מטפלת לתינוק...

מטפלת לתינוק...

לאמהות שבניכן אשר מעסיקות מטפלת לטיפול בתינוק... אשמח לדעת מהו השכר השעתי המקובל למטפלת עפ"י הפרמטרים הר"מ : משעה 7 בבוקר עד 1630 אחה"צ טיפול נטו בתינוק בן 3 חודשים ללא כל עבודה נוספת בבית האם כולן עובדות לפי שכר שעתי או שיש משכורת גלובלית מקובלת ? אשמח על עזרתכן וכן אם למי מכן מתפנה מטפלת החל מיולי - אשמח לשמוע !!! תודה

mom at work

New member
באיזה איזור?

השכר שונה מאוד באיזורים שונים. אני שלמתי 3500 גלובלי על 9 שעות בבית המטפלת באיזור הצפון הלא-רחוק.

מדובר על איזור השרון...

מדוע יש חשיבות לאזור ? אם אנחנו מהרצליה זה אומר שמצבנו הכלכלי טוב יותר מאשר של מי שגר בעיר שנתפסת כחלשה יותר ? אשמח לדעת באם כך מדובר... נראה לי אבסורד

masha152

New member
הצחקת אותי עכשיו

בטח שיש קשר לאזור! אנחנו בראשל"צ אז יש למשל הבדל עצום בין השכר של המטפלת במרכז העיר לבין המטפלת בשכונות מערב (שכונות חדשות). לפעמים זה מגיע לפי שניים. ואני בטוחה שבאזור השרון המטפלת מקבלת הרבה יותר ממטפלת באשדוד למשל...ונכון אני מסקימה איתך שאני למשל לא מקבלת יותר כסף מאמא של הילד שגר במרכז העיר, אבל עובדה שאני אשלם יותר למטפלת..

hila218

New member
אכן כך בדיוק,

מטפלות מקבלות משכורת בעיקרון לפי מה שמקובל באותו איזור אך בגדול השינוי לכאן או לכאן הוא לא אטומי. לדוגמא הטווח נע בין 3500-5000 ל 8-9 שעות ביום. אני למשל מחולון כאן לוקחים בערך 3500-4000 ואני יודעת שבמרכז ת"א וצפון ת"א לוקחים את הגבול היותר גבוה. תבררי לגבי האיזור שלך. קל מאוד לברר פשוט הולכים לגינה הציבורית ופוגשים עוד אימהות\מטפלות. בהצלחה. ואגב, בוודאי שאיזור המגורים שלך משקף רמה כלכלית כלשהי מי שגר בבת ים קרוב לוודאי שאינו באותו מצב כלכלי כמו מי שגר ברעננה.

קושכלה

New member
שכר מטפלת

היי גם אני מחולון עכשיו סגרתי עם מטפלת 10 שעות 7:30-17:30 4500 ש"ח טיפול בילדה וכל מה שקשור בה בלבד. הפיצקי בת 3.5 חודשים בהצלחה

zina11

New member
אצלנו...

אנחנו משלמים בצפון ת"א 4,900 ש"ח (לא כולל ביטוח לאומי) - משעה 8:30 בבוקר ועד השעה 16:30. בלי כל עבודה נוספת (למעט קיפול כביסה...)...וברור שהאזור משפיע על המחיר....

למעלה