מידוויקס-עדכון

ליאוריש

New member
מידוויקס-עדכון

כרגע לפני המצעד הבריטי הרשמי לפי המידוויקס הבנות בשבוע החמישי שלהן נמצאות עדיין בטופ 10 במקום ה-9... ואין מידע כרגע בנוגע לאלבום ...עדכון אחרון היה שהן מקום 13 נקווה שלא ירדו הרבה אבל עדיין מכירות גבוהות והן כנראה יעברו את הסכום הכולל של 200,000 עותקים עם המכירות של השבוע-משמע מכירות של 3 שבועות. 01 (01) Band Aid 20- Do They Know It's Christmas 02 (**) Ronan & Yusuf- Father And Son 03 (02) Kylie Minogue- I Believe In You 04 (**) Morrissey- I Have Forgiven Jesus 05 (03) Ice Cube- You Can Do It 06 (**) Bo Selecta- Sodapop/I Got You Babe 07 (04) Destiny's Child- Lose My Breath 08 (06) Lemar- If There's Any Justice 09 (05) Girls Aloud- I'll Stand By You 10 (07) Green Day- Boulevard Of Broken Dreams

Elinorluvsdunk

New member
היי לכולם!!

אהמממ פעם פעם אם מישהו זוכר חח הצטרפתי לפה אבל נעלמתי כי השנה אני ב-יב ואני דיי לחוצה סורייי ספיר!!!!! אוקיי אז ככה אני צריכה את עזרתכם מישהו יכול להפנות אותי לאיזשהוא אתר שאני אוכל להוריד את השירים של האלבום החדש של גירלז אלאוד?? או מישהו יכול לשלוח לי? אני ממש אודה לו!! יש לי איי סי:74986757 ומסן:[email protected]

Elinorluvsdunk

New member
תודה ספירוש!

וסורי שלא הגבתי קודם הייתי בטיול 3 ימים
תודה שוב! מואהה

ליאוריש

New member
כן זה בעצם מבוסס על מכירות אבל זה

לא המצעד הרשמי זה בעצם המכירות לפני המצעד הרשמי נגיד סופרים את המכירות מיום שני עד חמישי וזה המידע שמתקבל בערך כל שלושה ימים יש עדכון מידוויקס מידוויקס-זה מכירות אמצע שבוע הרי המצעד הרשמי הוא ביום ראשון מקווה שהבנת ניסיתי להסביר הכי טוב שאפשר.

למעלה