מידע בקשר למורים וקורסים לפלמנקו

k e r e n 9

New member
מידע בקשר למורים וקורסים לפלמנקו

אני מתה על פלמנקו! זה חלום ישן ללמוד הייתי שמחה לשמוע מאנשים שמכירים מקרוב, על המורים השונים ובתי הספר לפלנמקו בת"א. הבנתי שאצל כל אחד השיטה שונה והייתי שמחה לשמוע הסבר יותר מעמיק. הבדלים, יתרונות, חסרונות (כמובן שזה אינדיבידואלי, לכן ממי שבאמת מכיר). כמו כן, רציתי לדעת האם לדעתכם אפשר להתחיל ללמוד בגיל 30+ ומה המחירים או שיטת התמחור בסטודיוס השונים. תודה! וחג אביב שמח ופורח!

Zidan de Toledo

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון, אני בטוח שאנשים פה יוכלו לכוון אותך, למרות שכמו שאמרת בעצמך זה מאד מאד אישי. מה שאני יכול לומר על בטוח - 30+ זה לא מאוחר..והכי כדאי - פשוט ללכת לצפות בשיעורים ולבחור לבד.. בהצלחה, וממתינים לחוויות!! חג שמח ויצירתי..

k e r e n 9

New member
תודה רבה:) ברוכים הנמצאים ../images/Emo24.gif

אני באמת מקווה לקבל תשובות שיאירו את עייני ויעזרו לי בחיפוש. שבת שלום.

lacrimosa666

New member
חסרונות?

אין כזה דבר!! ואני חושבת שאפשר ללמוד בכל גיל פלמנקו זה החיים..........

k e r e n 9

New member
תודה לך על העידוד

לא התכוונתי לחסרונות בפלמנקו, אלא לחסרונות (היחסיים כמובן) והיתרונות אצל כל מורה ושיטתו, כי הבנתי שלכל אחד יש שיטה אחרת ורציתי לשמוע מנסיונות אישיים, מה קורה ומי מעדיף מה ולמה, כדי שכאשר אלך לראות שיעורים, אדע מה לבחון, מלבד מה שאני חושבת לעצמי. אשמח לשמוע המלצות וכיוונים. תודה לך שוב

סימה יהודה

היא מלמדת בנס ציונה, כולנו בקבוצה בגיל שלך. את מוזמנת לנסות

k e r e n 9

New member
חיפוש יקרה:)

תודה על ההצעה, אבל איני ממונעת וזה יהיה קצת מסובך להגיע לנס ציונה. בכל מקרה, אשמח לשמוע ממך על סוג הלימוד שלה למשל... הבנתי שיש מורים שמתחילים עם המון טכניקה, האם כך "מקובל"? האם כך כולם? זה "טוב"? זה "רע"? ועוד משהו - מבחינת כושר גופני למתחילים (שהם לא ספורטאים אולימפיים לשעבר:), הכושר עולה עם השיעורים והאימון או שכדאי לעשות קצת כושר לפני ותוך כדי? תודה על תשובתך. שבת שלום.

כושר גופני

לא ממש קשור לפלמנקו. זה יותר עניין של תכניקה. והשיטות... לא שאני אשפית בעניין, השיעורים בהם אני משתתפת מחולקים לשלוש, עבודת ידיים, עבודת רגליים וקסטנייטות.

נעמי 1

New member
סטודיו לפלמנקו...

הסטודיו של סוניה גרסיה ביאליק 83 רמת גן. 03-5756663

למעלה