מטפלת

anato10

New member
מטפלת

הי לכולן אני חדשה כאן בפורום, קוראת ולומדת על כל הנושאים החשובים הללו בגידול הילד. אני אמא ליהונתן בן 4 חודשים. אמורה לחזור לעבוד בתחילת מאי. אני יודעת שזה הולך להיות סופר קשה ושירדו הרבה דמעות בשבועות הראשונים. הרצון הראשון שלי זה להביא אלי הביתה מטפלת לפחות עד שיגדל קצת, יתחיל ללכת וכו'. כנראה שיש מחסור גדול במטפלות כי כל מאמצי לא הניבו דבר. כבר התחלתי לברר לגבי פעוטונים באיזור אך גם שם לא הכל דבש. יש מטפלת אחת על כל 5-7 ילדים, זה נשמע לי נורא. איך יש להן זמן לתת חום ואהבה בין כל החלפה והאכלה?... משהו יכול להמליץ לי על מטפלת או פעוטון קטן באזור הוד השרון-כפר סבא והסביבה?

שירי ל

New member
בד"כ המטפלות מתפנות סביב ספטמבר

שאז הרבה ילדים מתחילים גן. בזמנים שאת מבקשת יש היצע די נמוך...

mom2ia

New member
תישלחי מסר עם פרטים

המטפלת שלי מתפנה בתחילת מאי. היא מהוד השרון והיא אצלי כבר כמעט שלוש שנים והיא מדהימה.

המלצה חמה

יש לי 2 המלצות. אחת, על המטפלת של הילדה שלי. הייתה איתה מגיל חודשיים וחצי עד גיל 7 חודשים. היא פנויה כרגע ולדעתי גם במאי זה יכול להיות רלוונטי. שנית, על ענבר רשף מ"קשר- קט" http://www.kesherkat.co.il/. היא תדע לקשר אותך למטפלות. וטיפ קטן- אחרי שהתייאשתי מלמצוא מטפלת דרך החברות שלי, פניתי למקומון. אני מאוד מאמינה באינטואיציה, אז הסכמתי "ללכת על עיוור" והיה מאוד מוצלח. את מוזמנת לפנות אלי במסר לגבי המטפלת שהייתה לי. בהצלחה. יעל

יעל, אני מנצלשת כדי לשאול אותך בתחום

התמחותך
הילדה שלי עם נקע בכף רגל ימין. הנפיחות עדיין קיימת והיא לא מסוגלת אפילו להעביר משקל על הרגל. יש משהו שאפשר לעשות, מבחינה אנרגטית, כדי להקל/לעזור בריפוי?

ר של דן

New member
יש תרופה לנקע

שמים כורכום עם תחבושת או משהו כזה, אם את צריכה פירוט אני אברר לך.

אני אשמח. הילדה ממש מקורקעת

ולאחת כמוה, שפעילה במיליון ואחד מקומות (שאחד מהם הוא נבחרת אקרובטיקה והתעמלות קרקע), זה קשה פי כמה.

ר של דן

New member
טוב יש תשובה

0כורכום ושמן, לחמם מעט ולמרוח. על זה שימי תחבושת שלא יתלכלך הכל. החברה סיפרה לי שהיא שמה לילד שלה בלילה ובבוקר הוא היה כחדש. ספרי אם עזר.

hanchuk

New member
למה את לא מנסה את "מקום בלב"?

מכוחותינו... אולי היא יכולה לעזור??

חבשתי לה בלילה ובבוקר היא אמרה

שהרגל פחות נפוחה, אבל היא עדיין לא העיזה לדרוך עליה. בכל מקרה, היה די מצחיק לראות אותה עם רגל צהובה לגמרי
אני אעשה את זה שוב, הערב, בתקווה שעד מחר הכל יסתדר
תחזיקי לנו אצבעות.

למעלה