מטפלת ומטופלת

lady parket

New member
מטפלת ומטופלת

היי היה לי דיון לפני כחודשיים בפורום......... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=731&msgid=90740294 אני מאד נמשכת למטפלת שלי (צעירה..לא נשואה אבל לא רווקה..) היא יודעת שאני נמשכת לבחורות..... אני מרגישה שהיא נמשכת אליי...או שזה רק האנרגיות שלי או האנרגיות שהיא עובדת עליהן בצא'קרת המין אצלי..אני לא יודעת....... היה לי טיפול אתמול ואחרי הטיפול התחושה בנרתיק ממש חזקה....זה לא ששתיתי המון מים לפני הטיפול.............. זה כבר בקטע שאני חושבת רק עליה בפן המיני........ אני לא בטוחה שהיא נמשכת אליי.......ואני לא עושה שום צעד בלהתחיל איתה כי אני לא מעוניינת לאבד אותה....... יש לנו קשר חזק...חזק מאד......... אני מוצאת את עצמי מפנטזת עליה ואני מרגישה עם זה טבעי לחלוטין...היא הורסת.............ובחורה מאד מעניינת......... וחמודה... אשמח לתגובות

csh018

New member
שלום לך lady parket

אני שמח שחזרת ואני נשאר בדעתי שאת מפספסת את הטיפול. מעניין אותי אם תשאלי את השאלה פסיכולוגים ( אני לא יודע אם יש פורום). ותספרי לנו מה ענו לך שם. מאחל לך שתמצאי את האהבה לה את מצפה. שלומי

lady parket

New member
שלומי יקירי.......

אני לא פסיכולוגית או מטפלת אבל בגלל שהרצון לעזור לעצמי כ"כ עצום (לא בבעייה שכתבתי עליה,בכלל בעצם העובדה שאני בטיפול...) אז אני אגיד לך תודה.........ואקח את זה לתשומת ליבי..}{ :)

למעלה