מיבש כביסה

הילית111

New member
מיבש כביסה

הי לכולם יש לי מיבש לא משהו של חברת "מילר" קנינו במבצע בסופר לפני איזה חודשים באלף שקל. מבצע מאוד אטרקטיבי אז קנינו לא הספקתי לבדוק ולשאול על המיבש הזה ואכלתי אותה.... הוא מיבש אבל לא בכמויות שאני צריכה. תכולה רק ארבע קילו ולוקח לו המון זמן ליבש את הבגדים. וגם אחרי כל הפעלה חייבים לנקות את הפילטר ולא תמיד יש לי זמן . והניקוי די מעצבן. לפני המיבש הזה היה לי כמה שנים מיבש של BROTHER חית עבודה ומיבש ממש מהר.. נשברה הדלת שלו ולא היה לי אחריות אז קנינו חדש בשורה התחתונה המיבש שלי לא מתאים לי וגם לוקח לו הרבה זמן ליבש וכל פעם רק ארבע קילו וזה לא מתאים למשפחה עם תינוק ואולי עוד כמה שנים אם עוד ילד כדי לא לעשות שוב פעם טעות... אשמח לקבל המלצה על מיבש שמתאים למשפחה עם שני ילדים (חושבת על העתיד ) כזה שמיבש מהר וטוב ולא בזבזן יותר מדי מבחינת חשמל. מיבש טוב ומהיר וחסכוני קראתי אפישהוא שיש היום מיבשים בלי פילטר שזה עובד עם מיכל מים שצריך לרוקן מישהו שמע ? ממליץ? תודה מראש לכולם ויום שקט עד כמה שיכול להיות..

cbr1100

New member
אותה התשובה שנתתי לך בפורום השני

הדבר החשוב בקניית מייבש כביסה הוא ההתאמה לגודל מכונת הכביסה. מייבש קטן לא יכיל את כל כמות הכביסה, יווצר עומס על המנוע, הציר והמייסב. לכן ההמלצה למייבש באותו הגודל של מכונת הכביסה או גדול יותר מהמכונה בקילו אחד. יש מייבשים ללא צינור הוצאת אויר. אלה מייבשים שיש להם מיכל איסוף שמרוקנים אחת לכמה הפעלות או מסדרים לו יציאה ישירות לביוב. למייבשים האלה יש סנסורים (חיישנים) שמודדים כמויות לחות וטמפרטורה וזמן העבודה נקבע לפי רמת הלחות בתוך התף. עם כל הנוחות שבכך, אלה נוטים להתקלקל יותר מהמייבשים "הרגילים". בעיקר הסנסורים. גם ברכישה מחירם גבוה יותר. ההמלצה שלי - אם יש אפשרות להוציא צינור אויר - כדאי לקנות מייבש "רגיל". ולזכור שבכל המכשירים האלה - כמה שפחות משחקים, תוספות טכנולוגיות ואלקטרוניקה - כך יאריכו חיי המכשיר וכמובן ההוצאה לתיקונים במידת הצורך. מייבש - צריך לייבש. מקרר צריך לקרר ולהקפיא את המוצרים. כל שאר התוספות הן רק מקור לבעיות. בהצלחה,

למעלה