מטריה

רפרם

New member
מטריה

שלום, אני מלקט רעיונות לעבודה על מטריה. יש לי מטריה שחורה שאותה אני אמור להפוך למשהו סימבולי. יש למישהו רעיונות?

רפרם

New member
אהבתי את המקלחון...

אבל אני לא יכול להוסיף עזרים מלבד המטריה

שאלת המטריה

אני מציעה לך פשוט לכתוב את המילה מיטריה ולהוציא מזה בלונים,משמע רעיונות שנובעים מהמטריה,המטריה אינה העניין אלא אמורה לגרות אותך לעשות משהו מעניין,משהו חדשני ומפתיע.משאלתך לא ברור לגמרי התרגיל.האם ניתן להשתמש בחומרים נוספים?האם זה צריך להיות פונקציונלי?תסביר קצת יותר.אשמח לעזור.אגב,אתה סטודנט לעיצוב המוצר? בהצלחה יפעת שגב מנהלת הפורום

רפרם

New member
היי

אני אמור להשתמש רק במטריה, לא בחומרים נוספים. אני סטודנט לאמנות.

אוקה

New member
אפשר לקחת מטריה ולשים לה

באמצע כלי עם עציץ קטן, כאילו, שהמים ישקו את העציץ. אם לא מרשים להוסיף חומרים למטריה, אז מה בדיוק יכול לצאת מזה?

רפרם

New member
יש לי כבר כמה כיוונים

ללכת על הקונספט של מטריה אווירית ולעשות מטריה אוורירית. ליסיצקי השתמש פעם במילה אוורירית כדי לתאר משהו שהוא תלוש מן הקרקע, עומד באוויר ("...רובם רועי רוח, בעלי פרנסות אווריריות"). אז חשבתי לקשור את המטריה עם חוטי דיג לתקרה, שתהיה תלושה מן הקרקע, עומדת באוויר. ופה אני קצת נתקע, כי אני בעצם לא עושה כלום עם המטריה, ובכל קונספט צריך גם טיפה פעולה. חשבתי אולי לחתוך צורה של מגן דוד (מטריה אווירית וכל הבבל"ת הפשיסטי הזה). המממ?

NewInHomeCinema

New member
אם אני יכול להציע כיוון...

אולי תנסה ליצור מאוורר או שבשבת זה נראה לי אוורירי...

רפרם

New member
אוקיי, יצא לא רע

עשיתי משהו שדומה לשבשבת. הטקסט שאני שם ליד: מטריה אוורירית (פורטרייט עצמי) "...רובם רועי רוח, בלעי פרנסות אווריריות" ביאליק

מטריה חסרת רגש..

מאחר והמוצר הזה אינו מצליח ככה סתם לעורר רגש כלשהו באדם,אלא אם כן מחברים אותה לסיטואציה מסויימת,ומאחר ובאמנות עסקיננו,ואמנות אמורה חגרות למישהו להרגיש משהו..,ז"א לגרום לאיזושהי תקשורת בין החפץ למתבונן..,הייתי מנסה לגרום למיטריה להאנשה מסויימת,ע"י מישחק בברזלים שלה,עיקום,בקיצור.,הפיכת הבד למטפחת או משהו כזה,שמשדר תכונת אופי מסויימת או מצב רגשי מסויים. בהצלחה יפעת שגב מנהלת הפורום

arye9

New member
ברור שמצנח

אבל תזהא אל תקפוץבפעם ראשונה מקומה יותר גבוהה מחמישית - ששית אולי זה לא יפתח

הליויתן

New member
במטריה יש שני אלמנטים עיקריים

שלד,שיכול לגרות מחשבתית לכל דבר שלדי בעצם ומעטפת,שהיא בד,ולכן תוכל לקבל למעשה כמעט כל צורה שתחפוץ. מספיק שרק תהפוך את כיווני החיבור של שני המרכיבים,ותקבל משהו מוכר,אבל גם חדש לחלוטין. בקיצור,אל תתעצל ותחשוב בעצמך,אין סיכוי אחרת שתתקדם אמנותית.

למעלה