מיגרנה וסקס

מיגרנה וסקס

שלום וברכה! אם תתרגמו לעברית את המילה מיגרנה, כבר חצי מכאבי הראש יחלפו מאליהם, בלי כל טיפול. איזה תרגום מצאו למילה?? - "צילחה". מי שיש לו מיגרנה, ואומר שבע פעמים, המילה "צילחה", חזקה עליו שישכח מכאבי הראש. סגולה, בטוחה ובדוקה. מחקרים אשר נעשו, העלו כי למעלה מ - 40 אחוזים מהנשים, סובלות מצילחה (מיגרנה), ואילו בנשים ממוצא פולני, 110 "אחוזות" טירוף, סובלות ממנה, במיוחד בשעות הסקס. בגברים, המחקרים העלו, כי רק 10 אחוזים סובלים מצילחה, ורובם ככולם נשואים לפולניות או לבלונדיות (בעברית צילחית - חרדליות). אם כן, כאשר האישה אומרת כי יש לה כאבי ראש, ואין לה חשק לסקס, יש אמהות (הוכחות) לדבר. מה דעתכם בנושא?..

קפת

New member
שלום יקירי, בן התרבות

שנים שלא היית פה, ומגיעה לי, לנו, לפחות איזו התנצלות חנופתית קלה בסגנון "בחיי קפת שכל הזמן רציתי לבוא והרגשתי שמשהו חסר לי בחיים, אבל לאשתי היתה מיגרנה וחיכיתי בשקיקה שתעבור, כדי לנצל את המומנטום". וואלק, ניסים, משלומך? אגב, בענייני צילחות, ואל תזרוק בי צלחות: מיגרנה היא וואחד צרה צרורה שבמת פוקדת יותר נשים מגברים. בודאי תשמח לשמוע שאחת ההשערות היא, שנשים סובלות יותר בגלל הרולרקוסטר ההורמונלי, שכפי הנראה משפיע על ההתקפים. הבשורות הטובות הן, שלקראת גיל המעבר ההתקפים נעלמים וזו כנראה המחלה הנוירולוגית היחידה שדועכת עם הגיל, גם אצל הגברים. עכשיו כאבי ראש, זו חלסטרה אחרת לגמרי ותתפלא לשמוע, שהתרופה הבדוקה והמוצלחת ביותר כנגד כאב ראש - זה סקס. על ההבדלים בין כאבי ראש להתקפים מיגרנוטיים נעמוד (מי שירצה לשבת יצטרך להביא אישור מרופא) בשיעור הבא. בחיי, ניסים, טוב שבאת. המקום הזה משולל תרבות לחלוטין לאחרונה. אתה יודע שמי שהכי פעיל פה, זה חמור?

שוב

את מדרדרת את השיחה לסקס? אולי אם תעשי את זה תפסיקי לעשות את זה. ולהיפך.

דעתי הלא מלומדת היא

שאם קפת היתה מתייחסת להמלצתך ואומרת 7 פעמים "צילחה", היה יוצא לה "חציל" - מה שמאשש את ההנחה שלי ש: א. קפת פולניה ב. אף אחד לא ממש טורח לקרוא פה הודעות בכובד ראש הראוי להן.

ככל שנוקפות השנים

יש לי יותר מהראשון ופחות מהשני. ובכלל, אחרי מחקר מעמיק גיליתי שהגורם המרכזי למיגרנות הן גלולות נגד הריון. מאז שהפסקתי לקחת אותן, אני מרגיש הרבה פחות גרוע.

צילחה - קפת יקירה.

קפת - הכל רגיל וטוב אצלי, להוציא את גורם הזמן, אשר אף פעם אינו פועל לטובה. עדיין ממתין "להזמנה" ממך. הזמנה אשר תביית אותך (מדבר כמו אמא פולניה אה??...הכל בגלל הצילחה...). דרך אגב, באותו מחקרון אשר קראתי, "בן חרצית", פרח יעיל למיגרנה לפני ואחרי הסקס, אם כי, הוא ממכר, ומסוכן לילדים. עצת אחיתופל לגברים שבינינו, לכו תמיד לאישה, עם הפרח "בן חרצית". אך, לבטח תמצא סיבה אחרת. פטר - אתה גדול. בברכה.

קפת

New member
ניסים, נשמות

תתרגל להיות אצלי על ממתינה, וזה דווקא יותר עדיף לך: מי שזוכה ממני להזמנה, לא חוזר הביתה כמו שהיה. יש מחלקה שלמה על שמי באברבנאל (במחווה נדירה של רצון טוב, תרמתי להם את הטפטים והפוסטרים של שקיעה נוגה). הם מנסים לטפל בקורבנות שלי בכל מיני שיטות מתקדמות אבל אותי, כמו כל סוס טרואיני, קשה מאוד למגר. ובמילים אחרות: אפשר להוציא את הבנדם מהקפת, אבל איפשר להוציא את הקפת מהבנדם. גם אם הוא לא בנדם.

נץ666

New member
כיוון שרק לפני שבוע כמעט התעלפתי

באוטובוס מ"צילחה" בפעם הבאה אינסה למלמל את המילה כמו חרוז תפילה. תודה על הסיוע

מציץ

New member
פיטרון הבעיה...

הער את המחורדלת הממוגרנת(בתנאי שנרפאה מהגונוריאה)באשמורת שלישית כשכוס מים בידך האחת ובשניה קקמול ואופטלמשהו... מלמל לה חרישית "הנה אהובתי,כדורים נגד כאב ראש,שתי בבקשה." רוב הסיכויים שתענה לך מתוךשינה "אבל כלל לא כואב לי הראש" והופפפפפפ ,הנה ההזדמנות שלה ייחלת זמן כה רב. ילללללללללה לעבודת הבורא.

sargon1

New member
פעם ראיתי "כתבה"

שעולה ממנה שאם בשעת סקס לאשתך יש מגרנה תתחפש (בלי ידיעתה) לאינסטלטור, (שרברב עברית צחה) ,תכנס דרך החלון, ומובטח לך-ערב מהנה ולה-העלמות המיגרנה.

sargon1

New member
טוב אחרי שהרצת אותי לגוגל להבין מה

שאמרת ("יצאת צדיק")ולאחר שאעפ"כ השארת אותי בספקות לגבי כוונתיך החלטתי להביא דברים בשם אמרם + הבהרה שע"י פרסום זה איני מביע לא תמיכה ולא ביקורת על תוכן החומר המצורף (חתימתי המקושקשת)

החיים "בממתינה" בלי מיגרנה.

בוקר טוב. הלו הלו, קחו מעט "בן חרצית" אחלה בן "זונה" (מוכר מזון. חרצית - הבת הזונה של שאריות הפירות....) למיגרנה. את מה שכתבתי כאן, כתבתי מתוך שאני לכל חמשת ילדי, מקלידן ותקליטן. הם מביאים לי "עבודות", בכתב ידם, ואני מקליד ועורך. מהם, אני לומד מה שלא הספקתי ללמוד, ושנינו נהנים. איני מוותר להם, על כתיבת עבודותיהם, בכתב ידם. (הם לומדים, ואני יוצא נשכר) קפת - אני "בממתינה". (הפנמתי לפי הבנתי). דרך אגב ""בן חרצית" למיגרנה, כבן "זומא" ליציאת מצרים בלילות. (מתוך ההגדה של פסח, בשבועות הקרב ובא).

נגיד היא אומרת לך-

אני לא יכולה כואב לי הראש... אז תגיד לה (בנדיבות)- טוב תישתי מים קודם... או שפשוט תנסה להיות קצת יותר מושך

למעלה