מטפל

safafa

New member
מטפל

אני זקוק להמלצה על מטפל/ת. אסביר מה אני מחפש: הטיפול שאני מחפש הוא רופא מטפל המתמחה בעיקר בתחום הטיפול בתזונה / טבעית הוליסטית (אני לא בקיא בכלל המינוחים וההגדרות אבל מקווה שתבינו למה אני מתכוון) (רצוי אבל לא חייב להיות עם גישת צמחוני / טבעוני / אורגני). היום אני עדיין אוכל בשר אבל תמיד הרגשתי שהגוף שלי לא מגיב כל כך טוב לבשר (חוץ מסיבות מוסריות). מטפל בשיטה של רפואה סינית למשל תהיה פלוס רציני מבחינתי. אבל בנוסף לעיל אשמח מאוד עם המטפל יהיה רופא מערבי בהשכלתו או השכלה דומה בתחום מדעי הרפואה (אני מקווה שתבינו אותי וזאת גם מכיוון שאני סובל ממחלה לא פשוטה וגם מכיוון ש"נכוויתי" בעבר מטיפול לא קונבנציונלי לא מוצלח. אפילו שהיו גם טיפולים קונבנציונאליים לא מוצלחים )

היי

שלום לך, במה בעצם אתה רוצה לטפל? ממה אתה סובל? הלית וייל הילינג, דמיון מודרך, IPEC

נטורופת

הוא מטפל המתמחה בתזונה טבעית. בד"כ בשילוב של שיטות טיפול שונות, ואני מניח שתוכל למצוא גם כאלו המשלבים רפואה סינית/ דיקור. לימודי הנטורופתיה (ושל הרפואה הסינית, ובד"כ גם של הומאופתיה) מלווים בלימוד של פרקים מהרפואה המערבית, ולכן מכירים גם מחלות שונות, ואת הטיפול בהן.

lorkeshet

New member
ממליצה מאד על מדקר סיני

בשם ערן רצון. אתה יכול להתרשם מהדברים שהוא כותב בלינק המצורף. http://www.keshet-tv.com/programforum.aspx?ProgID=4479&IDf=17890&ShowMsg=84 בהצלחה!!

למעלה