מיאמי - פרק 5

Traped In A Box

New member
מיאמי - פרק 5

בבית של הרברט לורה וג'ון מתנשקים וטומי רואה אותם. הוא לא אומר כלום וחוזר לחדר שלו בשקט. פתיחה במשרד של ואן שוט הרברט: "את בסדר?" פיונה: "כן." הרברט: "טוב, אז... נראה לי שזהו, את תקבלי את הרשיון נהיגה שלך מואן שוט וזהו." פיונה: "כבר קיבלתי. תגיד, סתם מתוך סקרנות, אתה נשוי?" הרברט: "אם את דואגת שבגללך בגדתי באישתי אז אל תדאגי, כי כבר אין לי אחת כזאת." פיונה: "נפרדתם?" הרברט: "כבר כמעט שנה מאז שנפרדנו." פיונה: "ו..... איך זה שאין לך אף אחת עדיין?" הרברט: "זאת שאלה טובה. למה? הסקס היה עד כדי כך טוב שאת רוצה להיות חברה שלי..?" פיונה: "לא... זאת אומרת.. אני לא בגיל שלך..בכל מקרה. אני אלך עכשיו." הרברט: "אוקי. להתראות. ו... רגע! עוד לא אמרת לי את שמך!" פיונה: "אני מעדיפה שגם לא להגיד. שלום הרברט." פיונה הולכת. הרברט מתקשר לואן שוט. "הלו? ואן שוט? אתה יכול לבוא הנה למשרד שלך? אני רוצה לדבר איתך.טוב. ביי." בבית של הרברט לורה: "די. די. תפסיק. אני רוצה שתלך, אחותי יכולה לבוא הנה כל רגע ואני רוצה לספר לה על הקשר שלנו בצורה טובה. עוד לא דיברתי איתה בכלל על הפרידה שלכם." ג'ון: "מה יש לך כבר להגיד לה? תאמיני לי, היא לא רוצה לדבר על זה. עדיף שלא תזכירי מילה בקשר לפרידה שלנו." לורה: "אבל בשביל לספר לה עלינו אני חייבת...." ג'ון: "אז אל!" לורה: "טוב... נראה כבר. בכל מקרה אתה צריך ללכת עכשיו." ג'ון: "טוב ביי. תני נשיקה." לורה נותנת לו נשיקת פרידה לשלום. ג'ון יוצא מהבית. במשרד של ואן שוט ואן שוט מגיע. ואן שוט: "נו? איך היה? אני מקווה שהיא לא עשתה לך יותר מדי בעיות..." הרברט: "לא, לא בכלל לא. הייתה מצויינת. ושקטה כמו מתי כספי." ואן שוט: "יופי, אז מה קרה? למה קראת לי?" הרברט: "אני רוצה שתזמין אותה שוב." בדירה קטנה של פיונה פיונה מגיעה לדירתה ופותחת את הדלת. אליסה נמצאת בתוך הבית. אליס: "נו... איך היה?" פיונה: "בסדר, בסדר, מה את עושה כאן? ואיך נכנסת?!" אליס: "למדתי מהשיטה שלך. שיחדתי את אחד השכנים שהיה לו את המפתח לדירה שלך.." פיונה: "אה, זה שמשקה לי את העציצים?" אליסה: "כן.... הוא.. אני לא זוכרת את השם שלו בדיוק, בקיצור, את נגנבת... אני מבקשת ממנו את המפתח.. הוא לא מסכים." אומרת את זה תוך כדי פיצוץ מסטיק. פיונה: "נו." אליס: "בקיצור, הראיתי לו משהו והוא נתן לי את המפתח מייד..." צוחקת. פיונה: "תגידי השתגעת לגמרי?! בשביל להיכנס לי לדירה?" אליסה: "רציתי לחכות לך כאן כשתחזרי. חוץ מזה, את שכבת עם מישהו! אז אל תשווי בכלל... אני הראיתי לו סתם בשביל הכיף.. לשעשוע." פיונה: "נו באמת, אז כל דבר שאני אעשה את גם תעשי?" אליס: "אני לא אקפוץ בשבילך מהגג, אם זה מה שאת שואלת....." פיונה: "מצחיק מאוד, הקטע הוא שאת מנסה להיות כמוני. תמצאי חיים..." אליס: "בסדר, בסדר, תירגעי, מה את קופצת ככה?" פיונה: "לא יודעת, אני פשוט שמחה שהערב הזה עבר כבר.." אליס: "מה? סבלת?" פיונה: "לא יודעת.. אני....." הפלאפון של פיונה מצלצל וקוטע אותה. היא עונה. פיונה לפלאפון: "הלו? מה? תראה... ואן שוט אני לא רוצה עוד פעם. ככה! כי אני לא רוצה! טוב.... בסדר... אני מוכנה להיפגש איתך מחר במשרד ונדבר. אבל אני אומרת לך כבר עכשיו שאני לא עושה את זה! טוב.... ביי." פיונה: "אוף." במשרד של ואן שוט הרברט: "נו? היא הסכימה?" ואן שוט: "קשה לשכנע אותה, אבל היא תבוא הנה מחר ואני אדבר איתה." הרברט: "אתה חושב שתצליח לשכנע אותה?" ואן שוט: "נראה." הפלאפון של הרברט מצלצל. "הלו? לורה? הכל בסדר, טומי בסדר? לורה: "כן , כן, אתה יכול אבל לבוא הבייתה.? כי יש לי פגישה חשובה במשרד." הרברט: "כן אני כבר בדרך. ביי." פרסומות בבית של הרברט הרברט נכנס הבייתה. לורה: "יופי, טוב, טומי אני הלכתי!" היא צועקת. טומי: "ביי" לורה: "טוב אני אלך הוא אכל כבר ארוחת ערב רק שילך לישון." הרברט: "באמת תודה לך שאת עושה את זה. באמת שאת עושה מצווה." לורה: "טוב תודה....... ביי." הרברט: "ביי." לורה יוצאת. מחוץ למשרד של לורה לורה מגיעה למשרד שלה ופוגשת את אליסון. לורה: "בואי, תיכנסי." אליסון: "חשבת על מה שהצעתי?" לורה: "תזכירי לי שוב.... 10 מליון דולר תמורת....?" אליסון: "10 מליון דולר שאת מקבלת במתנה... תמורת פרסום ע-נ-ק-י בכל העולם של המפעל שלך." לורה: "כן. אז אני עדיין לא הבנתי מאיפה העשרה מליון דולר האלה יגיעו." אליסון: "כמו שאמרתי לך, יש בן אדם, מאוד מאוד עשיר, שמוכן לתרום לך אותם." לורה: "מי זה? אני רוצתה לראות ולדבר איתו. אני מכירה אותו?" אליסון: "לא את לא מכירה אותו, אבל מכנים אותו "הנדיב הידוע". תסמכי עליי שהוא בן אדם אין במיוחד. זאת לא תהיה בעיה." לורה: "אוקי.. אני אדבר עם אבא שלי ואני אחזור אלייך, טוב?" אליסון: "זה לא יהיה הכרחי. אני רוצה לסדק הכל איתך, כדי שנוכל להוציא את זה לפועל כמה שיותר מהר." לורה: "אבל בכל זאת... כשמדובר בסכום כזה... לא חשוב ממי ומאיפה הוא בא... אני חייבת להתייעץ עם אבא שלי." אליסון: "בשום ואופן לא!! כלומר....קחי יום יומיים , תחשבי על זה, אבל עדיף לא לספר את זה לאף אחד... את יודעת.... ישנם אנשים לא ישרים שאולי ירצו לקחת לך את הסכום הזה... אני מבינה למה אני מתכוונת?.." לורה: "טוב."

girlontop

New member
נקודה שמאוד לא ברורה לי

איך הרברט לא יודע מי זאת פיונה? היא המטפלת של הבן שלו! סביר להניח שהוא עצמו שכר אותה!

Traped In A Box

New member
כמה פעמים דאגתי לציין ש

הרברט אף פעם לא ראה אותה (והוא אמר את זה כמה פעמים), וששון שכרה אותה. אם תסתכלו על הפרקים הקודמים תשימו לב שזה כתוב. ותודה על התגובה!

girlontop

New member
אבל זה עדיין מוזר

כי הרברט הוא זה שמגדל את טומי, אז הוא חייב לראות את הבייביסיטר מפעם לפעם. חוצמזה, פיונה לא ראתה תמונות של הרברט בבית שלו ושל טומי? לא אמין.

rachelMcfadden

New member
יפההה!

איזה דמיון עשיררר

rachelMcfadden

New member
רגעע...מי זאת אמא של טומי?

שון? ושון ולורה אחיות את זה הבנתי וג'ון משחק בשתיהן?

למעלה