מיאמי – פרק 4

Traped In A Box

New member
מיאמי – פרק 4

בפאב בחוף הים אליס: "נו! תעני לי!" פיונה: "אני עוד לא בטוחה בכלל שאני אעשה את זה..." אליס: "אני לא מאמינה עלייך! מתי זה אמור לקרות?" פיונה: "היום בערב. אל תדאגי זה חד פעמי. באמת." אליס: "אני מקווה שאת יודעת מה את עושה ושהכל בשליטה שלך." פיונה: "יהיה בסדר." פתיחה בבית של הרברט שון: "טומי, אתה יכול לפתוח לי את הדלת בבקשה?" הרברט: "נו, מה הוא אמר?" שון: "הוא לא עונה לי." הרברט צועק: "טום, תפתח מייד את הדלת!" טומי: "לכו מכאן!" שון: "זה לא יועיל, אני מציעה שנחכה עד מחר לראות מה קורה עם פיונה." הרברט: "וואלה אני צריך לקרוא לנני, יש לי היום פגישה חשובה." שון: "איזו פגישה?" הרברט: "משהו עסקים.. ראיון עבודה." שון: "טוב. אז בהצלחה. רוצה שאני אתקשר לפיונה ואגיד לה לבוא היום לשמור על טומי?" הרברט: "כן, תודה." שון מוציאה ומתקשרת לפיונה. בחוף היום מצלצל לפיונה הפלאפון והיא עונה: "הלו? שון? מה... קרה משהו?" שון: "אני מצטערת שאני מתקשרת שוב, אבל רציתי לשאול אותך אם את יכולה לשמור על טומי היום בערב." פיונה עונה ומסתכלת על אליסה כשאלה: "היום בערב?" שון: "כן." פיונה: "אני מצטערת, אבל אני לא יכולה היום בערב." שון: "אוקי, אני מבינה, אז נתראה מחר בבוקר." פיונה: "טוב ביי." שתיהן מנתקות את הפלאפונים ושון חושבת מה לעשות. במשרד של לורה אישה מבוגרת בשנות ה40 – 50 לחייה נכנסת למשרד. לורה: "אני יכולה לעזור לך?" האישה: "אני חושבת שכן. את לורה?" לורה: "כן. אפשר לשאול לשמך?" האישה: "שמי הוא אליסון. עברתי באיזור אז חשבתי לבוא לדבר איתך. אני מקווה שזה בסדר שלא קבעתי פגישה." לורה: "זה בסדר, זה בסדר. אבל תגידי לי, במה אני אוכל לעזור לך?" אליסון: "בבעלותי חברת פירסום, ורציתי להציע לך עיסקה." לורה: "נשמע מעניין." הפלאפון של לורה מצלצל והיא אומרת: "תסלחי לי.." ועונה לפלאפון: "הלו? כן שון. לשמור על טומי? הערב? אה... נראה שאני פנויה. בסדר. טוב... זה בסדר אל תצטערי אני מבינה לגמרי. אני אשמח לעשות את זה. טוב, ביי." מנתקת. אליסון: "מכיוון שנהיה שותפות לעסקים... אפשר לשאול מי זאת הייתה? ומי זה טומי?" לורה: "אנחנו נהיה שותפות לעסקים?" אליסון: "בטח. אני רוצה לפרסם את המפעל שלך. תמורת עשרה מליונים של דולרים אני מבטיחה לך, המפעל שלך יהיה מקום אחת ארץ!" לורה: "מאיפה אני אשיג 10 מליון דולר?" אליסון: "אל תדאגי, אני מצאתי מישהו שאפשר לסמוך עליו, שיתן לך את הכסף. אפילו במתנה." לורה: "במתנה?! מי יתן 10 מליון דולר במתנה?!" אליסון: "מישהו מאוד מאוד עשיר." מחייכת. בחוף הים פיונה: "טוב זה כבר מתחיל להיות מאוחר. אני אלך להתארגן להערב." אליס: "תתקשרי אליי יותר מאוחר לספר לי מה קרה ושאני אדע שאת בסדר. אוקי?!" פיונה: "בסדר... תירגעי." פרסומות כעבור כמה שעות כשכבר חשוך.... במשרד של ואן שוט הרברט לואן שוט: "טוב. זאת השעה. אתה משאיר לי את המשרד שלך לכמה שעות?" ואן שוט: "אוקי, אבל אל תעשו בלגן!" הרברט: "אל תדאג, הכל ילך חלק." ואן שוט: "טוב, אני הולך. תהנה." הרברט: "אל תדאג..." ואן שוט הולך. בבית של הרברט לורה שומרת על טומי לורה: "טומי, אתה רוצה לאכול?" טומי: "לא." לורה לעצמה: "מה הולך עם הילד הזה....?" יש דפיקות בדלת. לורה: "פתוח" ג'ון נכנס אומר: "שמעתי שאת כאן הערב. טוב, גם כאן זה מקום טוב לאהבה שלנו." לורה: "אל מה אתה מדבר? אנחנו לא הולכים לעשות כאן שום דבר. מספיק מה שעשינו במשרד במפעל." במשרד (של ואן שוט) במפעל פיונה מגיעה. הרברט: "שלום לך." פיונה: "היי" הרברט: "סידרת הכל עם ואן שוט, נכון?" פיונה: "כן." הרברט: "ו.... אפשר לשאול לשמך?" פיונה: "בוא נשאיר את זה כתעלומה, אוקי?" הרברט: "איך שתרצי..... שנתחיל?" פיונה: "כן." בבית של הרברט ג'ון: "בואי אליי, אהובתי." לורה: "לא עכשיו... נו. מה אתה עושה כאן בכלל?" ג'ון: "מה את דואגת? בואי תחבקי אותי." ג'ון לנשק את לורה, כשטומי יוצא מהחדר ורואה אותם.

rachelMcfadden

New member
איזה יופייי

כל הכבוד על ההשקעה

למעלה