מידסומר מרדרס..

מידסומר מרדרס..

נכנסתי לאתר של הולמרק, ועשיתי חיפוש תחת השם MIDSOMER MURDERS. זה מצא לי כל מיני פרקים של הסדרה הזאת. מה שכן, גיליתי שראיתי פעם אחת פרק אחד של הסדרה!
הסתכלתי בפרטים על הפרקים, ולא היה כתוב איזה שחקני אורח יש או משהו כזה, ככה שאני לא יכולה לדעת באיזה מהם אורלנדו בלום השתתף. היה פרק אחד שהתיאור שלו היה על זה: Midsomer's stuffy private boys school comes under fire when one of its students is killed during the annual St. Malley's Day race. While looking into the death, DCI Barnaby discovers the school's secret Pudding club, a society open only to elite students aspiring to the Diplomatic Service. Things are about to get even stickier - an alumnae is found killed with a pudding stuffed in his mouth! יכול להיות שזה הפרק?! הקיצר, למי שיודעת אולי יותר מידע בקשר לפרק, יכולה להגיד מה היה התפקיד של אורלנדו בפרק שהוא השתתף? כי ראיתי את הלוח שידורים ויש כמה פרקים בפברואר של הסידרה, ככה שאם נדע איזה פרק זה נדע מתי נוכל לראות אותו!
 

OB4ever

New member
ככה

לדמות של אורלי בסדרה קוראים Peter Drinkwater זה מה שאני יודעת...
 

•aniviel•

New member
היה כבר את הפרק...

בהולמרק בארץ מזמן... אני לא יודעת אם יש לזה שידורים חוזרים
 
אויש... ../images/Emo4.gif

טוף, אני מניחה אבל שהחודש אני יראה הולמרק בתדירות יותר גבוהה, כי ראיתי שיש פרקים של הסדרה בימי שישי/שבת בערב..
 
הבנתי מתי זה!!

אתמול בלילה פתחתי הולמרק בסביבות חצות 25, והייתה את הסידרה מידסומר מרדרס! כלומר, שיש בכל יום שבת (לפחות נראה לי) בלילה את הסדרה, וגם נראה לי שבערב בסביבות 7:30 או משהו כזה..
הקיצר! מעכשיו אני יראה כל יום שבת (וגם נראה לי שיש בשישי) פרק, ואולי יתמזל מזלי ויהיה את הפרק עם אורלנדו!!
 
גמני רוצה לראות...

יש לי כמה שאלותתתתתתתת בן כמה הוא היה בפרק? מי הוא משחק? איך קוראים לפרק? תנקיו למי שיענה
 
תשובות: ../images/Emo11.gif

1. אין לי מושג... (אם את מתכוונת לבן כמה אורלנדו היה בפרק או בת כמה הדמות שלו, עדיין אין לי מושג..
) 2. הוא משחק, לפי מה שדניאלה אמרה כמה תגובות למעלה מישהו בשם פטר דרינקווטר (
). ונראה לי שהוא הרע שם, אבל אין לי מושג...
3. אני גם לא יודעת איך קוראים לפרק, תסתכלי בהודעה הראשית של השרשור ותראי שגם שאלתי את זה..
(לפחות אני חושבת
)
 
למעלה