מיאניומהשמי
- הזמנה למשחק

באמונה

New member
מיאניומהשמי../images/Emo35.gif- הזמנה למשחק../images/Emo70.gif

עוד משחק: אז גם זה מפורום תאומים ושלישיות, כן אני פוזלת לשם לא מעט... אז בוחרים כינוי זמני, וסיומת לעניין. איך בוחרים? הכינוי הזמני צריך לרמז על הכינוי האמיתי או על מה שאנחנו יודעים על הכותב - לא קל מדי ולא בלתי אפשרי לפיענוח, משהו באמצע. למען ההגינות: לא לבחור כינוי המרמז על דברים שנאמרו במסרים או במפגשים כי לא כולם ידעו! זה יכול להיות משחק לשון או ציטוט או כל דבר כיד הדמיון הטובה. מי שלא מצליח לחשוב מיד- לא חייב, מספיק שכל יום יצטרפו בודדות בכינוי, אין צורך להילחץ! איך משחקים
כללים
חשוב:למען הנוחיות(כי צפוי שירשור ארוווווך): להשתדל הודעות ללא תוכן- רק כותרת! (אלא פעם ב....אם ההודעה כמעט נסחפת אחורה ורוצים להקפיץ!) להקפיד להגיב על ההודעה הנכונה אחרת נוצר בלבור על מה עניתם... המסתתר
אסור לשקר, במקרים יוצאי דופן מותר לבקש לא לענות...! אם נחשפת- וכתבו את כינוייך האמיתי-חובה להודות. לא צריך להגיב למנחש שלא עומד בכללים(לדוג: שסתם זורק שמות או שמנחש מכינוי זמני או ששואל שאלות פתוחות) המנחשים
נכנסים לנחש בכינוי האמיתי. מותר לשאול רק שאלות של כן/לא. אסור לנחש שמות, אלא רק על בסיס מוצק. שיהיה לנו בהצלחה!

באמונה

New member
קישור לשרשור של המשחק

אמנם יש שם גם עניינים שלא קשורים למשחק אבל בשביל להבין תרעיון...

לי מ ו ר

New member
ואני חשבתי על משחק אמת-שקר

אני רואה שבזמן האחרון משעמם לך, אז את הולכת לרעות בשדות זרים נחשקים.

באמונה

New member
לימור, מה יהיה?!מישהי?!

לימורי מה שלומך? אני משועממת, הא? לא תאמיני, אבל גם כשאני ממש עסוקה אני משלה את עצמי שאכנס "רק לשתי דקות" ואז נכנסת לאינטרנט האיטי ויוצאת כי הוא יקר בשעות הבקר ואז מלא זמן קוראת את הדפים הלא מקוונים שפתחתי קודם, כמובן שללא יכולת להגיב או להיכנס לקישורים, אבל זה מספיק בשביל לשרוף מלא זמן! אני רואה שאף אחת לא מרימה את המסכה,אופס,כפפה, במשחק הזה! מה יהיה?!

bapi

New member
מצטערת ../images/Emo4.gif

בקושי יש לי זמן להציץ לשניה
אז שלא נדבר על לשחק
בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה

למעלה