מידות גינס גברים

מידות גינס גברים

שלום, יש לי שאלה קטנה
אם במידת גינס של הגבר שלי כתוב 34 איזה מידה זאת באמת? 44?
בטבלת מידות שיש לי למכנסים זה מתחיל מ38-56 לכן חשבתי שאולי מדובר במידה 44 ישראלית למרות שכתוב 34
יש לציין שמדובר בבחור גדול בן 35 כבר
אני רוצה להכין לו גינס בלי שידע
תודה רבה

ג'ינס

אני חושב שלכל חברה יש את המידות האופייניות לה, וקשה להשוות למידות אחרות. אבל אני לא מבין גדול במידות של בגדים קנויים. אולי תנסי למדוד עם סרגל חייטים את הג'ינס עצמו.
והייתי רוצה לדעת לפי מה את תופרת את הג'ינס ? כלומר האם את מעתיקה את הג'ינס הקיים, או עובדת לפי גיזרה.
אני מתכנן לתפור ג'ינס (לאישתי או לי) בקרוב, אבל בעזרת גיזרה מוכנה והדרכה (קורס) שקניתי באינטרנט. בנתיים תפרתי חולצה מכופתרת לעצמי עם קורס כזה והיא יצאה ממש טוב.

אני רוצה להבין משו

ממש תעזרי לי אם תפענחי לי את התעלומה.
אז אם יש לי גינס של גבר במידה כתוב 34 וליד כתוב W
מה זה אומר בעצם ? שזה חצי מידת הקיף מותניים? [כי בטח זה לא מידת מותניים

שרון 115

New member
אולי 34 אניטש? לא יודעת

כי מרבית הגברים לובשים מידה 34
לא נראה לי שהיקף המותניים שלהם הוא 68................ חחחחחחחחחחחח

טרהקוטה

New member
לפי הטבלה הזאת

אני אמורה להיות מידה 38, ולדעתי בפעם האחרונה שזה קרה הייתי בת 12.

טרהקוטה

New member
אני לא מוכנה נפשית

לשמוע שאני מידה 38. ההשלכות של זה צריכות הכנה מראש. אני אלך ללבוש את הג'ינס החדשים שלי ואספר לעצמי שאני מידה 40 ועולם כמנהגו נוהג.

סתם מבקרת

Active member
לא, זה היקף מתניים באינטשים =בערך 86 ס"מ

העניין הוא שלכל חברה טבלת מידות משלה ולכן מכנס במידה 34W של חברה אחת לא בהכרח יהיה באותו גודל כמו מכנס באותה מידה, של חברה אחרת.

בעניין הספר

היכן למדת איך להשתמש בו ?
יש לי את הספר הזה בבית, אבל לא השתמשתי בו מעולם.

עשיתי פעם קורס תפירה פרטי נשים

זה היה קורס של שנה וסיימתי תחומר די מהר. ממש רציתי למוד גם גברים אז המורה אמרה לי שאקנה תספר ובשעורים אלמד ממנו.
בעיקרון יש בו דברים פשוטים ונחמדים אם יודעים את בסיס התפירה וגם אם לא מתאמנים ולומדים. רק עם המידות אני מסתבכת.
הלוח מידות למכנסי גברים נראלי קצת משו לא טוב בו. כי כמה פעמים הכנתי נגיד ברמודה או גקט לפי מידת הגבר וזה יצא ענק 2 מידות יותר לפחות.
לכן אני מנסה להבין מה הולך שם בנתים עדיף לקחת מידות אישיות

טרהקוטה

New member
קודם כל, אני לא יודעת,

אבל לפני יומיים קניתי ג'ינס שהוא מידה 30 אמריקאי, והוא מקביל למידה 40. אני לא יודעת אם זה עוזר לך או לא, אבל לפי המידה הזה נראה שהחישוב שלך נכון, לא?

ככה חשבתי

אבל אחרי שסיימתי להכין את הגינס מיה 42 לפי הטלבת מידות שיש לי [בגינס שהיה לידי היה כתוב מידה 34W] הגינס יצא גדול לפחות בשתי מידות]
יכול להיות שתוכן הטבלת מידות שיש לי לא טובה או שהמידות שבה לא טובות
משש לא הצלחתי הבין

למעלה