מיגדל דיזינגוף

מצב
הנושא נעול.

gandalf885

New member
מיגדל דיזינגוף

מיגדל דיזינגוף
שלום לכולם...אני לומד במגמת אדריכלות שנה ראשונה שלי...אני בכיתה י' ונתנו לנו לעשות עבדוה על בניין כלשהו שאנחנו ניבחר אז בחרתי לעשות על מיגדל דיזינגוף ואחת השאלות שם היא מהם מקורות ההשראה של האדריכל שבנה את המבנה הזה....אז אני צריך תשובות...תודה מראש...

דיזנגוף

מיגדל דיזינגוף
שלום לכולם...אני לומד במגמת אדריכלות שנה ראשונה שלי...אני בכיתה י' ונתנו לנו לעשות עבדוה על בניין כלשהו שאנחנו ניבחר אז בחרתי לעשות על מיגדל דיזינגוף ואחת השאלות שם היא מהם מקורות ההשראה של האדריכל שבנה את המבנה הזה....אז אני צריך תשובות...תודה מראש...
דיזנגוף
"מגדל על" בשמו המלא אשר מעל דיזנגוף סנטר תוכנן ע"י אדר' משה צור. אין לי מושג ירוק לגבי ההשראה של האיש, אבל אולי פיסת האינפורמציה הזו תועיל. בהצלחה.

iX

New member
מגדל-על זה שמו של מגדל המשרדים

דיזנגוף
"מגדל על" בשמו המלא אשר מעל דיזנגוף סנטר תוכנן ע"י אדר' משה צור. אין לי מושג ירוק לגבי ההשראה של האיש, אבל אולי פיסת האינפורמציה הזו תועיל. בהצלחה.
ולא מגדל המגורים..

צודק!

ולא מגדל המגורים..
צודק!
מגדל דיזנגוף הוא מגדל מגורים אותו תכנן מרדכי בן חורין ומגדל על הצמוד לו הוא מגדל משרדים אותו תכנן משה צור תודה על החידוד.

נסה בגוגל

מיגדל דיזינגוף
נסה בגוגל
ואני... נראה לי שמקור ההשראה היה דווקא תירס.

../images/Emo6.gif

נסה בגוגל
ואני... נראה לי שמקור ההשראה היה דווקא תירס.

אין לך מושג כמה שאתה צודק

gandalf885

New member
אנשים תהיו קצת יותר רציניים....בבקש

מיגדל דיזינגוף
אנשים תהיו קצת יותר רציניים....בבקש

למתי אתה צריך את זה?

מיגדל דיזינגוף
למתי אתה צריך את זה?
אני מכירה את הבן של מוטי בן חורין אוכל לבקש שישאל את אביו, למתי זה?

gandalf885

New member
וואיי באמת?!

למתי אתה צריך את זה?
אני מכירה את הבן של מוטי בן חורין אוכל לבקש שישאל את אביו, למתי זה?
וואיי באמת?!
אין לזה ממש תאריך כאילו הייתי צריך להגיש כבר....אז עדיף כמה שיותר מוקדם...וואלה תודה זה ממש יעזור לי [=

מצב
הנושא נעול.
למעלה