מטריד....

על האש

New member
מטריד....../images/Emo4.gif

טוב אחד הדברים שהתברר לי לאחרונה לגבי פיתוח מערכות יחסים עם המין השני הוא חוסר הניסיון שלי. הייתי עם מישהי התחבקנו וקרבנו ראשים וכול כך רציתי לנשק אותה ולא העזתי ולא ידעתי גם אם זה צעד נכון מבחינתי. מכיוון והתנשקתי אולי פעמים עם אותה בחורה ופחדתי לנסות את זה שוב ולאכזב. שלא העזתי לנשק אותה ואמרתי לה שאני רציתי לנשק אותה ולא העזתי היא אמרה שזה בסדר והעיתוי לא נכון.. ועכשיו שאנחנו מדברים על ניסיון להעביר את היחסים האלה לכיוון של מערכת יחסים היא אומרת שחוסר הניסיון שלי קצת מפריע לה. להגיד ת´אמת אני לא יודע ממה אני חושש אולי לאכזב בנשיקה,אולי העיתוי לא נכון.. איך מתגברים על חוסר ניסיון באינטימיות?! למרות שכבר הצלחתי בעבר... זה כול פעם קורה לי מחדש ואני חושב שאני מרחיק בצורה כזו סיכוי למערכת יחסים. יש פיתרונות למצב שכזה?!

אני אנסה הקבלה

זוכר את הפעם הראשונה שרכבת על אופניים? זוכר איפה פדיחה זה ליפול? איזה מבאס זה לנסות שוב כשמישהו מסתכל? אז זה אותו דבר. זה ללמוד לרכב על אופניים עם עוד מישהו. אני מאמינה שאם אתם קרובים ומדברים על זה יהיה לכם כיף ביחד. אל תשכח שגם היא היתה במקום שלך פעם. לא נולדים עם ניסיון, רוכשים אותו.

babe10

New member
אני אנסה

הקבלה אחרת ברשותך. כשהוצאת רשיון לאידעת ממש לנהוג, נכון? אבל תמיד היו חברים אמיתיים שהסכימו לסוע אתך כדי שתלמד ותתנסה. לאט לאט אחרי ששפשפת כמה מדרכות ודפקת כמה עמודים למדת אפילו לחנות ואפילו לעשות את זה טוב. מי שמחפשת מדריך מיני תחפש נסיון. מי שמחפשת בנזוג לטווח ארוך תשמח להשקיע בך. את האמת? אני אישית נהנית הרבה יותר מכאלה בלי נסיון. ככה אני יכולה לעצב אותם, אני יודעת שהם לא "מזוהמים" מאלפי הבחורות שהם היו אתם והם לא עושים את אותם שגיאות שוב ושוב ושוב. לפעמים עודף נסיון הוא לא פחות בעייתי. תרגע. יהיה בסדר. אם זו הבעיה היחידה ביניכם - וכל השאר בסדר - אתתם תתגברו על זה. אם לא - אני בטוחה שתמצא מישהי שתקבל אותך בשמחה. בהצלחה.

על האש

New member
אני אנסה לא לצאת מפודח ../images/Emo9.gif

בנוגע לאופניים אני עדיין לא יודע לרכב על אופניים
ואפילו רישיון עדיין לא הוצאתי (אבל אני עובד על זה
) אבל הבעייה שבאינטימיות למרות שהתגברתי על העיניין מספר פעמים כול פעם שמדובר בבחורה חדשה החששות עולות שוב... הסיכוי לאכזב,העיתוי הנכון,עיניין הניסיון... הכול חוזר הפחד,והחששות. אני רוצה להתגבר על הכול ואני יודע שאני יכול אבל תמיד במקרים חדשים הכול אצלי מתחיל מחדש.. וצריך איתי סבלנות... אני יודע שזאת בעייה,וכמה שיכחישו את זה אני יודע שזה יכול לפגוע בניסיונות קשר עם המין השני מה לעשות לא כולן מוכנות להתחיל מאפס... אולי גם חוסר הניסיון,יוצר רושם מטעה שאני לא מעוניין למרות שאני כן,אבל קצת מתקשה בעיניין הזה. נקווה אולי בכול זאת יהיה לזה סיכוי... ופרט ששכחתי לציין,אותה אחת הייתה יזיזה של מישהו שאני מכיר והיו לי קצת חששות להכנס איתה למערכת יחסים כי בכול זאת אני מכיר את היזיז שלה ולא נחמד לי לחשוב שהיא הייתה איתו בזמן שאני בקשר כלשהוא איתה. אבל על זה אני יכול להתגבר... ולכן תודה מכול הלב

liya3

New member
תראה מתוק...../images/Emo13.gif

אני די מבינה אותך + אותה.... להגיד את האמת אני יצאתי לפני חצי שנה מקשר של שלוש שנים שהוא היה הראשון שלי ואני שלו וזה נבנה ביחד, והוא עדיין הבן אדם היחיד שאני מסוגלת להרגיש איתו הכי נוח, אבל אחרי שנפרדנו. נשארתי לבד , מבולבלת, והיו לי קשרים וקטעים והייתי בדיוק במצב שלך כי אתה לא יודע איך הבן אדם החדש יקבל אותך וקשה להרגיש נוח שוב ולדעת מה הוא חושב עלייך וכו´. אני עדיין מתביישת כשיש מישהו חדש ומתפלא איך חברות שלי לא. אבל התשובה בתוכך (דווקא אלו בלי הניסיון עושים את זה עם הרבה יותר רגש ומניסיון ש... גם הרבה יותר טוב.... כמו מכונית טובה ומכונית משומשת ושחוקה). ברגש שאתה תשלים עם עצמך ותרגיש טוב עם העובדות (מה לעשות לא כולם חורשים את כל בנות העיר כדי לצאת "גברים"
) אז תדע לך שרוב הבנות דווקא מעריכות כאלו שלא היו עם כל כך הרבה ועם היא לא מסתדרת עם זה אולי היא לא כל כך שווה שתתאמץ בשבילה! בכל מקרה המון בהצלחה, מאחת שמעריכה מאוד תעדכן חומד....

על האש

New member
תודב רבה לך ../images/Emo24.gif

במידה ויהיו עידכונים מבטיח לעדכן...

למעלה