מטריקס.

מטריקס.

ראיתי היום בשיעור ביולוגיה את הסרט מאטריקס... (סוף שנה..) סמתי לב לעובדה שלאדם "לוחם" לא אמורה להיות בעיה מיוחדת להיות האחד. דימינתי את עצמי עונה ל"מדריכה" כן, אני חושב שאני האחד כשם שכל אחד הוא האחד.

מציאות.

בכך שדמיינת אמרת. הכרזת על כך לכל העולם. אולי אף אחד לא יבוא אליך ויאמר:" ניאו איזו גלולה אתה רוצה את זו עם ציפוי מרציפן או בטעם עוף קרוש?" אך הודעת בתודעותך. welcome to the real world dude:)

חוסר הבנה.

אני חושש שלא הבנתה קראוי את דברי. אני אוהב לדבר על סרטים אחרי שאני רואה אותם....(כמו כל אחד אחר...) סמתי דגש על זה שבסרט האדם שאמור כביכול להיות "האחד" לא יכול להיות מכוון שלדעתי האחד אמור להיות מואר...... אתה יכול לתעון שהנושא לא מתאים לפורום... אבל זה לא נכון.... כל דבר שיכתב בפורום מסויים יהיה שייך לו מכוון שאתה בא לפורום בישביל לסוחח אם אנשים מסויימים ולא בהכרך על נושא מסויים..... הגב: אני פעם ראשונה רואה אותך בפורום.... תיכתוב יותר... כמו שאמרתי, על כל נושא שהוא....

wisdom16

New member
(dude (ic

(זה אייסי): האחד צריך להיות מואר? משונה שאתה אומר זאת כי להזכירך כשצ´וי מגיע לניאו (קונה ממנו מינידיסק לא חוקי ב2000 דולר) הוא אומר לניאו : אתה בסדר? אתה נראה a little whiter than usual
תחילתה של ההארה? אגב כל אחד הוא האחד לדעתי זה היה באותה מידה כל אדם אחר שהיה הבא שמורפיוס היה רוצה לשחרר

הארה....

תתחבר מהמשתמש שלך על מנת לא לעשות בלאגן בפורום... (זו בקשה בלבד...) מה אתה חושב אמרתי בפעם הראשונה? והתכונתי שכל אחד יכול להגיע להארה.... (ניאו הגיע בסוף...) אם הוא היא מואר מההתחלה הסרט היה משעמם..... ולסיום: !Dude

wisdom16

New member
אייסי/איתי/IC4:

ראשית כל נא לא להגזים ולהפסיק לחשוב באמצע לדעתי אם חלושבים עד הסוף כל אחד יכול להבין שזה לא כזה משנה שאני רושם מהיוזר שלה... אלא אם למישהו יש איזה קראש עליה ומעונין לקרוא כל מילה שדווקא היא רושמת ובמקרה זה - אני אהיה מהאחרונים שיהיה איכפת לו
בכל מקרה חזרה לנושאנו אם איני טועה (ואיך מישהו תחת השם WISDOM יכול להיות טועה?) קיאנו ריבס אמר פעם שכל אחד יכול להיות האחד בראיון לגבי המאטריקס איזה כיף זה שניאו בכבודו ובעצמו מסכים שאינו מיוחד
למרות שזה כבר ידוע לנו שהוא רק דוגמא

אתה מפחיד אותי...

שמע אני מנהל פה שיחה שקטה ואתה מתפרץ לפה בלי אזהרה. אתה מצפה שאני יקבל אותך בשמחה? (טוב, ובכן, אתה קרוב לוודי צודק אבל זה עניין אחר...) אז אתה אומר שהוא אמר את זה..... נ.ב למה כולם מפחידים אותי?

wisdom16

New member
אייסי שוב:

איננו מפחידים אותך אתה בוחר משום מה להתפחד מאיתנו. בכל מקרה לא התפרצתי
בכל בא באחוות הDUDEיות שבינינו

time to fly

New member
דוווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אהבתי את מטפורה שלך :) אבל פיספסתי אותך לגבי הרעיון שכל אחד יכול להיות האחד אולי בפורום רוחני לוחמני כמו שלנו רעיון זה יכול לשמש בסיס ראוי, אך זאת היא רק הארה לדעתי לגבי מטריקס, ופירוש אחד מני כמה פירושים אפשריים (אפילו אם ניאו אמר זאת
) הודעה זאת נועדה לתגובה ול- דווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדד
שלום לכולכם, קפצתי לביקור, תרימו טלפון מתי שהוא
ttf

deep ocean

New member
הודעתך משעשעת ../images/Emo6.gif

כתבת לבלו סקיי שאתה חושש שהוא לא הבין אותך. הוא דווקא הבין אותך מאד והגיב : שלמרות שלא הודעת מילולית לעולם שאתה "האחד", הכרזת למודע שלך על זה שאתה יכול להיות האחד. אתה לא הבנת אותו והגעת למסקנות הפוכות לגמרי ממה שהוא בכלל אמר. ואגב, הוא בכלל לא אמר לך שהנושא לא מתאים לפורום. בחתימה שלך רשום: מילים הם ניסיון להעביר מידע מאדם לאדם. הם לא קדושות ולא חשובות. "העיקר שיבינו" אם מילים הן נסיון להעביר מידע מאדם לאדם, אז בפעם הבאה שאתה מרגיש שלא מבינים אותך, תקרא שוב את הדברים שמישהו כותב לך, מבלי לקפוץ להנחות או למלל שלא נכתב.

לא היה ספק.....

אתכוונתי לזה שהוא חשב שאני בעולם החלומות.... אני מתאר לעצמי שהגבתי בן השאר בגלל שנפגעתי מזה... אבל אני לא בטוח..... התכוונתי(למען הסרה של כל ספק) לזה שבעולם שהכל אפשרי בו... כל אחד הוא כל יכול. ואני שמח ששיעשתי אותך.... (וכל אחד אחר שהישתעשע מזה...) בהצלחה בכל דרך בה תבחרו. (אנחנו חיים במציאות ואם זות בהשליה גמורה.)

למעלה