מידענות

Starry Night

New member
מידענות

אני שוקלת להירשם לקורס הסבה למידענות ביחידה ללימודי המשך של הטכניון. שאלתי היא האם יהיה לי מה לעשות עם המקצוע בשוק העבודה?

מידענות

כרגע המצב הוא שישנם יותר מחפשי עבודה מאשר הצעות משרה. פרושו של דבר שבמשרות המוצעות מעדיפים לרוב בעלי נסיון בתחום, ולא בוגרים "טריים". במילים אחרות: בטחון- אין, סכוי - כן.

Starry Night

New member
תודה...ועוד התיעצות

אני בוגרת תואר ראשון בספרות ובלשנות אנגלית ועובדת בתחום המזכירות הבכירה. מאחר ואני חשה כי העבודה בתחום זה לא מספקת אותי עברתי ייעוץ לבחירת מקצוע והמקצועות שהומלצו לי על סמך כישוריי+אישיותי הם: - תיכנות - בניית אתרים ומולטימדיה - מידענות - הנדסאות/הנדסת תעשיה וניהול - QA בדיקות תוכנה - תיכנות גרפי הייתי מעוניינת לדעת מה מתוך הרשימה הכי מומלץ לי ללמוד בהתחשב בתנאי שוק העבודה ובהתחשב בכך שאני כבר בעלת תואר ראשון והייתי מעדיפה לעבור קורס הסבה ללימודי תעודה ולא תואר ראשון נוסף. אודה לכם על העזרה.

הסבה

הרשימה שצרפת אינה אחידה מבחינת היקף ההכשרה התעודה בסיום הלימודים וכו´. מבין האפשרויות מצבו של מהנדס התעשיה והניהול הוא הטוב יותר יחסית. גרפיקה ממוחשבת , בנית אתרים, QA ומידענות אחרי כן. תיכנות- ללא תואר אקדמי- לא מבוקש.

Starry Night

New member
האם אוכל ללמוד QA שלא במסגרת תואר

אקדמי (אין לי כל השכלה בתחום)? או שצריך לעשות קודם תואר אקדמי בתיכנות ורק אח"כ הסבה ל-QA?

xxxNothing

New member
שלום

שלחתי לך הודעה אישית. אשמח אם תגיבי..

למעלה