מידות טובות

Ramie

New member
מידות טובות

קראתי את ההודעות השונות בשירשור של שם עצם ואני חייב לציין בצער כי הגישה של נעמייה ושל נילי הכעיסו אותי. הפורום לא נתפס בעיני כמקום שבו אנו מחנכים אנשים אחרים, בין אם הם פונים לניתוח כתב יד ובין אם זה מנהל הפורום. אז מה אם לא כל הפונים מגיבים תמיד באדיבות הראויה? לא נאראה לי שזו סיבה להטפת מוסר.

nili6

New member
לרמי.

כמוך קראתי וכעסתי, חלוקת הציונים הזאת אינה משהו שאנו רגילים לראות פה וגם לא יתר סגנון ההתבטאות והזדהיתי לכן עם תגובת נעמייה מי שנוהג במידות טובות ראוי להתייחסות הולמת ומי שלוקה בהן- ראוי שיתייחסו אליו במידותיו שלו. ואין קשר לחינוך. חלוקת ציונים למנתחים כאן אין לה מקום וגם צורת ההתבטאות האחרת מיותרת פה.

Ramie

New member
נראה לי, נילי,

שמאחר שלא ניתחת, אין לך סיבה אמיתית לכעוס. אנא הניחי לי לכעוס כשארצה בכך, ואני ממש לא זוכר שביקשתי ממך להגן על ריגשותי.

nili6

New member
עם כל הכבוד,

הכעס שלי לא בא רק על רקע הציונים, והסברתי. ומכמה שזכור לי לא אתה היחיד שניתחת וזכית לציון, לכן הרשה לי לומר את דעותיי, עם כל הכבוד.

nili6

New member
אינטואיציה נשית.

ובהמשך לדיון שערכנו לא מזמן בנושא האינטואיציה הגברית אל מול זו הנשית, אוליי כאן משהו שאתה לא מרגיש, כגבר? נשים כולם הסכימו יותר אינטואיטיביות בתחום התקשורת הבין אישית, ואוליי השירשור הזה מחזק את זה.

Ramie

New member
האם שמת לב, נילי,

שאת תמיד תמיד תאמרי את המילה האחרונה? (למשל בחלק האחרון של השירשור של שם עצם) אני מניח שזה נובע מהאינטואיציה הנשית שלך...

רמי בוקר טוב.

הגיע הזמן שתדע שזכות המלה האחרונה תמיד שמורה לנילי, עוד מהתקופה שלא היתה לה אינטואיציה. ככל שתפנים זאת מוקדם יותר כך יהיה הכל פשוט יותר. חוץ מזה, אתה כבר יותר מדי זמן ברצף בארץ, לא ? לא נוסעי ? בכל זאת החלטתי לכתוב משהו על הכתב שאתה ו "הדוב" התייחסתם, היות שזה מסביר משהו לגבי נושא שהצגתי לגבי פוטנציה ז'.

Ramie

New member
כל הכבוד, אודי

הרגשת שאני כבר יותר מדי זמן בארץ. מחר בערב אני עומד להיעלם לתקופה לא ארוכה. אני נוסע ללס ווגס לכנס. לצערי לא אוכל לעבור דרך קנדה ולהשתתף בכנס הגרפולוגיה. בפעם הקודמת שהייתי שם לא הצלחתי להרויח הרבה כסף הקזינו אבל מצד שני גם לא הפסדתי הרבה. אבל עד מחר תצטרכו לסבול אותי....

shamon51

New member
אפרופו שופט ../images/Emo163.gif../images/Emo24.gif

שני הילדים שלי רבים ואז קוראים לי ואומר הראשון: "הוא מציק לי" ואומר השני: "הוא מציק לי" אז אמרתי להם: אני מאמין לשניכם
והענשתי את שניהם
וככה הם למדו שאני לא שופט ולא שוטר
.

shamon51

New member
אז מה אני ../images/Emo35.gif

לפותרים נכונה תוגרל "טיסת לילה" למקרר ךהביא לילדים "משהוא" לאכול

nili6

New member
לדעתי זו לא שיטה כי

הילד שלא היה אשם תמיד יזכור לך את זה. מניסיון.

nili6

New member
אף אחד לא אומר לך לא להמשיך להגיד

את המילים אחריי. זה שאתה בוחר להפסיק זו בחירה שלך. ואם שמת לב השירשור דווקא נגמר באופן מאוד חיובי ביני לבין "שם העצם". רמי- בניתוחים שלך אתה מעלה רק יתרונות, וקצת חסר שתעלה גם חסרונות של האנשים.

נעמייה

New member
רמי,

אתה מוזמן לכעוס בכל עת שתרגיש לכעוס, בדיוק כשם שלי מותר להביע את דעתי - גם אם היא לא מסתדרת עם זו שלך - מתי שאני רואה לנכון. ההתבטאות של שם עצם צרמה לי, והגבתי. לא ניסיתי לחנך או להטיף (באמת מענין את הסבתא שלי *שאגב עוברת עכשיו ניתוח בעין*, איך שם עצם תמשיך את חייה והתבטאויותיה. לא מכירה אותה ולא אכיר אותה בעתיד) מה שכן רציתי, זה להביע את דעתי, והבעתי.

למעלה