מטרנת פגים

meck88

New member
מטרנת פגים

שלום,
הבת שלי נולדה בשבוע 35 במשקל 2.450. אמרו לנו לתת לה פורמולת פגים ואנחנו נותנים לה מטרנת פגים. לאחר שבשבוע-שבועיים הראשונים נאבקנו איתה בכל האכלה, היא התחילה ממש להגדיל כמויות בקצב מהיר. עכשיו היא בת שישה שבועות. מהבדיקות האחרונות שעשינו בטיפת חלב נראה שהיא כבר עולה 40 גרם ביום! זה נראה לי די הרבה ואני חושבת שאולי יש מקום לתת לה פורמולה רגילה במקום הפגים המעושרת. הרי גם ככה היא נולדה במשקל מאוד יפה לשבוע שלה.... אני לא רוצה שתסבול מהשמנת יתר והרבה פגים שאני מכירה סובלים מזה...
רופאת הילדים אמרה לתת לה שנה וזהנשמע לי מוגזם... בבית חולים לא אמרו עד מתי... האחריות בטיפת חלב הן ראש קטן ומפנות לרופא הילדים...
אני לא כ"כ יודעת מה לעשות...
בכל מקרה, יש למישהו המלצה לניאנטולוג (רופא פגים) מומלץ שעובד עם כללית?
תודה!

פיקוס123

New member
נראה לי

שלום לך.

נראה לי קצת מוגזם לתת שנה פורומלת פגים הבן שלי למשל שנולד בשבוע 29 לא קיבל שנה מטרנה פגים עברנו אחרי כמה חודשים למטרנה רגילה, אז לדעתי האישתי אפשר לנסות קצת פורמולה רגילה ואז לראות שאין עצירות, שלשולים וכו' ולעבור לפורמילה רגילה, כי יש פגים עם השמנת יתר....

אני מן הצפון ואבל בכללית אבל לא מכירה שום ניאנטולוג.... אולי תבררי בפגיה עם אחד הרופאים שם מקבל במקום אחר גם כן?? או למצוא רופא ילדים ממש טוב??

למעלה