מטרטרים אותי

moneytime7

New member
מטרטרים אותי

אני הגשתי תביעה מסודרת לפני 3 וחצי שנים וגוררים אותי בלי סוף התביעה היא בגין הכרה ב PTSD שלחו אותי למומחה מטעמם שמשך תשובה במשך חצי שנה וכשהגיע מישהוא החליט לשלוח אותי למומחה נוסף על אותו עניין שכבר חודשיים לא העביר את המימצאים למרות שהוא מחוייב תוך חודשיים להעבירם האם יש לחברים הבנה למה ככה זה נמשך והאם על פי הנוהל אשמח לייעוץ כי אני כבר מיואש

אגף השיקום במיטבו

הי אחי. זה סיפור קלאסי של התנהלות משרד הבטחון. אני שלחתי להם חוות דעת מטעמי בפברואר 2013; וזה אומר שאז נפתחה התביעה. זה אומר כמעט לפני 4 שנים; מחר רק יש לי ועדה פסיכיאטרית. גם אני תובע על תסמונת פוסט טראומטית. שלחו את החומר שלי לד''ר בירגר שידוע לשמצה. החומר שכב אצלו במשרד 20 (!) חודשים. כל מה שהוא הספיק לעשות בזמן הזה זה לשלוח אותי למבחנים פסיכודיאגנוסטיים. אני התלוננתי כל הזמן הזה למשרד הבטחון; לקצינת תגמולים; לפניות הציבור. חשוב שתהיה בטיפול. חשוב מאוד שלסבל שלך יהיה תיעוד; כי אם אתה סובל; אבל בסוף לא יהיו מסמכים; אז אתה בריא בשבילם. חשוב שתבקש מהם טיפול כל הזמן; גם אם אתה לא זכאי; פשוט תפציץ אותם במכתבים. אם זאת התביעה הראשון שלך בתחום הנפש אז אתה זכאי לטיפול ממשרד הבטחון עד למתם החלטה. אם אתה מגיש עירעור או עיון חוזר אתה לא זכאי לטיפול; אבל בכל מקרה תשלח מכתבים שבהם אתה מבקש טיפול ותרופות.

moneytime7

New member
שאלה ללוגיסטיק

ראשית תודה להתייחסות ודרך אגב גם אצלי בירגר דאג לייבש שנה בערך דבר נוסף מכיוון שאתה חווית את שעכשיו עובר עליי האם כל ההוצאות כמו תרופות ושיחות פסיכולוגיות יוחזר לי במידה ויכירו בתביעה ותודה מראש

moneytime7

New member
תודה ובריאות טובה

עזרת לי וסידרת לי את התמונה מקווה ששנינו נצלח את המיכשול למרות שאני איבדתי אמון בגוף זה ומוכן למערכה מישפטית אשמח לעזור בכל דבר תודה

בכיף אחי

בינתיים לא הגעתי לשלב של בקשת החזרים כי את זה באמת עושים אחרי ההכרה, אבל תשמור את כל הקבלות על תרופות, על מוניות, קבלה שנתן לך רופא פסיכיאטר שכתב את חוות הדעת בשבילך, קבלה על הפגישה הראשונה איתו, קבלות על מוניות למקום הטיפולים. שמור את כל זה בשקית נפרדת, מה שיש, ובסוף תדרוש מהם את הכל. זה מה שאני הולך לעשות גם.

moneytime7

New member
תודה גיא

אבל בכל מקום בעולם כל דבר מתוחם בזמן רק לא במשרד הביטחון ובינתיים ההוצאות הרפואיות שייש לי שנים מי ישלם ?

למעלה