מטרות בחיים

NEO83

New member
מטרות בחיים

לפעמים כאשר אני עובד או עושה משהו שמאפשר לחשוב על עוד דברים, המחשבות נודדות והרבה פעמים אני מוצא את עצמי חושב על איפה אני עומד עכשיו ואיפה אני רוצה להיות, חושב על המטרות בחיים ולאן רוצה להגיע ומה כבר השגתי. כאן השאלה שלי, מה המטרות שלכם בחיים? איפה אתם עכשיו ולאן אתם רוצים להגיע בחיים?

כרגע המטרה היא לישון:)

אני רוצה לסיים את הלימודים ואת שעות ההתמחות ולקבל את תעודת המקצוע, משם כמובן למצוא עבודה כרגע המטרה שלי היא להישאר באזור הצפון אבל אלוהים גדול יש לי כמובן עוד המון חלומות לעתיד, הייתי רוצה בית עם גינה וכמה כלבים, היתי רוצה שיהיו לי 3-4 ילדים. אבל שוב אלו מטרות גדולות שכרגע לא ישימות

NO NAME 0

New member
יאן

מודה שכבר מאתמול בלילה אני רוצה להגיב להודעה הזו, כמה פעמים נכנסתי התחלתי לכתוב ואז מחליטה למחוק ומוותרת.. קשה לי להיות ממוקדת כשמדובר ב"לאן את רוצה להגיע בחיים", אנסה בכל זאת... אהיה כללית מידי ואומר שאני רוצה להיות מאושרת ולגרום אושר לאנשים שקרובים אליי- מה שיכול להיות שקורה כבר עכשיו אבל הלוואי ותמיד ישאר כך! רוצה ללמוד את המקצוע שממש בא לי ללמוד (לא מגלה...) ולא לוותר כי הוא לא מספיק מתגמל מבחינה כלכלית... רוצה להשאיר חותם בחייהם של כמה אלפי בני נוער שזקוקים לעזרה, מי ייתן ויהיה לי את הכוח להיות שם עבורם תמיד! מאחלת לעצמי לחוות מערכת יחסים בריאה, מפרגנת, תומכת ואוהבת, למצוא את "האחד" שאוכל להעניק לו ללא גבולות, להסתכל אל תוך עיניו ולהבין הכל.... רוצה כמה קטנים שיפריעו לי לישון בלילה, יעשו רעש בשבת בבוקר, כמה קטנים שכשנקח אותם לגן ביום הראשון ונלך, הם יבכו..
ועכשיו, לא משנה לאן באמת אגיע בחיים העיקר לאהוב את מה שאני עושה ולהרגיש משמעותית- תמיד! אני לא קוראת את מה שכתבתי כי בטח אמחק שוב
אז.. שיהיה המשך יום נפלא, מלא בהפתעות קטנות ודברים טובים!! "יום אחד זה יקרה, בלי שנרגיש משהו ישתנה..."

NO NAME 0

New member
תודה

וזה כמובן סתם בצחוק, פשוט נמאס לי שאומרים לי "עזבי, תלמדי משהו שיכניס לך יותר כסף בעתיד.." אני רוצה ללמוד עבודה סוציאלית..

בהצלחה גדולה עם זה

הכרתי הרבה עובדות סוציאליות. בכלל המקצוע הזה, של מדריכות ועובדות סוציאליות, וכל מה שקשור בזה, בבסיסו מורכב מהמון אנשים טובים באמצע הדרך. בהצלחה רבה :)

themg007

New member
שאלה נהדרת !!

מה אני רוצה מהחיים ? , מה המטרות שלי ? : אני רוצה להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בשנה הבאה , הייתי רוצה ללמוד בתל אביב ולעזוב את המושב שאני גר בו ( גר כרגע עם ההורים ) . מאוד רוצה להכיר אנשים חדשים וגם למצוא זוגיות .

Cade Foster

New member
איך אני שונא את השאלה הזאת

המטרה שלי היא להיות מאושר בחיים. איך? לא יודע. עזבו אותי

כל פעם יש מטרות חדשות...

להצליח בלימודים. בינתיים הולך לא רע. בעבודה, לנסות להשיג את משרת הסטודנט כדי שאוכל להתחיל ללמוד בקצב קצת יותר נורמלי. מבחינה קצת יותר אישית... להמשיך להתמיד באימונים שלי. יש לי מטרה להשתפר בריצה וגם להעלות מסת שריר ובינתיים אני מתקדמת לא רע! וגם - למצוא מישהו נורמלי, כי נמאס לי מהאידיוטים שאני מכירה כל הזמן... לעשות טיול בחו"ל. יש כאלה תכנון ל-2 כאלה השנה, אני מקווה שלפחות אחד מהם יצא לפועל! המטרות לטווח הזמן הקצת יותר רחוק... לסיים את התואר... להתקדם בעבודה (אני מאד רואה את עצמי ממשיכה בחבה ורוצה להתקדם שם לתפקידים אחרים בהמשך)...

אורכו

(את יודעת שאני קורא כאן ומניח שתזהי מי זה. בכלמקרה, בלי אאוטינג) שתדעי שכל הודעה שלך כאן גורמת לי להעריך אותך יותר

אני כותב את החלומות שלי כאן כבר הרבה שנים.

ולא ממש מצליח להגשים אותם בחיים האלו, בצורה אוטופית: מטרה -חלום ראשון: להיות סופר, להוציא ספר ילדים, מהסיפורים שלי כשהייתי קטן (באייטיז). חלום שני, להיות כוכב רוק, כמו קורט קוביין, בלי סמים, אבל נכון להיום עדיין (כמעט 11 שנים שוב), עם כדורים פסיכיאטריים, (שעושים לי הזיות, והתקפים פסיכוטיים מידי פעם, הזיפרקסיה). ויש לי גם חלום, שקשור בתפוז. חוץ מהמטרות הקונבנציונאליות, למצוא עבודה מתאימה (זה בא והולך, בתקופות), יותר טובה ומתאימה מהנוכחית. ואחרי שמוצא עבודה, חלום אוטופי זה למצוא בת זוג רצינית דרך תפוז, אחרי יותר מ11 שנות כתיבה כאן, והצלחות חלקיות, רק במציאות, ולא ברשת. וזהו, עד כאן להפעם, בחלק של הכתיבה והמוסיקה, יש לי בינתיים פלטפורמת כתיבה בתפוז, בלוג בן יותר מ8 שנים, שאני יכול לכתוב בו מה שאני רוצה (המטרה זה להעביר את סיפורי הילדות, מהקומונה לבלוג בשנה ה-9) ויש את פרוייקט האני האחר של רימון, מתרועע עם אמנים. (יש גם עוד פרוייקט מוסיקלי של אנוש, יש את ההרכב המוסיקלי של אנוש, ושל שרון רגב, שיש הופעה ב-6 לפברואר, ואולי גם אנחנו (להקת המחול), תופיע שם , עם בלקן ביט בוקס. ) אמנות ולא למות. יהיה אחלה, תבואו וזה. ביי.
= ]...
=] ...
=] ...

NEO83

New member
אלון

יש הבדל בין חלומות לבין מטרות
רוב הפעמים החלומות לא ממש מתגשמים לפחות לדעתי האישית, עדיף לשים מטרות ריאליות בחיים ולדחוף לשם.

אוקי

אז כותב כאן רק מטרות: מטרה 1: להשיג עבודה יותר גדולה, ויותר מתאימה. מטרה גדולה (שכותב כאן שנים): וגם בבלוג שלי כותב על זה: לחסוך 100 אלף ש"ח לדירה תוך 10 שנים, מאז סוף 2007, עד סוף 2017. 10 אלף ש"ח לשנה. בינתיים עומד ביעד, חסכתי ב2009 ו2010, בשנתיים האלו חסכתי 30 אלף. צריך לחשב כמה אלפים חסכתי בשנת 2011. בהצלחה לי, ובהצלחה לכולם. (להוריד מחירי דירות למינימום). זה בינתיים. :)

EdisonGirl

New member
זה קורה לי הרבה, ועדיין לא מספיק, כי זה כיף

האמת שהמטרות שלי בחיים מאוד דינאמיות, בהתאם לאילוצים בחיים, וזה לא דבר רע, כי בנאדם לא יודע כילד שהוא יאהב לערבב בטון, למשל חחח אלה דברים שמגיעים אליהם רק במהלך החיים, ולפעמים דווקא בעקבות דברים שקורים לנו, שנחשבים בעינינו כ"רעים". אני יודעת שאני לא רוצה להיות תלויה באף אחד. כיום אני אגדיר את זה- "אני רוצה להיות עשירה", אבל אם בקרוב נמצא תחליף לכסף, זה יקבל כבר שם אחר..
כיום אני לומדת ועובדת, יש לי מינוס קטן אך עקשן בבנק, אבל אני לומדת בדיוק את התחום שאני רוצה לעסוק בו כבר מגיל 14, כך שמבחינת מטרות, אני בהחלט מרגישה כל יום שאני מממשת את השאיפה הזו, בייחוד בזכות העובדה שהלימודים מאוד מעשיים ופחות עיוניים, כך שזה כבר מרגיש קצת כמו להיות מיני מעצב תעשייתי. כיף

למעלה