מידול פנים

AyeletMor

New member
מידול פנים ../images/Emo150.gif

שלום ושאלה, בעבר יצא לי למדל פנים באופן הבא- התחלה של המודל באמצעות line (עבודה שהחלה בדו מימד), חיבור הורטקסים ואז משחק עם ה"רשת" עד שהכל קיבל נפח והפך לתלת מימדי. זכור לי (במעומעם
) שהשתמשתי ב--weld, attach, fuse אבל כשאני מנסה לשחזר איך זה עבד ואיך בדיוק הצלחתי לחבר ורטקסים - אני ממש לא מצליחה. אשמח אם מישהו ידע להפנות אותי למקום בו אוכל למצוא טוטוריאל בנושא. זה יכול להיות בעיברית או אנגלית, בחינם או בתשלום. תודה!

באיזה תוכנה?

אם זה במקס והכוונה היא לספליין מודלינג אז את לא אמורה לחבר אותם עם weld.העבודה היא רק עם fuse, כך שהורטקסים יהיו אחד על השני. יש לך טוטוריאל מעולה בהלפ של מקס ויש לך וידאו טוטוריאלים ממש טובים בנושא ב 3dbuzz.com.

AyeletMor

New member
אכן במקס (../images/Emo163.gif)

ואני אכן אבדוק בבאז (וואלה שכחתי מקיומו!) וגם בטוטוריאל-ים של התכנה עצמה
אבל אני בהחלט זוכרת שכשעבדתי עם זה בעבר לא סתם הייתי ממקמת 2 ורטקסים זה על זה כי אם מחברת והופכת אותם לאחד... טוב אבל אולי אני באמת לא זוכרת..

מיכאל ג

New member
הקטע הוא שלא ניתן לחבר יותר משני סגמנטים

ככה שאם יש לך שלושה קוים שאת צריכה לחבר לנקודה אחת, אי אפשר לעשות את זה עם ורטקס אחד. אז WELD טוב רק לשני קצוות של קווים נפרדים שאת רוצה לחבר. ליותר משניים את צריכה FUSE, שכל מה שהוא עושה זה לשים את הורטקסים "אחד על השני" בלי ממש לחבר אותם. בשביל מודיפייר SURFACE זה מספיק כדי ליצור משטח.

AyeletMor

New member
מיכאל אתה ../images/Emo47.gif

עשית לי את היום - זה בדיוק מה שלא זכרתי!
אלפי תודות!!

למעלה