מיאמי מפסידה בכוונה?

סלים וארזה

New member
מנהל
מיאמי מפסידה בכוונה? הקבוצה כבר עם רצף של 11 הפסדים ומקום אחרון בליגה. האם החליטו שם ללכת בכל הכוח על הביסלי? אם נניח מיאמי באמת בסוף זוכה בבחירה ראשונה, האם כדאי לה לעשות טרייד ולתת את ביסלי למישהו אחר (בהנחה שמריון נשאר) ולנסות ללכת על סנטר?

OrEl74

Well-known member
מנהל
יא!!! גם לאמריקאים יש גיידאמק...איזה כיף להם!

Puskas

New member
ממש לא.. לדעתי אם הם משיגים את ביזלי אז מאריון צריך ללכת..עדיף להמר על דם צעיר במיוחד כאשר החוזה של מריון הוא 16 מ' דולר ועל שחקן כמו מאריון אפשר להשיג סנטר ראוי..(למשל ג'רמיין אוניל תמורת מאריון+סתם שחקן עם חוזה נגמר שישלים ת'טרייד) לביזלי יהיה חוזה רוקי..מה כבר אפשר להשיג עליו? להמר על סנטר מהדראפט זה טיפשי..על מאריון יש אופציות רחבות יותר להשגת סנטר אחר מהליגה..

סלים וארזה

New member
מנהל
טרייד זה לא חייב להיות אחד על אחד הנה דוגמא: הם יכולים לתת את בחירת הדראפט הראשונה ביחד עם חוזה מטומטם כמו של מארק בלאונט תמורת בחירת דראפט נמוכה יותר + בן גורדון שיגיע ב-S&T עם שיקגו.

Puskas

New member
כן אבל לדעתי שון מאריון בכלל לא רוצה להיות במיאמי..והוא שחקן מוערך בליגה מאוד..גם הגנתית וגם התקפית הוא שחקן שכל אחד היה רוצה בצבע שלו..תוסיף ת'חוזה השמן שלו ותמצא שלא אמורה להיות בעיה להשיג סנטר בעל שם (אולי אילגאוסקאס+עוד מישהו מהקאבס) תמורתו ויחד עם ביזלי ודוויין זו יכולה להיות שוב קבוצה ראויה..

סלים וארזה

New member
מנהל
אילגאוסקאס הוא סוס מת יש לו עוד שנה לתת תוצרת בינונית. החוזה שלו שערורייתי כי יש לשחקן אופציה לעונה נוספת בעלות של 11M$. שומר נפשו ירחק

Puskas

New member
גם בן וואלאס עוד שנה מת והחוזה שלו הרבה יותר גרוע וקליבלנד הביאה אותו בכל זאת.. לפעמים אין ברירה..אבל מקס' מחזיקים אותו עד שהחוזה נגמר ויש חופש בתקרת שכר להתנפל על מישוה צעיר כשיהיה משהו כזה חופשי..

סלים וארזה

New member
מנהל
בן וואלאס עוד לא מת ותאמין לי שהוא עדיף על לארי יוז שנפצע כל שני ושלישי (את יום חמישי הוא מבלה כבר על שולחן הניתוחים). גם את ביג בן לא הייתי מקבל לו הייתי מיאמי. מישהו זוכר איך אנשים בפורום היללו את שיקגו שלקחה את ביג בן ונתנה לו חוזה גדול? אמרו (כולל אני, מודה) שוואלאס יתן את הנסיון וייצב את ההגנה בשיקגו. בסוף מתברר שדומארס נחש ערום בעשב.

SSPB

New member
גם אם הם לא מפסידים בכוונה ממליץ להם מאוד לעשות את זה. מה כבר יש להם להרוויח מהעונה הזאת לפחות שיזכו במשהו ממנה.

SSPB

New member
מבחינת האוהדים ברור שכולם רוצים שההיט ימשיכו בספורטיביות. בפועל כדי להצליח בשיטה שקיימת היום בליגה אתה צריך לרדת הכי למטה בשביל לעלות חזרה למעלה תקבל הכי הרבה כדורי פינג פונג בלוטרי אם תפסיד הכי הרבה ומה הפרס? ביזלי רוז או מאיו כוכבי ה NBA הבאים! אז אתה רוצה שריילי יוותר על זה בשביל ``ספורטיביות``?

Puskas

New member
חד משמעית כן! חוצמזה שהקבוצה שלו מספיק מחורבנת והיא כבר לבד תפסיד ותרד למטה..

SSPB

New member
אני רוצה ואתה רוצה אבל זה לא יצא ראית כמה ``התאמצו`` שנה שעברה בוסטון וממפיס להפסיד יותר. תשאל אותם איפה הספורטיביות?

o f r o n

New member
קודם כל כן, אני רוצה שריילי יוותר על זה בשביל ספורטיביות, בלי ספורטיביות הליגה לא שווה כלום, אף אחד לא יבוא (או במקרה שלנו יקום באמצע הלילה) לראות משחק כשאחת הקבוצות מנסה להפסיד. שנית, אני לא מסכים איתך שחייבים להתפרק בשביל לבנות מחדש, קח לדוגמא את הלייקרס, לאחר ששאק עזב הלייקרס הפכו להיות קבוצה בינונית אבל בשום פנים ואופן לא גרועה והעונה עם הצירוף של גאסול היא הפכה שוב להיות קונדטורית. מצד שני יש לך מקרים כמו שנתת של קבוצות שהפסידו בכוונה במטרה לקבל בחירה גבוהה בדראפט ונכשלו בגדול כמו ממפיס ובוסטון. בוסטון אומנם מועמדת לאליפות השנה אבל זה לא היה בזכות המאזן הגרוע שלה בעונה שעברה, וממפיס?, הם באמת לא הרוויחו שום דבר חוץ מההשפלה שחוו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא חושב שהם מפסידים בכוונה אם זה מה שהם היו עושים הם לא היו שוחקים ככה את וויד ומפברקים פציעה על מנת לתת לו לנוח (כמו שבוסטון עשו בעונה שעברה עם פירס). לגבי שאלת הטרייד... לא זוכורים לי הרבה מקרים בהיסטוריה שבהם קבוצה עשתה טרייד על הבחירה הראשונה בדראפט (המקרה היחיד שאני זוכר הוא של אורלנדו שבחרה את וובר ומייד העבירה אותו בתמורה לפני). ובכל מקרה אני חושב שעדיף במצב כזה לחכות לראות מה הבן אדם שווה לפני שמקבלים החלטות לגביו, בעיניי תמיד עדיף שחקן מוכח על שחקן שעדיין לא דרך שניה אחת על פארקט ב NBA ולא משנה כמה גדול חושבים שהוא יהיה. מצד שני,שון מריון הוא ללא ספק אחד השחקנים היותר "אובר פייד" בליגה הזאת (17 מליון??? WTF?????) ולא בטוח שכדאי להם להשקיע בו כאלה סכומים ולתקוע לעצמם את תקרת השכר לחלוטין, עם וויד ומריון לבד (והאסלם כתוספת בצד) הם לא יגיעו רחוק. מעבר לכך צריך לזכור שמריון עצמו אמר בערך דקה אחרי הטרייד שאין בכוונתו להישאר במיאמי בסוף העונה. וחוץ מזה, כמה סנטרים טובים כבר יש בליגה הזאת ושבאמת שווים את ההשקעה? הסנטר היחיד שהייתי משקיע בו נכון להיום הוא אל הורפורד והוא בטח לא שווה בחירת דראפט ראשונה. בקיצור, עזבו אותי משטויות, יש לי מספיק בעיות עם הבולס ../images/Emo13.gif

SSPB

New member
מיאמי צריכה לעשות ניקוי אורוות להעיף כל מה שאפשר בשביל צעירים ובחירות דראפט חוץ מווייד קוק ואולי האסלם. ואז עם הבחירה הגבוהה השנה שרצוי שתיהיה גבוה טוב (ביזלי. ואם לא אז ברוק לופז) להתחיל מחדש

עומר ו

New member
אם הם מקבלים את ביזלי (הלוואי!) אז הם ישלחו את האסלם (ואולי עוד) בטרייד בשביל איזה סנטר סולידי ויבנו את הקבוצה מחדש מסביב לוויד וביזלי...

מהרגע ששאק עבר מיאמי הולכת על המקום האחרון לא מפסידים בכוונה כל משחק, ומן הסתם עוד נראה אותם מנצחים פה ושם בשביל הכבוד אבל אם במקרה המאמן ישלב שחקנים פחות טובים ליותר זמן, אף אחד לא יכעס

מעניין איך השנה הזו תשפיע על המשך עתידו של ווייד בקבוצה. יש לי הרגשה שהקטסטרופה הזו תיחרט בזיכרון של וייד ובשלב מסוים וייד ינסה לעזוב את מיאמי ולעבור לקבוצה אחרת (או בסיום חוזה או בלחץ לטרייד לקראת סיום חוזה). ביותר מדי משחקים השנה, וייד נתן תצוגות כדורסל מרשימות, שלא הספיקו לניצחון. תדמית הווינר שסוחב קבוצה לאליפות, נפגעת בסיטואציה כזו ונראה שוייד הוא לא שחקן שאוהב להפסיד והוא לא יכול להשלים עם הפסד כשהוא על המגרש ונותן את כל מה שיש בו. למען האמת אם מיאמי לא תצליח בעונה הבאה לשפר את עצמה משמעותית, אני מאוד אשמח אם וייד יעבור לקבוצה אחרת. הוא פשוט טוב מדי בשביל להיות בקבוצה מהסוג הזה, שחקן כמו וייד אני מעדיף לראות בקבוצה שהולכת עד הסוף בפלייאוף.

למעלה