מט"ח 24שלום

מט"ח 24שלום

שלום הייתי בהרצאה בבית ההשקעות מט"ח 24 . האם כדאי לי לפתוח דרכם חשבון סחר במט"ח? יש המלצות? תודה ערן

המכור4

New member
אני הייתי ממליץ על חברות גדולות יותר

עם גב כלכלי כמו פינקסו או טריפקס. לגבי מטח 24,אני לא מכיר אך הייתי ממליץ לך לדפדף אחורה בפורום ולראות האם יש משהו שהמליץ עליהם או ביקר אותם. בהצלחה

omer forex

New member
מט"ח 24 - דעתי

מבחינת הגודל: אחת החברות הגדולות בארץ, חברה ותיקה מאוד עם בסיס לקוחות רחב, נחשבת לחברה אמינה ומקצועית. אם אתה מחפש אחד מהטיקונים העולמיים - היא לא, אבל חברה ישראלית כנראה לא תמצא משהו יותר גדול ממנה באופן משמעותי בישראל. האם כדאי לך לפתוח חשבון במט"ח 24? נשאר לך לחשוב על שאר הצרכים שלך כסוחר. האם אתה סוחר מיומן או חדש? האם הם נותנים מענה לכל הצרכים שלך? שאר השאלות הן שאלות סוביקטיביות, כל אחד לפי צרכיו אבל אם הגודל מטריד אותך, אני לא מאמין ששם יש לך בעיה. זאת כמובן דעתי הפרטית:) בהצלחה, עומר

xuniquex

New member
דעתי בלבד ולא מייצג אף אחד רק את עצמי...

אם אתה סוחר ותיק וממולח שיודע לנהל מו"מ לתנאי מסחר ,שווא לבדוק... אם אתה לא,עזוב אותם וחפש לך בית חם וטוב ולא בהכרח הכי גדול אלא דווקא זה שייתן לך את התחושת בטן הכי טובה,מקום שתרגיש בו בבית,מקום חם ותומך עם המון סבלנות,שיכול גם ללמד... הייתי ממליץ על מישהו ספציפי אבל אז יגידו שאני שתול...אז... בהצלחה!!!

galiari

New member
מוסיף את דעתי האישית בלבד

סחרתי דרך 3 חדרים: 4XP - סחרתי זמן קצר מאוד. לא אהבתי את היחס ואת האיטיות בטיפול בכל פעם שהתקשרתי לבצע משהו בטלפון. תוכנת מסחר נחמדה. אסור בשום אופן לסמוך על הגרפים שבתוך התוכנה. tradespot (ידידנו היקרים) - סחרתי תקופה קצת יותר ארוכה. יחס אישי מאוד, מזהים אותך כבר ב"הלו" הראשון, ביצוע מיידי של כל בקשה ופעולה. תוכנת מסחר נוחה, חסר ביצוע פעולה בפעולה אחת מתוך הגרפים. לא סוחר דרכם כרגע בגלל אכזבה אישית מאחד מנושאי התפקידים. מט"ח 24 - סוחר דרכם כרגע, בעיקר בגלל הבונוס שהציעו. סביר להניח שנפרד כשתגמר ההתחייבות. יותר מדי פעמים עונים לשתי שיחות במקביל, טיפול איטי וקצת מסורבל (פעם אחת הייתי צריך לנתק ולהתקשר שוב כי פשוט שכחו אותי). תוכנה זהה לתוכנה של טרייד ספוט. בכל החדרים מרווחים זהים לצמדים הראשיים, יתרון קל למט"ח 24 בצמדי השקל ובצמדים האקזוטיים יותר. חדר המסחר הבא - עדיין לא נבחר, פתוח להצעות.

galiari

New member
עוד משהו קטן וחשוב

טריידספוט היה חדר המסחר היחידי שברב חילוקי הדעות בינינו בקשר לפעולות מסוימות החליט בסוף לטובתי למרות שבמקרים מסוימים עלה לו לא מעט כסף (הייתי חייב לציין, מה שהוגן הוגן).

mosheCCI

New member
דעתי רק בורסה

אם אתה מוכן לעבוד על מנוף 1:125 ( כל פיפס זה 12.5 דולר ) אני ממליץ לך לסחור בבורסה אלקטרונית כמו CME ( שיקגו מרקנטייל אקצנצ ) הם מציעים מסחר על רב הזוגות הרעיון הוא לא הרבה זוגות למסחר אלא לעשות כסף על זוג אחד או שתיים הספרד נקבע לפי הצע וביקוש של סוחרים בבורסה - אם אתה עומד עם לונג בביד ובא מוכר ולוקח אתה למעשה בספרד 0 ואתה משלם רק עמלה קבועה לסיבוב במקרה כזה אם יוצא מהפוזיציה בפיפס של 12.5 דולר אתה כבר מורווח ( בפורקס אתה חייב לפחות 2 פיפס כדי לכסות ספרד) השוק הזה מפוקח עי רשות מיוחדת פדרלית בארה"ב NFA תוכנות המסחר הם ברמה מאד גבוהה ומתאימות למסחר יומי ( אין ניהול על כל לוט בנפרד ) משה

למעלה