מטרידן
חלק א

Falcor27

New member
מטרידן ../images/Emo46.gif חלק א

שמעו בעיה מטרידה. לפני 3 שבועות הלכתי להיפגש עם בחור. נקרא לו נ. ידעתי ששום דבר לא יצמח מזה אבל נ לאו דווקא חיפש משהו רומנטי, הוא חיפש גם אנשים לצאת איתם לבלות. אחת הסיבות היתה, מן הסתם שנ גר מחוץ לתל אביב, אין לו
ואין לו רשיון. התחלנו לצאת יחד למסיבות כאשר אני לוקח אותו ומביא אותו מה
שלו. זה היה בתקופה שגרתי אצל ידידה שלי ולא היה מדובר ביותר מידי טירחה עבורי לעבור דרכו. כבר מתחילת ידידותנו זיהיתי בו דברים שלא אהבתי. הרבה פעמים הרגשתי נבוך לאור ההתנהגות שלו במקומות שיצאנו, גם היתה לי הרגשה שהוא קצת מאוהב בי. הוא התקשר אלי בלי סוף ורצה לצאת בכל הזדמנות אפשרית.(ושאני כמובן אאסוף אותו). כשהייתי אומר לו שיש לי דייטים הוא היה אומר לי שהם יזרקו אותי אחרי יום כי ככה זה עם אנשים מהאינטרנט.(לא משנה שאותו הכרתי דרך האינטרנט). מהר מאוד הבנתי שהקשר הזה חייב להיפסק. הפסקתי לענות לו בסוללרי שלי. הוא היה מתקשר 30 פעם ביום ואני באמת לא מגזים. בהתחלה השארתי לו הודעה באתר(אטרף) שירגע עם הטלפונים, שאני עסוק ושאני אתקשר אליו כשארצה, רשמתי לו שאני כועס עליו בעקבות שיחת הטלפון האחרונה בינינו בה הוא אמר על בחור שפגשתי שהוא הולך לזרוק אותי בקרוב. זה הפסיק את ההתקשרויות ליום אחד בלבד. המשך בחלק ב'.

Falcor27

New member
ניסיון סחיטה ../images/Emo46.gif

אחרי יום הוא חזר ובגדול. שוב טלפונים ללא הפסקה. נכנסתי לאטרף שוב וביקשתי ממנו שלא יתקשר אליי יותר, שהפלאפון הזה חוזר לאימי בקרוב, שאני מאחל לו בהצלחה ושאולי עוד ניפגש פעם אבל לא בזמן הקרוב. בשעה האחרונה קיבלתי ממנו את ההודעות הבאות באטרף: - אני התקשרתי ואתקשר לאמא שלך יא מחלת נפש. - אני גולש באתר של העבודה שלך, תתקשר אליי או שאני שולח להם מייל חרא מושתן. - אני מנסה להתקשר לאמא שלך אחרי הדייט שלי אני יהרוס אותך כמו שהרסת אותי. הפלאפון שיש לו הוא באמת של אימי אבל כרגע הוא ברשותי ואין לו סיכוי להגיע אליה. בדקות האחרונות אני מדבר איתו באטרף, הוא רוצה שאני אתקשר אליו, הוא ממשיך באיומים שלו להפיץ את המספר של אמא שלי לכל העולם ולכתוב לעבודה שלי. זה לא מאוד מטריד אותי, אבל זה בטח לא נעים. הצעות לטיפול בבעיה יתקבלו בברכה חברים. פאלקור

OMG !!!

ובעברית צחה - שומו שמיים ! עיצות אני לא יכול לתת לך, ובטח שלא מנסיון מעשי , ומאחר ואני עומד להכנס אל "איזור הדימדומים" הזה בתקופה הקרובה, אני אשמח לשמוע המלצות של מנוסים וותיקים בתחום. אני לא יודע איך , אבל אולי כדאי לחשוב על משהו בסגנון של רשימות המוגבלים של הבנקים. צריך ליצור מאגר מידע על פסיכופטים כך שאחרים לא ייפגעו מהם. יתרה מזו התחושה הראשונה אומרת שהוא זכאי לפתרון בנוסח התקופה: לחבר קצת חומר נפץ לפלאפון שלך ו"לשכוח" אותו במעיל שלו אחרי פגישה "למטרת יישוב המחלוקת". טוב, נו, זה לא ממש עוזר,הא ?

Yaron40

New member
לא מנסיון אישי

היי הייתי מסביר לו בצורה פשוטה וישירה שלא ירויח דבר מההתנהגות שלו, ושתפנה למשטרה אם ימשיך בהטרדות שלו.
האמת אולי פסיכיאטר
הוא הכתובת המתאימה עבורו ? אולי זה זמן טוב לעשות אאוטינג לכל הסביבה הקרובה ?
אז לא יהיה לך מה להפסיד ואין שום אפשרות לסחיטה. בהצלחה ירון

Liroy26

New member
כמה דרכים פשוטות לטיפול במטריד:

א. לא משנה באיזו חברה סלולרית אתה חבר, אבל לכל אחד מהן ישנה מחלקת ביטחון שחלק מהתפקידים שלה הוא לטפל באנשים שמטרידים את המנויים שלהם. אתה יכול לפנות אליהם עם מספר הטלפון של המטריד והם כבר ידאגו לטפל בו בדרכים שונות. (החל ממכתב חריף מעו"ד, דרך ביטול המנוי שלו במידה והוא שייך לאותה חברה וכלה בהגשת תלונה במשטרה). ב. אסרטיביות - בלי איומים ובלי שליחת מסרים ו-SMS. כשהוא מתקשר תענה לו בטון קריר, משועמם וציני. בלי להכנס איתו לויכוחים וריבים, שידבר עם עצמו בעיקר. לאט לאט הוא יבין את הרמז ויתנדף. ג. לתת ללירוי לשחק את החבר הקנאי
ומניסיון - גם לנסיך היה בחור שהטריד אותו. מאז שהוא שוחח עם לירוי הוא הפסיק להתקשר. בהצלחה!!

דרור22

New member
אולי פשוט....

תתן לי את הכתובת שלו, והשותף לדירה הסטרייט והגדול שלי (כן כן רבותי 1.96 100 ק"ג של שרירים משתרגים ומבט שיקלף צבע מהקירות) יטפל בו! "...כשתפסת אותם בביצים הלב והמוח יבואו אחרי..." אבל ברצינות - תחליף מספר טלפון תתקשר לסלקום/פלאפון/אורנג' ותבקש לשנות את המספר כי מטרידים אותך וזהוא....

Falcor27

New member
עדכון - המטרידן ../images/Emo46.gif

אתמול בערב הפסיכופת שלי התקשר אל ה
של אמא, שכאמור הוא כרגע ברשותי והשאיר הודעה בקול לוחש של אוחץ'
(הוא לא היה צריך להתאמץ יותר מידי לשנות את הקול הרגיל שלו
). הוא אמר שהוא רוצה את ה
שלי (מחמיא לא ?). אחרי 5 דקות הוא התקשר שוב והשאיר הודעה נוספת: הוא אמר שהוא מצטער ושזאת היתה ההטרדה האחרונה. הבחור יציב כמו מייקל ג'קסון
. נקווה שבכך נגמר העניין. בכל מקרה
על העצות ומי יודע ברמת היציבות שלו אולי עוד אעשה בהן שימוש.
(פאלקור עם כאב גב מכל הרהיטים שהוא סחב היום ל
החדש שלו, מישהו מכיר מסג'יסטית טובה
)

.m

New member
אני מכירה

דבר איתי, אני אתן לך טלפון או שניים
mai

campari

New member
יש מקום בשם "אומקה"

שזה בית קפה / מרכז טיפולים אלטרנטיבי, וההתמחות שלהם זה שיאצו. הם נמצאים על פרישמן ליד כיכר מסריק, ואולי הם יעזרו לך.

Falcor27

New member
סוף סוף מישהו הבין למה התכוונתי ../images/Emo8.gif

אבל זה בסדר, קמתי הבוקר עם גב חדש ופנוי להובלות נוספות
. אבל "אומקה" בהחלט נרשם, זה צריך להיות מטר מה
החדש שלי. (שאליו עדיין לא ממש עברתי, יש עוד כמה בירוקרטיות הכרחיות כמו תו חנייה, קו טלפון וכו', אז קצת סבלנות עם ה
, זה עוד יגיע
)

למעלה