מיאו מישהו פה? טוב, תארתי לעצמי שלא.. חח טוב, ביי.
ל לונה.. New member 10/6/03 #1 מיאו ../images/Emo54.gif מישהו פה? טוב, תארתי לעצמי שלא.. חח טוב, ביי.
ד דוגית מופרעת New member 10/6/03 #3 וגם עכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif נו יאללה פורום להתעורר
ל לונה.. New member 10/6/03 #7 טוב, אז יאללה, הנה אני גם ../images/Emo13.gif עכשיו, לאחר כל המידע המאוד מאוד חשוב הזה מה אתן מתכוונות לעשות בעניין?
טוב, אז יאללה, הנה אני גם ../images/Emo13.gif עכשיו, לאחר כל המידע המאוד מאוד חשוב הזה מה אתן מתכוונות לעשות בעניין?
P ProZaC Baby New member 11/6/03 #10 אמממ...../images/Emo163.gif גם אני? יו שנים לא הייתי פה.. טוב נו פינישים אחרונים של הבית סוהר וחזרות של מסיבת סיום.. בלע.. אטנשיין פליז? טוב עפתי.. כן כן עוד מתכונת קוראת לי ... יום מקסים לכולם!
אמממ...../images/Emo163.gif גם אני? יו שנים לא הייתי פה.. טוב נו פינישים אחרונים של הבית סוהר וחזרות של מסיבת סיום.. בלע.. אטנשיין פליז? טוב עפתי.. כן כן עוד מתכונת קוראת לי ... יום מקסים לכולם!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 11/6/03 #11 בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif
S shmez New member 11/6/03 #14 והנה אני עוד פעם פה......./images/Emo13.gif הפקרתי קצת את הפורום אבל יש לנו פסטיבל בשבט ביום שישי והעניינים ל-ח-ו-צ-ים...אבל יהיה בסדר.. יאללה בואי תחרות
והנה אני עוד פעם פה......./images/Emo13.gif הפקרתי קצת את הפורום אבל יש לנו פסטיבל בשבט ביום שישי והעניינים ל-ח-ו-צ-ים...אבל יהיה בסדר.. יאללה בואי תחרות
ל לונה.. New member 11/6/03 #12 אזזזז ../images/Emo124.gif אם כולנו פה, נא להכנס לצ'אט! חיחי איזה מגבשת אני