מיגרנות! הצילו!

Nona26

New member
מיגרנות! הצילו!

בעלי סובל ממיגרנות כבר שנים באופן די קבוע. אחת לשבוע בערך יש לו מיגרנה שמונעת ממנו לתפקד בצורה רגילה. זה ממש משבית אותו והוא סובל מאוד. כדור לכאבי ראש מכל הסוגים לא ממש עוזר, מנטה על המצח גם לא. בעבר הוא עשה 12 טיפולי רפלקסולוגיה שהקלו עליו. האם כדאי להמשיך בטיפולים? האם אפשר להיפטר מהמיגרנות לנצח? יש איזושהי נקודה בכף הרגל שאני יכולה ללחוץ עליה על מנת להקל עליו את הכאב? תודה על העזרה.

מקוםבלב

New member
שלום לך,

טיפולי רפלקסולוגיה יכולים בהחלט לעזור. אניחושבת שצריך סידרה ארוכה יותר של טיפולים. אולי בשלב מסוים להישאר על טיפולי תמיכה אחת לכמה זמן. מעבר לזה יש הרבה דברים שצריך לבחון כאשר מדובר במיגרנות. קודם כל לעשות בדיקות דם מקיפות. לחץ דם וכו. לבדוק איתו מתי החלו המגרנות. מתי הם תופסות אותו? האם זה מושפע מאירוע מסויים ? או אוכל מסויים או לחץ? האם זה מגיע באותו יום? האם הוא מרוצה מהעבודה שלו ? האם הוא מרגיש שהוא מגשים את עצמו? יש אינסוף דברים שצריך לבדוק אבל צריך לעשות זאת בשיחה איתו. חשוב ללכת למטפל שמטפל גם בפאן הרגשי ולא רק בפיזי.שם יעלו הדברים ויהיה אפשר לנסות לפתור את הדברים לעומק. לגבי נקודה מסוימת ברגל, מהתשובה שלי את יכולה להבין שאין הוקוס פוקוס. צריך לבדוק למה ורק אז יהיה ניתן ללחוץ במקומות הנכונים. תרגישו טוב.

Nona26

New member
תודה על התשובה.

אכן הוא מושפע גם ממאכלים, בדרך כלל גם בימי שישי ושבת כשהוא ישן יותר מיום רגיל באמצע שבוע, כאשר הוא במצבי לחץ, כל דבר שהוא שובר שיגרה- משפיע בצורה הזו. אני אשמח אם תתני לי שמות של מטפלים באזור השרון. אני מסכימה מאוד שיש בזה הרבה פן ריגשי.

avorly

New member
ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

קצת הבהרות: מיגרנות הן סימפטום של בעיה כלשהי. להבדיל מהרפואה המערבית, הרפואה ההוליסטית מוצאת כמה סיבות שונות למיגרנה. לשאלתך: אכן דרוש טיפול ארוך יותר, ומניסיון אני מאוד ממליצה לשלב דיקור ביחד עם זה.

Nona26

New member
מחפשת מטפל/ת באזור השרון

איך אפשר למצוא מישהו טוב?

לערוך מעקב כתוב, אחרי מה הוא אוכל

כל יום. גם אם הוא אכל מחוץ לבית. זה עוזר בהבנה של מה אסור לאכול, מה עוזר להביא את המיגרנה.

למעלה