מטרות

מטרות

בואו נעשה ניסוי... מדברים הרבה על מטרות וערכים משותפים... אז נעשה מן תיאום מטרות וירטואלי, כל אחד כותב מטרה אחת שחשובה לו. אחרי שיהיה שרשור מכובד נמשיך את המתודה הזאת... (אם יהיה שרשור מכובד!)

מטרה

להרחיב את מעגל העשייה, ולהביא אנשים למודעות שהם עושים למען עצמם כשהם עושים למען הסביבה.

ח נ צ ו

New member
מטרה

לשנות את העולם!!!! כמובן.. בתור בנאדם שרואה את עצמו משפיע על מעגלים קרובים ובו בזמן אזרחית העולם הגדול.. עולם יכול להיות ברמה של מיקרו/מאקרו קוסמוס ז"א לשנות משהו בעולם של בנאדם אחד ועד לשנות את העולם בכלל!!! פשוט לעשות טוב כמה שאני יכולה כן, אני אופטימית :)

RMXXX

New member
מטרה

לחנך(גם את עצמי) לבגרות ולקיחת אחריות, להפוך אנשים ל"טובים" יותר וכך לשנות את פני החברה (זה נשמע כל כך פלצני אבל אני לא יכול תאר זאת אחרת) אריק רעיון ענק, גרם לי לחשוב טוב לפני שאני מגיב...

שקסי

New member
אחרי חשיבה רבה מאוד...

המטרה שנולדתי בשבילה היא כנראה לפזר אושר... ולעשות הכל בשביל אנשים ובשביל המדינה שלי... המטרה שנולדתי בשבילה היא לאהוב אנשים... ולתת לכל מי שמכיר אותי את מה שיש לי לתת אם זה אפילו מפשט שישפיע עליו והוא יעביר את זה הלאה... לתת בלי לרצות לקחת...לעשות ולא רק להגיד... אמממ אני לא בטוחה שזה כל המטרות שלי אבל זה לפחות חלקם...

בעצם אני מתחרט...

לאחר מחשבה רבה... הגעתי למסקנה שהמטרה שלי, כמה שזה נשמע אגואיסטי, זה להיות מאושר... אני חושב שמה שלא תעשו בסופו של דבר זה בשבילכם... וזה לא רע...

fresh mishmesh

New member
משהו קטן שלי-

(טוב זה מנוסח די מוזר, וזו גם מטרה נורא קטנה כזאת... לא בסגנון "עשייה עצמית" ו"איכות סביבה" וכד')- לחשוף את החניכים בפני העובדה שלא כל הערבים "רעים" ואולי, במילים טובות יותר- לחנך לסובלנות והבנה בתוך החברה שלנו אוף.

מטרה

להגשים את עצמי. זאת אומרת, לפעול לפי ערכיי בכל הנוגע להתמדה, עזרה, אכפתיות ועשייה והגשמה עצמית. לתת מעצמי בלי לפגוע בחברה שלה אני מנסה לעזור. לגעת בקצת אנשים- אבל הרבה, מאשר בהרבה אנשים- אבל קצת.

THE sky angel

New member
המטרה שלי... (חח אני מגוונת:)

המטרה שלי היא לתת מעצמי, ולתת את כל מה שאני יכולה ויש לי לתת לאנשים שצריכים אותי.. שאני יוכל לגעת באנשים.. ולהשפיע... ובמישור האישי- להפסיק להיות רגישה כל כך!

THE sky angel

New member
בהמשך למה שאמרתי מקודם...

"לגעת באנשים.. להשפיע.."- אולי לשנות עולם של ילד אחד... ואז לשנות את העולם כולו
נכון שזו אמירה ענקית- אני מתכוונת שאם אני אצליח לשנות עולם של ילד קטן אחד והוא ישנה לחברים שלו והחברים שלו לחברים שלהם וכך הלאה... זה המוטו שלי לחיים בעצם..

taltoolit

New member
חיחי זה מזכיר לי איזה סרט אחד

נו שיט שכחתי תשם עם הילד מהחוש השישי שממציא שיטה שצריך להעביר אותה לעוד 3 אנשים אההההההההה נזכרתי "תעביר את זה הלאה" חחח סרט טוווב :)

THE sky angel

New member
חיחי מתוקית../images/Emo70.gif אני אוהבת אותך../images/Emo70.gif

וכן, הסרט הזה השפיע עליי המון
ולצ'רטקופית, אממ אני לא מחפשת לשנות את העולם.. כי אני יודעת שאני לא אצליח לשנות את העולם... אני מנסה להשפיע על אנשים שמסביבי ולהתחיל מעגלון קטן שיווצר בסופו של דבר למעגל אחר ועוד מלא מעגלים של עזרה הדדית.. :) (חחח אני חיה באשליות הא?)

לא אמרתי שאת מנסה לשנות את העולם...

(למרות ש: "אני ואתה נשנה את העולם") וזה גם לא מה שהציטוט מעביר פה. הכוונה היא שכשאדם משנה את עצמו, או כשמישו משנה מישו אחר, העולם משתנה. אולי לא העולם הכללי, הגדול, של כולם, אבל העולם העצמי שלו משתנה. לטובה או לרעה. תחשבי על זה...

מטרה:

להתבגר. ללמוד על עצמי דרך הדרכה של אנשים אחרים (אם זה כשהם מדריכים אותי או אני אותם). זה ממש מורכב.. בטח גם לחלוטין לא מובן בצורה שבה זה כתוב כאן. אנסה בכל זאת: המטרה הזאת כבר מתגשמת אצלי בכל יום שעובר. אני נמצאת במעין תהליך שלא ממש משנה אותי, יותר גורם לי להבין את עצמי ואת החברה. פתאום מצאתי את עצמי מפתחת תיאוריות בנושאים שהם יותר מ- "איך התחילה האנושות? לא יודעת- פשוט היינו כאן." ומבססת את הדעות שלי עד כדי מונולוגים שלמים בכתב (קראו לי מוזרה- אבל יש לי חיבה מאוד מיוחדת לעפרונות ודפי פוליו). אם אני אצליח להביא את החניכים שלי לסוף התהליך הזה (לי הסוף נראה די רחוק..) אני אהיה מרוצה, כי זו הרגשה נהדרת. לילה טוב לכולם!! המשך שבוע נעים

kedeman

New member
באמת קשה לי לענות....

או לפחות לתת משהו שלא יהיה פלצני וסתם.... לגרום לאנשים לגלות יותר אכפתיות גם ממה שקורה בסביבה שלהם וגם למה שקורה לאנשים סביבם מעצבן אותי תמיד לראות אנשים שזורקים זין ולא אכפת להם

hadasbaril

New member
גם אני רוצה!

מטרתי פה היא, בנחשון...אחת מהן היא להכיר את החברה ואת ארץ ישראל. זה כולל טיולים אבל גם שיחות עם רבנים עוד מטרה לפתח את יחסי האנוש שלי -לחיות עם עוד 63 ח'ברה פה.אבל סבבה אני עוד אשנה את העולם, לא אהיה חפ"ש אלא קצינה, אמרו את זה קודם, זה לא משנה!אני ואתה נשנה את העולם (אלוהים, למה נותנים אחריות בשעות האלו?)

מ ו ר ע ל

New member
מטרה

להעביר הלאה את מה שאני מאמין בו. לחנך אנשים לחיות בצורה הוגנת יותר כלפם וכלפי הסביבה. להביא את עצמי למצב של סבלנות כלפי הסביבה.

קשתונה

New member
שאלה טובה...

המממממ חינוך לכבוד האדם חינוך קבלת השונה ממך חינוך לשמירה על איכות הסביבה חינוך ליצירת נורמות חברתיות למניעת אלימות ו"רוע" היה לי עוד ואני לא זוכרת... ומי שיגיד שאני מדברת מדברת ולא עושה כלום אז שמראש לא יגיד את זה כי אף אחד פה לא יודע בשיט מה הפעולות שהעברתי בשנתיים האחרונות או מה אני מעבירה למדצים שלי...

למעלה