מטריד

alitka

New member
מטריד

הדבר שאני רוצה לכתוב עליו הוא גם פיקנטי מאוד וגם מטריד.... לחבר שלי יש אח תאום... היחסים ביני לבין החבר שלי מצויינים, אני מאוד אוהבת אותו ואנו אף מתכננים להתחתן... אבל... לפעמים אני חושבת ומפנטזת על האח שלו ולמרות שאני יודעת שזה לא יקרה אף פעם כי אני לא אתן לזה להרוס לי את החיים, זה מפריע לי באיזשהו מקום ואיני יודעת כיצד להתמודד עם זה...

bugbuster

New member
אינך יודעת? נסי את הבנאלי..

השחוק כל כך.. שכבר נוסה ונוסה.. ובהצלחה לא קטנה. רמז..? טעות.. אופפססס. חשבתי שזה...
לא קשה.. לא? ואפקטיבי מאוד... סיפור? (יסלחו בעלי אסופות אם איני מצרף מקור ומראה מקום)
השקר והאמת?
יועץ הכליף והאמת גרועה מהשקר?
אמר הכליף לא לשקר.. מהיום ולעד ובכל רחבי הממלכת.. רק אמת.. אמר היועץ.. יסלח אדוני.. לא תמיד.. הכליף: דוגמא! ושאלתו של כליף אין היא רק משאלה .. אמר היועץ.. (ועובדת הישארותו כיועץ לאורך שנים כבר מעידה על מנת כישורים.) לא אוכל אדוני, התשובה תכעיסך. אמר הכליף : מבטיח. שערה לא תופל... וכל הבלה בלהההה... היועץ:בהן צדקך? הבטיח הכליף. ואולי היה זה אמיר, ואולי עלי בבא מחופש.. אבל ההבטחה נרשמה כדת וכדין בספרי הממלכה. אמר היועץ: הדוגמא תובא בלא ידיעתך. בהפתעה.
ויהי יום.. ועברו לילות אחדים... לילה. הולך הכליף בארמון.. בדרכו להרמון? או ממנו? ושמא פעמיו לחדר הגבירה..? כשלפתע שתי ידיים חמדניות.. ואכן.. אבוי לנשמע.. ידיים גבריות.. חופנות את אחוריו. את עגבותיו. כן..! עגבות מלכותיות.. מדושנות... והוא מיסתובב בחרון.. ידו כבר שולפת פגיון סתרים.. מניפתו בתנועת שיסוף מיומנה ומיכבר.. מגרונות רבים.. ומי הוא החופן? אכן, היועץ הנאמן. רגע אדון..! הוא מתחנן, אמרתי התשובה לשאלה.. הדוגמא.. הדוגמא??.מההה? התעז?? לתפוס את.. התחת המלכותי??. שלי??? הוא העניין אדוני הוא הדוגמא.. טעיתי.. החשיכה.. ההתרגשות.. חייך הכליף למשמע ההיתנצלות, וניתרפה. וניתרצה... אמר היועץ: טעיתי.. חשבתי שהוא ישבן המלכה.
יקירה מיתלבטת.. אל לך לרוץ לכליפות הקרובה...

אל תדאג....:)...הכול יהיה בסדר...

אני בטוחה שידאגו לך...(;...חח.. מקווה שאתה משקיע ככה גם בחיים...((:)

shmupi

New member
תאומות ממש מפחידות אותי

תמיד היה לי את הפחד הזה מאז הוא מעולם הפחד הוא ממשי כ"כ שאני ממש לא יוצר שום קשר עם תאומים או תאומות זהות/ים

בחורהX

New member
תאומים זה חביב:)

כשתאום א' בעבודה תאום ב' יהווה קורבן מיני אבל,אם תאום א' מאהב יותר טוב מתאום ב', זאת בעיה. רגע, אבל, לתאומים "זה" חולק באופן שווה, לא ?! מממ..נקודה למחשבה. נמשיך, אם תאום ב' לא יודע לבשל, ותאום א' כן, אז זה גם יתרון.לפני כל ארוחה משפחתית יש להזמין את תאום ב' לעזור לי שיט הסתבכתי.תאום א' הוא הבשלן, את תאום א' להזמין לא את תאום ב' ! בעצם, שלישיה עדיף

shmupi

New member
היתה סדרה קומית ...

עם פרק כזה או סרט ..לא זוכר בדיוק היו תאומים זהים אחד ממש חכם ואדיש במיטה והשני נמר אבל ממש נעל אולי תמצאי משהו דומה

*g99

New member
כל עוד זה פנטזיה,

אז סבבה.. אבל ברגע שזה הופך לרצון במציאות היזהרי! אם יש לך את הגבול בין הפנטזיה והמציאות ועדיין זה מפריע לך,תחליטי שיותר את לא חושבת על התאום,כי הקשר עם בן זוגך יותר חשוב יותר מכל.

מממממממ

לפעמים יש פנטזיות שצריכות להיות אל מוגשמות, ובמקרה שלך עוד כשזה קשור למשפחה
אל תיקח סיכון, תהני מהמחשבה לא מהמעשה....

למעלה