מיגרנות

• פותח הנושא הל
  • פורסם בתאריך

הל

New member
מיגרנות

מה יכול לעזור נגד מיגרנות חוץ מאימיטקס?זה בכלל יכול לעבור?

nsr

New member
סתם אומר

דרלין (deralin) יכול לעזור, נראה לי :). אני לא יודע איך להסביר בדיוק, ובגלל זה אני מבקשא עזרה ממנהל הפורום. איך התרופהמשפיעה? יש קולטני ביטא במוח? שמעתי פעם שיש לזה קשר לפרוק של ניורוטרנסמיטורים, זה נכון? בתודה מראש נ.ב הל, אל תקשיבי לי או משהוא כזה כי אני לא בטוח בכלל

הל

New member
אתה צודק

גם רופא שלי המליץ לי דרלין אבל אני חוששת מלקחת אותו הוא יותר מתאים למישיש לחץ דם גבוה ואצלי הוא דווקה נמוח.

nsr

New member
?

שאלה לי. הרי אם יש למישהו לחץ דם נמוך ואני אתן לו ביטא בלוקר זה לא יעלה לו את לחץ הדם?? הרי co=sv*hr ואם הדופק יהיה נמוך אז לחץ הדם יהיה גבוה, לא? אני יודע שזה די גבולי. אשמח להסבר. בתודה מראש

nsr

New member
איפה מנהל הפורום??

אני רוצה את התשובה שלי

לגבי טיפול במיגרנות

ישנם הרבה אופציות טיפוליות וקשה לתת עיצות מבלי לעיין בתיק הרפואי. באופן כללי אם "אימיטרקס" לא עוזר ניתן לנסות לקחת תרופות אחרות מאותה משפחה פרמקולוגית. למשל ריזלט, זומיג, נרמיג וכד´. גם דרלין היא אופציה טיפולית. צריך רק לעקוב אחרי לחץ-הדם כדי לודא שאין ירידה משמעותית בו. לחץ דם נמוך אינו מהווה קונטראינדיקציה לטיפול אך בתחילת הטיפול יש לערוך מעקב אחר לחץ הדם מס´ פעמים ביום. בטווח ארוך של שנים הדרלין יכול להעלות את פרופיל שומני הדם. ולגבי המשוואה "co=sv*hr" לא הבנתי איך הגעתם למסקנה שזה יעלה לו את לחץ הדם. בברכה ישראל

למעלה