מיאווווו...

מיאווווו...

מענין אם הוא יודע..מה זה להיות בלי.. מה יעלם מחייו מה אפ'עם לא ידע..ירגיש.. מה לוקחים ממנו.. איך? ולמה?...ואיזה מן עולם מוזר זה.. מצד אחד..יודעת שאם לא רוצה שמישהו יסמן טריטוריה...בתוך הטריטוריה שלי.. צריכה אני..ואוטוטו...כי העסק נהייה תפוח וגדול..וכבר הוא ילמד איך משתמשים בו.. ובכל זאת..קצת קשה המחשבה בלקחת את מה שהטבע נתן...ועוד משהו כזה.. אז עוד כשעתיים..הזכר האחרון שנכנס לביתי..ישן במיטתי מבלה לא מעט..באמבטיה שלי.. מורדם ועובר"סרוס"... תגידו..לספר לו..?

מייאו...

כבר מילדות...היה לי..את "חומי"ו"רקס"..ו"לונה"..ו"חץ"..ו..דינגו".. כילדת מושב..כשהיו עדיין פרות..וכבשים..ואוזים לפיתום..וסוס עם עגלה היו גם כלבים.. חתולים..זה היה עולם אחר..מי מגדל חתול? וכשנפרדנו אני והאקס..הוא לקח איתו את "בוני"..כלבה יפיפיה שהתרגלה לחצר..ומלונה.. וחתול..זה בכלל מעולם אחר.. ובכל זאת...כשאתה מחליט לגדל חתול.. נפתח לך עולם חדש סקרן שובב גנוב<נסו להשאיר שניצל על השיש> ביוחד שהצבע הוא ג'נג'י.. עכשיו הוא מורדם.. בסה"כ חתול.. רק שהוא מלטף אותך בטלפו....

מייאוו...

אז אנחנו אחרי..ויש לנו חתול בטריף.. שמבקש פינה של חושך ושקט.. מנסה להבין מה עבר עליו..ובכלל למה העסק נהיה יותר קל פתאום מחר...הוא בטח ישכח הכל...ויקפץ שוב מהספה על הטלויזיה..

יערית

New member
עכשיו אני רגועה

למה הכלבה שלי לא קלה להשגה,אבל אוטוטו היא תגדל ותבין מה זה "מעשים טובים",לא מתאים לי שחתול ירחרח לה ב...
.
תתחדשו

למעלה