מטפלת מעשנת?

אבל ילד שיוצא החוצה

נחשף אוטומטית לעשן מסוגים שונים בין אם זה מישהו שמעשן ברחוב בין אם זה אוטובוס שעובר במקום בין אם זה מישהו שהחליט לעשות מנגל בגינה להגיד לך שאני מתה על זה שהמטפלת של נעה מעשנת? ברור שלא. אבל אני מעדיפה מטפלת מעשנת בהתאם להסכמות ביננו שאוהבת את הבת שלי אהבת נפש ומשקיעה בה את מלוא מרצה מאשר אישה שלא מעשנת אבל לא עושה את הכל בשביל הבת שלי.

פ א ב

New member
זה בסדר. מה גם שהכל ברור וגלוי

לא כמו שציינתי בהודעה אחרת שידעתי על מטפלת מעשנת שהסתירה את זה מהאמא (טיפשה, הרי כל האימהות האחרות רואות אותה בגינה).

אם הייתי מגלה שמשקרים לי זה סיפור אחר

(שלא לדבר על זה שלא בטוח שהייתי רוצה מטומטמת כמטפלת
)

ChiriBiri

New member
לי זה היה מפריע

נראה לי מוגזם לבקש להחליף חולצה, וגם היה קשה לי לסמוך על זה שהיא אף פעם לא תעשן ליד הילדים. גם אם נמצאים בחצר - לא הייתי רוצה שהיא תעשן בקרבת הילד שלי. אם הילד נראה מרוצה שם - אולי כדאי לה להתייעץ עם הורים של ילדים אחרים ולראות עד כמה זה מפריע.

קצת סלחנית לגבי עניין הסיגריות...

מעשנת לשעבר, בעלי עדיין מעשן, אמא שלי מעשנת. אני יכולה להבין את אלה שלא יכולים לסבול ריח של סיגריות, אבל מאוד קשה לי להתחבר לגישה של ,לדרוש להחליף חולצה ולרחוץ ידיים וכל הטקס אחרי כל סיגריה, במצאות שלנו נראה קצת לא פרקטי. בעיני אין כל רע בשתי סיגיריות ביום, ביחוד שהן מעושנות בחוץ באויר הפתוח ולא ליד הילד.

f a i r y1

New member
לא כזה טקס

בעיקר אם מדובר רק בשתי סיגריות. כו-לה לרחוץ ידיים, משהו שאנשים בעלי מודעות הגיינית מינימלית עושים כמה פעמים ביום + שתי שניות להחליף חולצה.

maz

New member
גיסתי המעשנת

תמיד מעשנת בחוץ ולא ליד הילדים (בחוץ זה ברחוב, לא במרפסת ולא ליד חלון) תמיד שוטפת ידיים ומצחצחת שיניים אחרי. להגיד שאין ממנה ריח של סיגריות אחרי? קשה לי. אבל יחסית למעשנת הריח קל.

maz

New member
שאלה טובה

בחיפוש ראשוני כנראה הייתי נותנת נקודה רעה למטפלת מעשנת. אולי גם הייתי פוסלת אותה לגמרי כי לא הייתי יכולה להיות בטוחה שהיא לא מעשנת בחדר בו נמצאים הילדים או בחצר כאשר הילדים שם. אבל אם כבר הייתי מכירה את המטפלת ורואה שבכל שאר הדברים היא טובה ומסורה והמשפחתון מתאים לנו והילד אוהב אותה - היה לי קשה יותר לוותר עליה. מה שכן, אני מבינה את הבאסה של החברה שלך.

למעלה