מידע בעייתי

כוכביצ

New member
מידע בעייתי

אני חילונית אבל מאמינה. בן משפחה קרוב הודיע לי לא מזמן כי בביקור אצל מורה לקבלה נודע לו דברים על משפחתי, עלי , איפה אגור מה יעלה בגורלי, ולקינוח- אפרד מבעלי. כמו כן יש "עיכוב". וכיוצא באלה. אין צורך לומר שלא ישנתי מס לילות, נתקפתי פחדים, ואני ל א יכולה חהסתכל לו בעיניים. התייעצתי עם אנשים וחלקם אמרו לי לפנות למקובל אחר שיאמר לי אחרת אבל אני לא רוצה להפגע יותר .מצד שני אני לא יכולה להמשיך עם כאב כזה. בעלי לא יודע כי אני לא רוצה לספר לו. מה עושים?

גם אני חילונית ומאמינה

בן משפחתך חטא לך ובגדול. ראשית אל היה לו לחקור אודותייך. ואם אכן עשה זאת ולו גם לבקשתך - הרי שישנם דברים שאינם חייבים להאמר. יתרה מכך - מורה לקבלה - הינו אדם כמוך וכמוני המתעמק בתורת הנסתר, אכן יש בידיהם כלים לומר עתידו של אדם אולם יש מבניהם המתחזים למגידי עתידות ועכו"ם. על שכאלה נאמרו דברים קשים וכבר הובאו לא אחת דוגמאות למעשיהם הנפשעים. עתידך, בידייך כוכבי. הדרך הטובה ביותר לתיקון היא תפילה ובקשה. ראי כיצד את יכולה לשפר את חייך בדרכי נועם ואהבה. תרמי ככל שתוכלי לחיי משפחה בריאים. אם אכן תקבלי "כתורה למשה מסיני" את דבריו של אותו "מקובל" חזקה עלייך כי תתרחש מעין "נבואה שהגשימה את עצמה" את מבלי לדעת תחפשי דרכים להפרד מבעלך, לשנות מקום וכו' - רק מתוך שכך נאמר...בתת המודע תכווני את חייך למילוי אותם "נבואות" שאין להם אחיזה במציאות - והן תתגשמנה - כי את הובלת לכך. עצרי את העגלה הזו. יש בכוחך לעשות זאת, חשבי חיובי. חשבי כיצד לשפר, לאהוב, לכבד. התווי לך דרך מתוקנת ותווכחי כי דברי הבלע ששמע קרובך הינם עורבה פרח. שבת שלום לך.

אלי ו.

New member
התעלמי משרלטנים!!

שבוע טוב, רעיון בסיסי ביהדות זה הבחירה החופשית. אין גורל שקבוע מראש לכן ה"נבואה" של אותו אדם היא חסרת משמעות. אם אותו "מקובל" אכן אמר את אשר אמר, הוא עבר על יותר מאיסור אחד, ואין לסמוך על דבריו. אלו הן שטויות מוחלטות של שרלטן שאסור לפנות אליו. אף רב רציני לא יאמר כאלה דברים.

asaf2000

New member
נודע לי משהו עליו

בקרוב הוא צפוי להתאשפז בבי"ח לחולי נפש ואת תזכי לחיים ארוכים ומאושרים. ובקיצור, תתעלמי ממנו, הקבלה שהוא לומד לא קשורה ליהדות ומנוגדת להשקפה היהדות ולך אין מה לדאוג.

למעלה