מטרידן ../images/Emo46.gif חלק א
שמעו בעיה מטרידה. לפני 3 שבועות הלכתי להיפגש עם בחור. נקרא לו נ. ידעתי ששום דבר לא יצמח מזה אבל נ לאו דווקא חיפש משהו רומנטי, הוא חיפש גם אנשים לצאת איתם לבלות. אחת הסיבות היתה, מן הסתם שנ גר מחוץ לתל אביב, אין לו
ואין לו רשיון. התחלנו לצאת יחד למסיבות כאשר אני לוקח אותו ומביא אותו מה
שלו. זה היה בתקופה שגרתי אצל ידידה שלי ולא היה מדובר ביותר מידי טירחה עבורי לעבור דרכו. כבר מתחילת ידידותנו זיהיתי בו דברים שלא אהבתי. הרבה פעמים הרגשתי נבוך לאור ההתנהגות שלו במקומות שיצאנו, גם היתה לי הרגשה שהוא קצת מאוהב בי. הוא התקשר אלי בלי סוף ורצה לצאת בכל הזדמנות אפשרית.(ושאני כמובן אאסוף אותו). כשהייתי אומר לו שיש לי דייטים הוא היה אומר לי שהם יזרקו אותי אחרי יום כי ככה זה עם אנשים מהאינטרנט.(לא משנה שאותו הכרתי דרך האינטרנט). מהר מאוד הבנתי שהקשר הזה חייב להיפסק. הפסקתי לענות לו בסוללרי שלי. הוא היה מתקשר 30 פעם ביום ואני באמת לא מגזים. בהתחלה השארתי לו הודעה באתר(אטרף) שירגע עם הטלפונים, שאני עסוק ושאני אתקשר אליו כשארצה, רשמתי לו שאני כועס עליו בעקבות שיחת הטלפון האחרונה בינינו בה הוא אמר על בחור שפגשתי שהוא הולך לזרוק אותי בקרוב. זה הפסיק את ההתקשרויות ליום אחד בלבד. המשך בחלק ב'.
שמעו בעיה מטרידה. לפני 3 שבועות הלכתי להיפגש עם בחור. נקרא לו נ. ידעתי ששום דבר לא יצמח מזה אבל נ לאו דווקא חיפש משהו רומנטי, הוא חיפש גם אנשים לצאת איתם לבלות. אחת הסיבות היתה, מן הסתם שנ גר מחוץ לתל אביב, אין לו