מטרופוליס......!

lily p

New member
מטרופוליס......! ../images/Emo29.gif

מטרופוליס, מטרופוליס, מטרופוליס, מטרופוליס..... זה רק אני או שה כל הזמן מדברים על מטרופוליס? זה כאילו שמטרופוליס וסמולוויל הן הערים היחידות בעולם...! כל דבר קשור למטרופוליס, כל פעם שמישהו צריך איזה ניתוח או משהו (אבא של וויטני לדוגמא...) זה במטרופוליס, כשנוסעים לאנשהו, מטרופוליס. זה נשמע כאילו מטרופוליס היא משהו כמו... ניו יורק... וכנראה שהיא העיר הגדולה הכי קרובה לסמולוויל. אבל בלואיס וקלארק מטרופוליס מאוד רחוקה מסמולוויל... מישהו יודע על זה לפי הקומיקס? אחרי הכל, זה המקור...

mishmesh

New member
אם מעלה פה באמת נקודה מעניינת...

אני מניח שזה בגלל שמטרופוליס היא באמת עיר גדולה, עם משהו כמו עשרה מיליון תושבים, ואין שום עיר גדולה אחרת בסביבה...

Lizz

New member
אולי...

בגלל שמטרופוליס היא *ה* עיר הגדולה, וסמולוויל היא *ה*כפרון הקטון, וזה גם פירוש השם והגישה הסימפליסטית משהו של הקונספט כולו.

ד י י ז י

New member
לדעתי זה נורמאלי כי..

גם אני גרה ביישוב קטן והעיר הגדולה שלידנו היא המרכז , כל מה שקורה של חשוב , אנחנו תמיד הולכים לשם ובקיצור , גם אצלנו זה כמו בסמולוויל , רק שאין חוואים..

אלעד ר

New member
בפרק של הניקדימוס

אם מישהו זוכר, בסוף הפרק קלארק ולאנה עלו על המגדל רוח הזה שלאנה תמיד רצתה לעלות עליו ולראות את הנוף, וכשהם ישבו שם, ראו משם את מטרופוליס. וזה היה מוזר כי זה כמו שרואים את ניו יורק במרחק של כ-10 ק"מ מחוברת לנוף כפרי וירוק. זה היה נראה כאילו יש שם מזבלה.

מעניין...

מטרופוליס היא באמת העיר הגדולה, אני חושב שהיא נמצאת במרחק 20 ק"מ מסמולוויל. עוד פעם לואיס וקלארק, אתם חייבים להבין, לואיס וקלארק זה לא המקור האולטמטיבי לכל השאלות. נכון שזה הסיפור של סופרמן, אבל זה כמו סמולוויל, אני בטוח במאה אחוז שגם הם שינו דברים... רגע, איך ההורים של לנה נהרגו? כלומר, אם אני זוכר טוב, הם היו במטרופוליס ואז התחיל גשם המטאורים, אז המטאורים גם פגעו במטרופוליס? או שפשוט שכחתי והם היו בסמולוויל...? ארררררררררררררררר... חייבים לגרום לערוץ 3 לשדר שידורים חוזרים של סמולוויל...

הלדין

New member
הם היו בסמולוויל

הם ביקרו אצל הדודה של לנה. הבעיה היא שיוצרי סמולוויל היו צריכים עיר גדולה ברקע ובמקום להמציא אחת הם לקחו את מטרופוליס.(היגיוני יותר שזו תהיה קנזס סיטי- עיר משונה בפני עצמה, חצי בקנזס וחצי במיזורי)

רגע...

אם מטרופוליס כל כך קרובה לסמולוויל, איך זה שגם מטרופוליס לא ניפגעה? אחרי הכל מטאורים ירדו מן השמיין במהירות של... אהם.... מהירות גבוה מאוד, חייב להיות הדף, ולא יכול להיות שהמטאורים פגעו *בדיוק* בסמולוויל. איזה גורד שחקים אחד במטרופוליס היה חייב לקרוס... (בלי קשר חס וחלילה, לפגוע בכל צורה שהיא בנפגעי ה11 בספטמבר)

SkyscraperMan

New member
הממ...

אם אתם זוכרים, היה קטע ב"לויס וקלארק" שקלארק אמר ללויס משהו ואז הוא הזכיר את "גותאם סיטי" שזו העיר של באטמן, יכול להיות שזה עולם של קומיקס דמיוני עם 2 ערים מרכזיות כמו גותאם סיטי ומטרופוליס וערים קטנות כמו סמולוויל. אגב, מטרופוליס וגותאם סיטי הם שני שמות משניים לעיר ניו יורק, כמו "התפוח הגדול" כך שיכול להיות שהיוצרים רצו עיר בסגנון של ניו יורק, המון מגדלים, פשע ברחובות, עשן באוויר, המון פקקים, ומיליוני אנשים. וגם אני מטורף על הסדרה סמולוויל וגם על "לויס וקלארק", אני בעצם מעריץ גדול של סופרמן... נ.ב לאנה כוסית

בילדינג פריק!

(ברח לי השם שלך, ליאון? שרון? לומשנה...) ברוך הבא לפורום
זוכר אותי? פעם הייתי בגורדי שחקים... עכשיו פחות, על כל מקרה, אני אומר את זה בפעם המאה, אני לא חושב שאפשר להסתמך על לואיס וקלארק כמקור מהימן לסיפור של סופרלנד, אחרי הכל, התסריט של לואיס וקלארק לא נכתב על ידי ג´רום סיגל בעצמו (מחבר חוברות סופרמן). ואני בטוח במאה אחוז שגם בלואיס וקלארק שינו פרטים...

KerenWelling

New member
פפפחחחחחחחח

כן אני זוכרת... הייתי דבוקה לציטוט הזה חודשים עד שהוא יצא לי מהראש לאחר שהפרק הזה שודר...

למעלה