לו בלי ששמנו לב והוריד לשתינו) אחר כך הריצת 2000 רצים בקבוצות של 60 במסלול מעצבן הגעתי 59 חחח וזה בזכות שזה שהגיע אחרון נפל ונשרט חח קיצר אחר כך היום עצמו מתחיל אבל אני פרשתי חזרה לחיפה ככה שלא לקחתי חלק בזה. בכל אופן בהצלחה, ואם אתה לא רוצה סיירות עדיף לא להגיע.

למעלה